Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: بحث اشتغال و افزایش درآمد خانوار روستایی، جزو اولویت‌های دولت است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ؛ سیدابوالفضل رضوی با اشاره به تصویب آئین نامه اجرایی پرداخت ۱۱ هزار میلیارد تومان وام از محل صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی در هیات دولت افزود: بر اساس این آئین نامه، سهم هر استان و همین طور حوزه های فعالیت مرتبط از این میزان تسهیلات مشخص شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: توزیع تسهیلات اشتغال روستایی و عشایر متناسب با نسبت معکوس درآمد خانوار روستایی، جمعیت روستایی و تعداد بیکار روستایی هر استان بوده است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: بالاترین سهم تسهیلات اشتغال روستایی با ۵,۴ درصد به استان سیستان و بلوچستان و پایین ترین درصد به جهت داشتن کمترین جمعیت روستایی مربوط به استان قم است.

وی افزود: این وام برای اشتغالزایی روستایی و عشایری به حوزه های کشاورزی، صنایع دستی، گردشگری، پوشاک، صنایع فرآوری معدنی و مواردی از این دست پرداخت می‌شود و بالاترین سهم تسهیلات اشتغال روستایی با ۴۵ درصد به بخش کشاورزی تعلق گرفته است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: نرخ سود این تسهیلات برای مناطق روستایی و عشایر مرزنشین ۴ و برای بقیه روستائیان و عشایر کشور ۶ درصد است و کارمزد این وام به جهت پرداخت سرمایه در گردش در شهرهای زیر ۱۰ هزار نفر جمعیت ۱۰ درصد است.

وی افزود: وام اشتغال روستائیان و عشایر از طریق بانک های عامل کشاورزی، توسعه تعاون، پست بانک، صندوق کشاورزی و صندوق کار آفرینی امید پرداخت خواهد شد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری همچنین از پرداخت تسهیلات اشتغال به روستائیان و عشایر مبتنی بر وثیقه های سبک و آسان با شرایط خاص در کشور خبرداد و افزود: هر نوع فعالیتی اعم از کشاورزی، صنعت، دامداری، معدن، گردشگری، خدمات، صنایع تبدیلی، فرآوری و غیره که در روستاها اشتغال پایدار ایجاد و سبب رشد اقتصاد ملی در کشور شود بدون شک از تسهیلات صندوق توسعه ملی برای اشتغال روستایی بهره مند خواهد شد.

وی درباره کارمزد وام اشتغال روستایی و عشایر از محل صندوق توسعه ملی نیز گفت: نرخ سود این تسهیلات برای روستائیان و عشایر مرزنشین ۴ و برای بقیه مناطق کشور ۶ درصد است.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری با اعلام اینکه سقف تسهیلات اعطای از ۱۰۰ میلیون تا دو میلیارد تومان است، گفت: خوشبختانه وثایق و تضمین های متنوعی برای دریافت وام اشتغال روستائیان و عشایر پیش بینی شده است.

وی در ادامه افزود: سند زمین، سند واحد مسکونی، محل اجرای طرح، سفته، کارت یارانه و سهام عدالت، ماشین آلات منصوبه و پذیرش ضمانت‌نامه صندوق‌های ضمانت از جمله این موارد است.

وی با بیان این که طرح های مورد ارائه برای دریافت تسهیلات باید توجیه مالی برای وام گیرندگان داشته باشد، یادآور شد : بعلاوه این تسهیلات به صورت یکجا به سرمایه گذار پرداخت نخواهد شد بلکه به نسبت پیشرفت فیزیکی پروژه پرداخت می شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۳۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، فرماندار کوهرنگ با اشاره به گرفتار شدن ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ در بارندگی اخیر گفت: این عشایر به‌علت رعایت نکردن تقویم کوچ و اقدام به کوچ زودهنگام در بارندگی گرفتار و دچار مشکل شدند.
اکبری افزود: نیرو‌های امدادی شهرستان کوهرنگ علاوه بر امدادرسانی، بین حادثه دیدگان مواد غذایی، پتو و چادر توزیع کردند.
وی با اشاره به بروز خسارت در برخی جاده‌های شهرستان تصریح کرد: محور ارتباطی دهستان موگویی بسته، اما بلافاصله با تلاش نیرو‌های راهداری بازگشایی شد.
فرماندار کوهرنگ با اشاره به وارد شدن خسارت به پل دره رزگه دهستان موگویی گفت: نیرو‌های راهداری هم‌اکنون در حال ترمیم این مسیر موقت هستند.
اکبری یادآور شد: به‌دنبال بارش‌های اخیر ۱۶ گروه عملیاتی از جمعیت هلال‌احمر، راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران کوهرنگ راهنمایی و کمک به آسیب‌دیدگان به‌ویژه عشایر مناطق مختلف این شهرستان را برعهده داشتند.

دیگر خبرها

  • در هیچ کشوری مانند ایران رهن و اجاره گرفته نمی‌شود
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی استان زنجان به ۶۷ درصد می رسد
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • روایت خبرنگار صداوسیمای لرستان از کوچ عشایر
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • امدادرسانی به ۸۰ خانوار عشایری شهرستان کوهرنگ