Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-06@22:18:37 GMT

نرم افزاری که مهندس ایرانی گوگل آن را طراحی کرد

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۰۸۶۰۱

خرداد: شرکت گوگل به سرپرستی حسین طالبی مهندس ایرانی خود، نرم افزاری را طراحی کرده که با کمک هوش مصنوعی در حال یادگیری این موضوع است که مردم به دنبال چه عکس‌هایی هستند و سپس می‌تواند بهترین عکس را انتخاب کند.

به گزارش خرداد از ایسنا و به نقل از دیلی میل، "سیستم ارزیابی تصویر عصبی" گوگل (NIMA) با استفاده ازهوش مصنوعی، کیفیت تمام عکس‌هایی که شما با تلفن همراه تان به ثبت رسانده‌اید را ارزیابی کرده و سپس کمک می کند تا جذاب ترین آنها را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سیستم با استفاده از شبکه‌های عصبی پیچشی عمیق کار می کند که یک نوع سیستم محاسباتی است و با تکرار شبکه‌های بیولوژیکی مغز، عکس‌های گرفته شده با موبایل را از نظرعناصر فنی و زیبایی اسکن می‌کند.

حسین طالبی، فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی اصفهان و دکترای الکترونیک از دانشگاه کالیفرنیا است.

این مهندس نرم افزار گوگل در وبلاگ خود نوشت: شبکه پیشنهادی ما نه تنها در امتیازدهی تصاویر با قابلیت "تطبیق با ادراک انسانی" قابل اعتماد است، بلکه برای کارهای متنوعی همچون ویرایش هوشمند عکس، بهینه سازی کیفیت عکس برای افزایش تعامل با کاربر یا به حداقل رساندن اشتباهات بصری وسیله عکس برداری نیز مفید است.  

گوگل امیدوار است تا این سیستم را به عنوان یک اپلیکیشن ارائه دهد تا به سرعت باعث بهبود در ترفندهایی از قبیل روشنایی و کنتراست در عکاسی شود وهمچنین نکاتی را ارائه دهد که باعث بهبود در کادربندی وظرافت زیبایی و جذابیت احساسی تصاویر می‌شوند.

براساس داده‌های حاصل از معیارهای انتخاب عکس خوب توسط داوران در مسابقات عکاسی، این الگوریتم  به عکس‌ها براساس عناصر فنی نظیر تاری،هایلایت و استفاده از سایه‌ها، نمره می‌دهد.

زمانیکه این سیستم به طور رسمی برای استفاده در موبایل و رایانه ارائه شود، قرار است عکس‌ها را براساس عناصر ذاتی دیگری چون جذابیت، ظرافت زیبایی یا جذابیت‌های حسی رتبه بندی کند.

در حالت ایده آل، هر عکس با یک تصویرمرجع با موضوع و سبک مشابه مقایسه خواهد شد.

در صورتی که چنین تصویرمرجعی در دسترس نباشد، گوگل از داده‌های آماری استفاده خواهد کرد تا بتواند احتمال ترجیح انسان در انتخاب تصاویر را اندازه گیری کند.

 این الگوریتم پس از بررسی تمام فاکتورها به تمام عکس‌ها یک نمره میانگین در بازه 1 تا 10 می‌دهد و ویرایش‌هایی را برای مواردی چون روشنایی و نمایش بهتر ارائه می‌دهد.

مهندسان گوگل امیدوارند که این سیستم به کاربران اجازه دهد که این ویرایش‌ها را در زمانی کم انجام دهند.

گوگل مدعی شده است که امتیازبندی تصاویر توسط این سیستم بسیار نزدیک به انتخاب انسان است و عکس هایی که دارای عناصر فنی مناسب هستند و احساسات را برمی‌انگیزند، بیشترین امتیاز را دریافت می‌کنند.

در نمونه‌های منتشر شده توسط گوگل، به نظر می‌رسید تصاویر غروب آفتاب و آب، نمرات بالاتری از تصاویری گرفتند که تنها تصاویر درخت و مزارع بودند.

حسین طالبی می‌افزاید: این نوع امتیازدهی به پیش‌بینی باکیفیت تر و دقیق‌تر منجر می‌شود و برای تمام تصاویر قابل استفاده است.

در حالی که این سیستم هنوز برای استفاده عموم منتشر نشده است، مهندسان گوگل امیدوارند که به زودی کاربران بتوانند با این اپلیکیشن عکس‌های بهتری را به ثبت برسانند.

در حال حاضر سیستم‌های خودکار رتبه‌بندی فقط عکس‌ها را به دسته‌های با کیفیت بالا و کم رتبه‌بندی می کنند برچسب ها: نرم افزار ، مهندس ایرانی ، گوگل ، طراحی

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۰۸۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟

به گزارش همشهری‌آنلاین،رادیو ارتش اسرائیل اخیرا اعتراف کرد که سامانه های پاتریوت آمریکا از دریا در رهگیری موشک های ایرانی موفق عمل نکردند. ایران در پایان عملیات ۱۲ موشک بالستیک مدرن خود را با موفقیت به پایگاه های نظامی اسرائیل کوبیده است. بنا به گزارش عصرایران، وبگاه " فلسطین کرونیکل" با انتشار گزارشی درباره این اعتراف رسانه های اسرائیلی نوشت: این امر منجر به این شده است که اسرائیل در واقع خود را مسئول سرنگونی بیشتر ۳۰۰ پهپاد و موشک ایران که به سمت آنها شلیک شده است، نشان دهد.

بر اساس این گزارش مدت کوتاهی پس از پایان حمله تلافی جویانه ایران به اسرائیل در ۱۳ آوریل، تل آویو ادعای " رهگیری ۹۹ درصدی" پرتابه های ایرانی را مطرح کرد و حتی نام ویژه ای را برای عملیات مشترک پدافند هوایی خود ایجاد کرد تا وضعیت را به یک پیروزی قهرمانانه برای خود تبدیل کند.

اما در عالم واقع عملیات وعده صادق چه ویژگی داشت؟ در واقع، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران دسته‌هایی از پهپادها و موشک‌های قدیمی را با هدف دوگانه ایجاد یک وحشت بزرگ/حادثه بین‌المللی و همچنین مشغول و اشباع کردن واکنش پدافند هوایی اسرائیل شلیک کرد.

سپس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حدود ۱۲ فروند موشک بالستیک مدرن شلیک کرد که اکثر آنها به اهداف خود اصابت کردند و به سایت‌هایی حمله کردند که به‌شدت محافظت‌شده‌ترین مکان ها نسبت به حمله موشک های بالستیک روی کره زمین محسوب می‌شوند.

بعدها، مقامات ناشناس آمریکایی و اسرائیلی اعتراف کردند که نرخ رهگیری ۹۹ درصدی ادعایی ساختگی است و حتی اعتراف به اصابت حدود ۱۲ موشک، این ادعای اولیه آنها را نقش بر آب کرد.

عملیات پدافند هوایی با استفاده از ائتلاف چندملیتی متشکل از نظامیان آمریکا، بریتانیا، فرانسه، اسرائیل، اردن و بر اساس برخی گزارش‌ها، عربستان سعودی و امارات متحده عربی (امارات متحده عربی) بیش از یک میلیارد دلار در آن چند ساعت عملیات ایران، خرج روی دست ائتلاف آمریکایی- اسرائیلی گذاشت.

علاوه بر این ایران پیشتر به ائتلاف آنها ۷۲ ساعت پیش اخطار حمله داد و از این رو آنها توانستند تمامی پدافند هوایی را در سراسر منطقه آماده کنند و ساعت ها برای مقابله با اهداف نسبتا کند حرکتی که ایران اعلام کرده بود با هر دسته جدید شلیک می شود، فرصت داشتند.

