Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از اراک؛ با حضور استاندار مرکزی عملیات عمرانی کارخانه فرآوری کشمش درشهرستان خنداب آغاز شد.
با حضور استاندار مرکزی و مقدسی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس و مسئولان شهرستان خنداب کلنگ کارخانه بسته بندی و کشمش پاک کنی در روستای دهسد این شهرستان به زمین زده شد.
این کارخانه در زمینی به مساحت ۴هزار و ۵۰۰متر با اعتباری بالغ بر ۲میلیارد و  ۷۰۰میلیون تومان احداث می‌شود و با ظرفیت تولید هزار و ۵۰۰تن سالیانه به بهره برداری خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


استاندار مرکزی و مقدسی نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس و فرماندار خنداب صبح امروز در سفر به خنداب با خانواده شهید مسعود مرادی از شهدای روستای دهسد دیدار و از صبر و بردباری ایشان قدر دانی کردند.
همچنین شورای اداری شهرستان خنداب به ریاست استاندار برگزار شد.
مقدسی نماینده مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس در جلسه شورای اداری خنداب در این جلسه گفت: ایجاد اشتغال و ساماندهی جوانان مستعد این شهرستان بویژه در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی بویژه تولید کشمش و رونق تولید از انتظارات به حق مردم این شهرستان است.
مقدسی ادامه داد: تکمیل محور کنارگذر خنداب و ایجاد بستر‌های مناسب برای فعالیت‌های ورزشی از دیگر خواسته‌های مردم شهرستان خنداب است که باید در دستور کار مدیران قرار گیرد.
آقازاده استاندار مرکزی هم در جلسه شواری اداری شهرستان خنداب گفت: شهرستان خنداب قطب کشاورزی استان است و باید محور اصلی فعالیت‌ها در توسعه و رونق کشاورزی باشد.
آقازاده افزود: توسعه گردشگری شهرستان خنداب با توجه به ظرفیت‌های موجود می‌تواند از جاذبه‌های بی نظیر استان باشد.
وی تاکید کرد با ایجاد بستر مناسب برای فعالیت‌های ورزشی و ایجاد فضا‌های امن برای جوانان مستعد خنداب در راه خدمت به مردم این منطقه تلاش کنیم.
استاندار یادآور شد: تولید و صادرات محصولات تبدیلی بویژه کشمش و شیره و دیگر محصولات انگور می‌تواند در رونق اشتغال در شهرستان خنداب موثر باشد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۳۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها

استاندار لرستان گفت: کارکنان شهرداری مامور در سایر دستگاه ها باید ظرف یکسال با ایجاد شغل به دستگاه محل خدمت خود شهرداری بازگردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت در جلسه با شوراهای اسلامی و شهرداران استان اظهار داشت: تورم نیروی انسانی یکی از مهمترین معضلات شهرداری‌هاست و باید نیروهایی که توسط شهرداری ها جذب سایر ادارات شده  و مامور هستند باید ظرف یکسال با ایجاد شغل به بدنه شهرداری برگردند.

وی با بیان اینکه شوراها پل ارتباطی دولت و مردم هستند و می توانند زمینه ی مشارکت مردم را در حکمرانی با دعوت و تشویق آنها به وجود آورند افزود: هرجا از حضور و مشارکت مردم در امور اقتصادی، عمرانی و تولیدی غفلت شد به شکست منتهی شد.

استاندار لرستان با اشاره به این موضوع که شهرداران و شهرداری ها مسئول ایجاد نشاط اجتماعی فردی و عمومی هستند، گفت: تمامی اقدامات شهرداری ها از جمله ایجاد فضای سبز، ایجاد نماهای شهری، کاهش ترافیک و تنظیف زمینه ساز نشاط فردی و اجتماعی هستند.

شفقت تاکید کرد: در شهرهای کوچک باید شرایطی فراهم شود که باعث تشویق مردم برای مهاجرت به آنها شوند.

وی همچنین درباره نقش شهرداری‌ها در گردش اقتصادی داخل استان گفت: با توجه به ازدیاد پروژه‌های خرد در شهرداری‌ها جهت گردش مالی در داخل استان برای اجرای آنها از پیمانکاران بومی استفاده شود.

استاندار لرستان با بیان اینکه  شوراها محل مطالعات نظری و عملی شهرداران هستند، عنوان کرد: آبخیزداری و آبخوانداری در مناطق سرچشمه  ایجاد سیل باید توسط دستگاه‌های مربوطه انجام شده و در شهرهایی مانند خرم‌آباد و پلدختر که رودخانه‌ها از میان شهر عبور می‌کنند باید تعاملات لازم با دستگاه های ذیربط انجام شوند.

وی با اشاره به نقش مهم نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس شورای اسلامی به جهت تدوین قوانین محرومیت‌زدایی در این شهرها گفت: نمایندگان شهرهای کوچک در مجلس می توانند با تشکیل فراکسیون‌های لازم قوانینی را در جهت ایجاد زیرساخت‌ها و محرومیت‌زدایی از این شهرها تدوین کنند.

در این جلسه شهرداران و شوراهای اسلامی شهرهای مختلف استان مشکلات و نقطه نظرات خود را در برنامه های پیشرو تشریح کردند.

انتهای پیام/645/.

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • چگونه گوشت و پوست میلیون‌ها کروکودیل در کارخانه فرآوری می‌شود؟ (فیلم)
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • شوراها پل ارتباطی دولت و مردم
  • انتقاد استاندار لرستان از تورم شدید نیروی کار در شهرداری‌ها
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • محمدرضا مقدسی عضو شورای سیاستگذاری جایزه ملی سرآمدان ایران شد
  • ۱۲۸ کلاس درس در شهرستان تنگستان ساخته می‌شود