Web Analytics Made Easy - Statcounter

این محور یکی از محورهای مهمی است که به عنوان مسیر جدیدی به مبادی جنوب غرب و غرب کشور است و می تواند بنادر جنوبی کشور را به مرکز کشور وصل کند.

ایران آنلاین /معاونت توسعه و ساخت راه های کشور، عزیزفیلی معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، عدل هاشمی نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس و جمعی از مسئولان از محور پاتاوه به دهدشت بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیرالله خادمی، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در حاشیه بازدید از محور پاتاوه – دهدشت، گفت: این محور یکی از محورهای مهمی است که به عنوان مسیر جدیدی به مبادی جنوب غرب و غرب کشور است و می تواند بنادر جنوبی کشور را به مرکز کشور وصل کند.

وی بیان کرد: این محور بخشی از کریدور شمال به جنوب است در قسمت مرکزی کشور واقع شده است و از اصفهان به سمت شهرضا، از شهرضا به سه راهی پاتاوه به سمت دهدشت و بهبهان  و به بندرامام طراحی شده است.  خوشبختانه قسمت اعظم محور به اجرا رفته است و الان زیر ترافیک است ولی اکثر کارکرد این محور در حال حاضر به صورت منطقه‌ای  استفاده می شود.

معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور خاطرنشان کرد: محدوده که اکنون بازدید شده به طول 127 کیلومتر است و در  حدفاصل سه راهی پاتاوه تا دهدشت قرار دارد که از این میزان حدود 90 کیلومتر زیر ترافیک رفته و عملیات اجرایی آن به اتمام رسیده است.

خادمی با بیان اینکه امید است مردم این استان از این محور با ایمنی بالا استفاده کنند، تصریح کرد: حدود 40 کیلومتر از این محور باقی است که باتوجه به کوهستانی بودن منطقه و تعدد تونل و ابنیه آن، اتمام این محدوده نیازمند 150 میلیارد تومان اعتبار دارد.

وی پیشرفت فیزیکی این پروژه را 70 درصد اعلام کرد و ادامه داد: امیدواریم در یک برنامه  زمان بندی مناسبی بتوانیم  تا پایان سال 97 عملیات اجرایی این 40 کیلومتر را نیز به پایان برسانیم.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به اینکه حدود 7 دستگاه تونل در این محدوده وجود دارد، عنوان کرد: طول هر یک از تونل های در دست احداث حدود 5 کیلومتر است و  در گذشته 5 دستگاه تونل مورد بهره برداری قرار گرفت. این تونل ها در قطعه 1و 2 این محور هر کدام به طول ۲.۵ کیلومتر در اردیبهشت ماه 96 به بهره برداری رسید.

وی تصریح کرد: در مجموع این محور ۱۲۷ کیلومتری دارای بیش از  ۹ کیلومتر تونل است که امیدواریم با اتمام این تونل‌ها و پل های بزرگی که در این مسیر هستند حداکثر تا سال آینده بهره برداری از این محور را آغاز کنیم.

معاون وزیر در خصوص وضعیت آزاد راه استان، گفت: معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به صورت جد این موضوع را پیگیری می کند که مسیر آزادراه جدید اصفهان – شیراز که در نزدیکی حوزه استان کهگیلویه و بویراحمد عبور می کند را مورد بررسی قرار دهیم.

خادمی افزود: فاصله یاسوج تا این آزادراه در نزدیک‌ترین حالت حدود 40 کیلومتر است که اگر بتوانیم این را به صورت آزادراه یا بزرگ‌راه مناسبی در بیاریم اتصال محور آزادراه سراسری به شهر یاسوج برقرار می شود و مردم یاسوج به راحتی دسترسی بهتری به این مسیر داشته باشند. در تلاش هستیم که این تردد به صورت آزادراهی باشد و در صورت عدم تحقق سعی می کنیم به روش های دیگری این تردد را ایجاد کنیم تا مردم به آزادراه بزرگی که در دست احداث است به راحتی  دسترسی پیدا کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: 21 دستگاه دوربین ثبت تخلف در جاده‌ها این استان نصب شده است.

به گزارش ایسنا منطقه کهگیلویه و بویراحمد علی خوان‌پایه در همایش روز راهداری افزود: طی دو سال گذشته با وجود محدودیت‌های مالی بیش از 100کیلومتر روکش آسفالت در جاده‌های این استان انجام شده است .

وی بیان کرد: تا سال گذشته تنها 4 دوربین ثبت تخلف در جاده‌ها این استان نصب بود که این تعداد هم اکنون با هدف کاهش تصادفات به 21 دستگاه رسیده است. 50 درصد نیروهای قرارداد عمرانی دستگاه‌های اجرایی استان کهگیلویه وب ویراحمد در اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای مشغول فعالیت بوده که مجبور هستیم اعتبارات عمرانی این اداره را هزینه پرداخت حقوق و مزایای این افراد کنیم.

حسین کاظمی، مدیرکل دفتر فنی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در ادامه با اشاره به وضعیت سرعتکاه در برخی محور های چهارخطه استان گفت: متاسفانه در برخی محورهای اصلی چهارخطه استان سرعت کاه ایجاد شده که اصولی نیست اما باید به آموزش ترافیکی برای رانندگان و مردم توجه بیشتر شود.

عیسی کریمی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: یک از مسئولیت های یان صندوق خدمات رسانی به رانندگان بار و مسافر در مناطق روستایی و عشایری و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت است. از مجموع 21هزار و 400خانوار تحت پوشش این صندوق در سطح استان 400 خانوار راننده هستند. 70درصد بیمه رانندگان را دولت پرداخت می کند به این صورت که سالانه 400هزارتومان راننده و 900هزارتومان از سوی دولت پرداخت می شود.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از فعالان نمونه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد با اهداء لوح سپاس تجلیل شد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۶۹۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تکمیل زنجیره‌های تولید، محور توسعه استان اردبیل است
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • ۱۹۱ کیلومتر از راه‌های اصلی خراسان شمالی بهسازی شد
  • شاخص بهره مندی روستا‌های کردستان از راه‌ آسفالته به ۷۵ درصد رسید
  • صادرات بیش از ۳۳۲ هزار تن کالای غیرنفتی از کهگیلویه و بویراحمد طی یک‌ماه
  • کهگیلویه و بویراحمد سوگوار صادق آل عبا
  • ۳ کشته و ۲ مصدوم در تصادف محور یاسوج به بابامیدان
  • وضعیت جاده‌ها/ کندوان یک‌طرفه شد
  • ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار به شهرداری‌های کهگیلویه و بویراحمد پرداخت شد
  • کندوان یک‌ طرفه شد