سامانه موشکی پاتریوت

بر اساس گزارش رسانه‌های اسرائیلی (رادیو ارتش اسرائیل)، سیستم دفاعی موشکی استاندارد RIM-۱۶۱ آمریکا روی کشتی (SM-۳) در رهگیری پرتابه‌های ایرانی متحمل شکست ۷۵ درصدی شده و از ۸ موشک شلیک شده آنها تنها ۲ مورد به هدف اصابت کرده است.

بلومبرگ اخیرا مقاله ای منتشر کرده است که در آن می گوید اسرائیل اکنون سیستم های موشکی پاتریوت را بازنشسته می کند.

با این حال، بر اساس تمامی گزارش‌های مربوط به عملیات پدافند هوایی که برای دفاع از اسرائیلی‌ها انجام شده است، اکثر پرتابه‌های ایرانی رهگیری شده توسط آمریکا سرنگون شده‌اند و موثرترین روش نه سامانه های پدافندی بلکه استفاده از جت‌های جنگنده بوده است.

علیرغم وجود هیچ مدرکی برای تایید ادعای آنها، ارتش اسرائیل اما ادعا می کند که جنگنده های آنها اکثر موشک های کروز ایران را ساقط کرده اند، که توسط منابعی که با وبگاه "اینترسپت" مصاحبه کرده اند، این ادعای آنها رد شده است.

اسرائیل از زمان جنگ اول خلیج فارس از سیستم موشکی پاتریوت آمریکا ناراضی بوده است.

در سال ۱۹۹۱، عراق موشک‌های اسکاد را به سمت اسرائیل و عربستان سعودی شلیک کرد. ایالات متحده و رسانه های آن مدعی شدند که سامانه موشکی پاتریوت ۸۹ درصد از اسکادهای شلیک شده به سمت عربستان سعودی و ۴۴ درصد از کلاهک های هدایت شده به سمت اسرائیلی ها را رهگیری کرده است. با این حال، ماه‌ها بعد حقیقت آشکار شد و اکنون پذیرفته شده است که عملکرد سیستم موشکی معروف پاتریوت این بود که تنها بین ۱ تا صفر درصد از کل اسکادهای شلیک شده را سرنگون کرد.

به طور مشابه، گفته می شود که سیستم دفاع هوایی گنبد آهنین دارای نرخ رهگیری ۸۵ درصدی است، حداقل این رقمی است که برای رهگیری راکت های فلسطینی پرتاب شده در طول جنگ ۲۰۱۴ علیه غزه ارائه شده است.

با این حال، طبق مطالعه ای که توسط "تئودور پستول" از دانشگاه MIT انجام شد، گنبد آهنین تنها حدود ۵ درصد از پرتابه های شلیک شده در طول جنگ ۲۰۱۴ را رهگیری کرد.

در واقع، علیرغم تبلیغات زیاد درباره کارآیی سامانه‌های پدافند هوایی اسرائیل و آمریکا، اگر تعداد زیادی پرتابه به سمت هدفی شلیک شود، هیچ سیستم دفاعی روی کره زمین وجود ندارد که در مبارزه کامل با یک حمله بزرگ و متمرکز موفق باشد.

کد خبر 849338 برچسب‌ها ایران و اسرائیل خبر ویژه آمریکا و اسرائیل

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • پیشرفته‌ترین لباس فضانوردی رونمایی می‌شود
  • L90 ایرانی؛ رونمایی از رقیب جدید تارا و دنا
  • مشخصات یک خودروی جدید ایرانی منتشر شد
  • فلسطین کرونیکل: پاتریوت آمریکا در برابر بالستیک ایرانی به هیچ کاری نیامد | ادعای اولیه چگونه نقش بر آب شد؟
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی اعلام شد + عکس
  • ال۹۰ ایرانی چه مشخصات و ویژگی هایی دارد؟ + تصویر
  • مشخصات ال۹۰ ایرانی منتشر شد+ عکس
  • هر آنچه از سیستم VRF باید بدانید
  • تماشای یک منظومه عاشقانه و انسانی در تهران/ چرا کارگردان شدم؟