Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@13:52:40 GMT

دانشکده پرستاری بیرجند به قطب علمی کشور تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۷۸۱۱۲

دانشکده پرستاری بیرجند به قطب علمی کشور تبدیل شود

عضو هیئت علمی دانشکاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشکده پرستاری بیرجند به قطب علمی کشور تبدیل شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، سریه پورتقی صبح امروز در نخستین همایش منطقه‌ای شرق کشور "کیفیت مراقبت در پرستاری و مامایی" اظهار داشت: یکی از شاخص‌های کیفیت مراقبت در سازمان بهداشتی و درمانی آموزش به بیمار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه بیمارانی که وارد بیمارستان می‌شوند باید خدمات خوبی را دریافت کنند اظهار داشت: اعتبار بخشی خدمات بالینی پرستاری رویکردی برای ارزیابی سیستماتیک و اطمینان از کیفیت و ارائه خدمات بالینی پرستاری است.

عضو هیئت علمی دانشکاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشکده پرستاری بیرجند می‌تواند در آینده به عنوان قطب علمی عملکرد مناسبی داشته باشد و سیستم اعتباربخشی در پرستاری یک سیستم ارزیابی بیرونی است که به توانایی‌های پرستاری اعتبار می‌بخشد. 

پورتقی افزود: ارتقای کیفیت خدمات پرستاری، تصمیم‌گیری آگاهانه، بهبود ایمنی بیمار و کاهش هزینه‌ها از فواید اعتبار بخشی خدمات بالینی پرستاری است و جلوگیری از ارائه خدمات نا ایمن و نامناسب به مددجویان، ایجاد تمایز میان سطوح کیفی مراقبت‌ها، فراهم کردن امکان رقابت، فراهم کردن داده‌های مرتبط با کیفیت بهداشتی و درمانی از دیگر اهداف دست‌اندرکاران حرفه‌ایو از اهداف اعتبار بخشی در پرستاری است.

مدیر توسعه ارزیابی تحقیقات دانشکاه علوم پزشکی بیرجند نیز در این همایش اظهار داشت: مراقبت‌های پرستاری یکی از اولویت‌ها در نظام درمانی بوده و مقالات ارائه شده در این همایش با دیدگاه کیفیت در مراقبت‌های پرستاری و مامایی است.

میری اظهار داشت: این همایش می‌تواند رویداد بزرگ و مهم پرستاری شرق کشور باشدچراکه جامعه پرستاری از مهم‌ترین ارکان نظام بهداشتی است.

وی با بیان اینکه ماماها در جامعه  پزشکی ارزشمند و پر افتخار هستند افزود: باید تجربه‌های علمی و توان علمی را سرلوحه کار خود قرار دهیم. 

انتهای پیام/

R41348/P1377/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۸۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از احتمال افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران در سال جاری خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمود محمدزاده شبستری امروز در افتتاحیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور که با حضور معاون پرستاری وزارت بهداشت و جمعی از مدیران پرستاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته برای رفع مسائل صنفی حرفه پرستاری بیان کرد: طی جلسه‌ای که با وزیر بهداشت و اعضای سازمان برنامه و بودجه داشتیم مشکلاتی مانند پایین بودن اضافه‌کار پرستاران را به این سازمان منتقل کرده‌ایم. در حال حاضر اضافه کار پرستاران به طور میانگین در حدود 20 هزار تومان است که مبلغ بسیار پایینی است و ما این مسائل را در سازمان برنامه مطرح کردیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز امیدواری نسبت به رفع مشکلات حوزه پرستاری ادامه داد: استخدام پرستاران جدید، جایگزینی پرستارانی که بازنشسته می‌شوند و افزایش مبلغ اضافه کار پرستاران را با سازمان امور اداری و استخدامی نیز در میان گذاشتیم و پیرو مسائل مطرح شده در این جلسات، احتمالاً میزان اضافه کار پرستاران در سال جاری افزایش خواهد یافت.

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

شبستری گفت: اولین نکته‌ای که درباره مدیریت ما پرستاران وجود دارد این است که باید بدانیم برای چه هدفی وارد این حرفه‌ شده‌ایم. آن‌چه اهمیت دارد این است که خداوند، مردم و کارکنان از عملکردمان رضایت داشته باشند.

وی افزود: در همین راستا میثاق نامه مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد تدوین و وظایف و اهداف هر مدیر مشخص‌شده تا اثرگذاری و بهره‌وری در عملکرد همکاران افزایش بیشتری داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تاکید بر اینکه حضور میدانی در بیمارستان‌ها و در میان مردم باعث موفقیت ما در عرصه مدیریت می‌شود، گفت: احصای مشکلات از طریق حضور در بین اقشار مختلف مردم و گروه‌های مختلف شغلی در بیمارستان میسر می‌شود. تاثیرگذاری حضور میدانی مدیران بسیار زیاد است و خلاهای موجود بین مدیران پرستاری و همکاران‌شان یا بیماران را پر می‌کند.

مشکل جذب نیروهای کمک پرستاری

در ادامه این مراسم، محمدصادق معلم‌زاده؛ معاون درمان دانشکده علوم پزشکی تربت جام نیز اظهار کرد: حدود 90 درصد کارکنان حوزه پرستاری در بیمارستان‌ها فعالیت دارند؛ البته ما کمبود شدید پرستار را مانند بسیاری از دانشگاه‌های دیگر داریم و امیدواریم با استخدام نیروهای جدید بتوانیم این کمبود را مرتفع کنیم.

وی افزود: همچنین در بحث نیروهای کمک پرستاری ما ردیف‌های استخدامی نمی‌توانیم داشته باشیم و بنابراین این نیروها به صورت شرکتی و از محل منابع داخلی دانشگاه‌ها جذب می‌شوند و لذا امیدواریم شرایطی مهیا شود تا بتوانیم این نیروها را در قالب دیگری جذب کنیم.

معلم‌زاده ادامه داد: تعرفه پرستاری سال 1402 تا تیرماه پرداخت شده است و در برخی بخش ها مانند دیالیز و اتاق عمل نیز برخی ضرایب نیاز به اصلاح دارد تا احساس بی عدالتی در بین همکاران پرستاری ایجاد نشود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه یکی از اقدامات خوب در علوم پزشکی تربت جام بحث ایجاد جهش در زمینه انجام جراحی‌های پیوند بود، تصریح کرد: در سال 99 که واحد شناسایی پیوند را در دانشگاه ایجاد کردیم شاخص اهدای عضو صفر بود اما الان به 31.3 رسیده است و تا الان 21 اهدا و 79 عضو پیوندی داشته‌ایم و در کشور رتبه پنجم را بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور کسب کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آیا زنان پزشکان بهتری هستند؟
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب