Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گفته فریده فرخی نژاد داور دوره هفتم جشنواره «عمار» فیلمسازان باید در تولیدات خود خلاقیت داشته باشند.

به گزارش امتداد نیوز، فریده فرخی‌نژاد مجری و گوینده رادیو و تلویزیون و داور دوره هفتم جشنواره فیلم «عمار» درباره هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم «عمار» گفت: امیدوارم نسل آینده فیلمسازان کشور از میان بچه های جشنواره مردمی فیلم «عمار» سر بلند کنند تا خون تازه ای در رگ های نیمه منجمد سینمای ایران جاری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجری و گوینده ادامه داد: توان بالقوه و استعداد درونی بسیار خوبی در میان فیلمسازان جشنواره «عمار» وجود دارد که ممکن است این پتانسیل به دلیل امکانات کم و سپری نکردن دوره های آموزشی بروز نکرده باشد البته با همان امکانات اندک، آثار بسیار خوبی ساخته شده است.

وی در همین باره تاکید کرد: تمامی آثار ارسال شده در جشنواره های فیلم در یک سطح قرار ندارند. این موضوع در مورد جشنواره «عمار» نیز صادق است اما با توجه به اینکه در دوره گذشته «عمار» به عنوان داور بودم، کارهای حاضر در این جشنواره را قابل تحسین و امیدوارانه ارزیابی می‌کنم.

این فعال رسانه‌ای بیان کرد: فیلمسازان باید در تولید آثار خود خلاقیت داشته باشند و این نوآوری باید در طرح، ایده، پرورش موضوع و سبک ارایه اثر مشهود باشد، زیرا آن چیزی که در جشنواره فیلم «عمار» مورد توجه است خلاقیت ها و سبک ارایه آثار است.

فرخی نژاد اظهار کرد: برگزارکنندگان جشنواره فیلم «عمار» اهداف مقدسی در برپایی این رویداد فرهنگی و هنری مهم دارند، آنها با توجه به این موضوع تا امروز به موارد و مسایل مغفول مانده دینی، فرهنگی، اخلاقی، اجتماعی و سیاسی جامعه پرداختند.

وی عنوان کرد: امیدوارم خروجی این جشنواره، زمینه‌ساز و موجب بهبود و ارتقای کیفی سینمای ایران شود. البته دست اندرکاران جشنواره «عمار» باید استعدادهای درخشان و شاخصی را که در این رویداد فرهنگی با آن برخورد و کشف می‌کنند، رها نکرده و از آنها حمایت کنند و پیگیر فعالیت‌های‌شان باشند.

وی اضافه کرد: زمینه مردمی کردن هنر در کشور به شکلی که حرفی برای بیان داشته باشد و با عموم مردم نیز ارتباط برقرار کند فراوان است. ما گنجی پایان ناپذیر در کشور داریم که سال ها می توانیم برای تولید فیلم و برنامه سوژه داشته باشیم.

فرخی نژاد در پایان گفت: نمونه این گنج پایان ناپذیر جشنواره مردمی فیلم «عمار» است که با پرداختن به سوژه های ناب، ارزشی و مغفول مانده جامعه قدم های بسیار خوبی را در مسیر تولید فیلم و مردمی کردن هنر برداشته است. این رویداد فرهنگی و هنری آینده بسیار خوبی را در پیش دارد و می تواند علاقه مندان به عرصه فیلمسازی را شناسایی و حمایت کند تا در سال های بعد با سینمایی سرشار از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی رو به رو باشیم.

true برچسب ها : جشنواره عمار شعار مردمی‌بودن را محقق کرد/ طنزی درباره کشف حجاب فعال سیاسی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۴۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب

محمد برخوردار در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب در دو مرحله برگزار شده است که در مرحله اول ۱۹ استان و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت داشتند که آثار آنان مورد داوری قرار گرفت و از ۸۵۰ اثر ارسالی، ۴۲ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

وی با بیان اینکه رتبه برتر را در بخش داستان بزرگسالان رشته داستان کودک، کسب کرده است افزود: هنر قادر است در هم افزایی میان نسل‌ها نقش داشته باشد و این درست است که شعر و قصه محصول چهار عنصر تفکر، خیال، احساس و تا حدودی تجربه خالق اثر است اما همه ی آثار خلق شده را می‌شود آتش زیر خاکستری دانست که نسیمی می‌تواند آن‌را شعله ور کند.

مدیر ادبیات و تاریخ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان ادامه داد: قصه، بازگویی حوادث ممکن الوقوع زندگی است که خیال نویسنده به آن شاخ و برگ می‌دهد و آن را برای شنیدن جذاب‌تر می‌کند و نوشته باید آیینه‌ای باشد که بتواند سیمای جامعه را در خود منعکس کند.

برخوردار با اشاره به اینکه جشنواره ادبی دوست من کتاب، جشنواره ادبی است خاطرنشان کرد: در این جشنواره اهمیتی خوبی برای آثار ادبی قائل شده است و توانسته اعتبار کسب کند و همانگونه که میدانیم داستان نویسی برای کودکان کمک به پرورش عواطف و افکار کودکان خواهد کرد.

کد خبر 6096926

دیگر خبرها

  • جذب حداکثری از اهداف مهم برگزاری جشنواره امامت و مهدویت است
  • خلاقیت هنرمند سملقانی در کار با شیشه
  • برگزاری سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله در تبریز
  • موفقیت جدید برای کاراته خوزستان
  • گروه محوری را در دستور کار این دوره از جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد قرار دادیم
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • ایفای مسئولیت اجتماعی صنایع برای واحد تجاری، جامعه و محیط سودمند است