Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشریه وال استریت ژورنال نوشت: مقام های سعودی برای آزادی ولید بن طلال ثروتمندترین شاهزاده این کشور دست کم 6 میلیارد دلار از او خواسته اند.

به گزارش ایرنا، این نشریه به نقل از منابع آگاه گزارش داد مقام های عربستان سعودی دست کم 6 میلیارد دلار از ولید بن طلال به عنوان بهای آزادی او خواسته اند که می تواند شرکت های او را با خطر روبرو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شاهزاده 62 ساله، ماه گذشته در جریان برنامه موسوم به مبارزه با فساد که از سوی محمد بن سلمان ولیعهد عربستان هدایت می شود، به همراه ده ها تن از دیگر شاهزادگان و مقام های این کشور بازداشت شد.

بنابر این گزارش، منابع آگاه گفتند مبلغ 6 میلیارد دلاری که از ولید بن طلال خواسته شده از بالاترین ارقامی است که برای آزادی دستگیرشدگان پیشنهاد شده و بسیاری از آنان با پرداخت آن آزاد شده اند.

پیشتر دادستان عمومی عربستان مبلغ سرمایه ای را که بازداشت شدگان برای پس دادن آن به دولت به توافق رسیده اند، حدود 100 میلیارد دلار اعلام کرده بود.

نشریه فوربس ثروت بن طلال را 18.7 میلیارد دلار برآورد کرده که در این صورت او ثروتمندترین فرد خاورمیانه خواهد بود.
به نوشته وال استریت ژورنال، این شاهزاده سعودی برای پیشگیری از فروپاشی امپراطوری مالی خود با پرداخت این مقدار پول نقد، پیشنهاد کرده که «شرکت هلدینگ پادشاهی» که ارزش بازار آن پس از سقوط 14 درصدی در پی بازداشت او اکنون 8.7 میلیارد است، به عنوان بهای آزادی او پذیرفته شود.

افراد نزدیک به ولید بن طلال که با اتهام هایی نظیر پولشویی، رشوه گیری و اخاذی روبر است، گفته اند او این اتهام ها را رد می کند و قصد دارد بی گناهی خود را در دادگاه اثبات کند.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، ولید بن طلال از برنامه اصلاحات محمد بن سلمان حمایت کرده و به نظر می رسید شرکت هلدینگ پادشاهی متعلق به او بخش هایی از تغییرات اقتصادی و اجتماعی مربوط به این برنامه را اجرا خواهد کرد.

همچنین شرکت رسانه ای «روتانا» که متعلق به بن طلال است مذاکراتی با یک شرکت فرانسوی برای سرمایه گذاری مشترک در فروش موسیقی و افتتاح سینما در عربستان داشته که پس از دستگیری او متوقف شده است.

منبع: ایرنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۹۴۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد

قیمت طلا در بازار جهانی ۱.۷ درصد کاهش یافت و در کانال ۲ هزار و ۳۰۰ دلار فرود آمد. بر همین اساس، اونس طلا در بازار جهانی ۲ هزار و ۲۹۴ دلار قیمت دارد که کاهش ۴۲ دلاری را نشان می‌دهد.

آن‌طور که گزارش‌ها نشان می‌دهد، قیمت طلا در طول یک هفته گذشته افت ۲۶ دلاری و به عبارتی ۱.۱ درصدی را تجربه کرده است. اما همچنان عملکرد بازار جهانی طلا در طول یک ماه گذشته، افزایش ۶۲ دلاری قیمت اونس طلا را نشان می‌دهد.

بنا به این گزارش، تحلیلگران پیش‌بینی‌های خود را در مورد قیمت طلا در سال ۲۰۲۴ افزایش دادند و انتظار داشتند که مشکلات ژئوپلیتیکی تدریجی برای سرمایه‌گذاران به پناه بردن به دارایی‌های امن و افزایش قیمت‌های رکورددار بیشتر با تقویت ذخایر بانک‌های مرکزی افزایش یابد.

منبع: خبرآنلاین

tags # قیمت طلا سایر اخبار قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟ اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟

دیگر خبرها

  • گوسفندهای غول پیکر 40 هزار دلاری
  • توافق ۲۴ میلیون دلاری هیئت تجاری افغانستان در ازبکستان
  • طلای جهانی سقوط کرد
  • قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / طلا سقوط کرد
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو | درخواست علی آبادی از شرکت های خودروساز چه بود؟
  • تجارت ۱.۳ میلیارد دلاری ایران و ترکیه در ۳ ماهه ۲۰۲۴
  • صادرات ۸۰۰ میلیون دلاری ترکیه به ایران در ۳ ماه
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • ورود پتروشیمی ها به بالادست نفت بازی برد_برد است