Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی روز یکشنبه در نشستی با حضور جمعی از مدیران استانداری مرکزی در حوزه علمیه خاتم الانبیاء(ص) اراک، افزود: تشریح و تبیین اقدامات انجام شده باید در حوزه اطلاع رسانی دولت پررنگ دیده شود و در ایام الله دهه فجر زوایای این اقدامات به مردم شناسانده شود.
وی ادامه داد: انتقال ارزش‌های انقلاب و بازگو کردن حوادث پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران برای نسل امروز یکی از مهم‌ترین وظایف مسئولان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه اراک بیان کرد: ایام الله دهه مبارک فجر بهترین فرصت ملت ایران برای شکرگزاری از نعمت انقلاب اسلامی و گسترش دین و معنویت در جامعه است.
وی اضافه کرد: فرمانداران و بخشداران وظیفه دارند تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از خواسته های رهبر معظم انقلاب را در دستور کار خود قرار دهند و از همه ظرفیت شهری و روستای شهرستان را در راستای تحقق این مهم به کار گیرند.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی اظهار کرد: مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی با وجود اینکه یک موهبت الهی به شمار می رود اما یک موقعیت زودگذر است، بنابراین مسئولان و به خصوص فرمانداران باید از فرصت پیش رو در راستای ایجاد خدمات ماندگار استفاده کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوان اولین وظیفه فرمانداران به آنها ابلاغ شده است.
فتح الله حقیقی افزود: فرماندارن، بخشداران و مدیران دستگاه های اجرایی وظیفه دارند از برگزاری همایش ها و نشست های حاشیه ای بپرهیزند و همه ظرفیت های موجود را در راستای تقویت بنیه اقتصادی مردم به کار گیرند.
وی، پیشگیری از انواع آسیب های اجتماعی را یکی دیگر از وظایف فرمانداران و مسئولان دستگاه های اجرایی دانست و گفت: خواسته رهبر معظم انقلاب ساماندهی و مقابله با آسیب های اجتماعی از قبیل طلاق، حاشیه نشینی، اعتیاد، مفاسد اخلاقی است که مسئولان باید برای تحقق این خواسته معظم له بیش از پیش تلاش کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری استان مرکزی افزود: عملکرد فرمانداران و مسئولان در کنترل آسیب های اجتماعی باید به گونه ای باشد که پس از تشرح و تبیین برای مردم، جامعه از عملکرد مسئولان رضایت داشته باشند.
وی اضافه کرد: تلاش برای جلب رضایتمندی آحاد جامعه، گسترش اعتماد عمومی به مسئولان و در نهایت وحدت اجتماعی در راستای تکریم اقشار مختلف مردم از دیگر وظایف فرمانداران و مسئولان دستگاه های اجرایی است.
حقیقی، تلاش برای برقراری امنیت پایدار در جامعه را از دیگر وظایف فرمانداران دانست و گفت: تلاش برای شناسایی نقاط آسیب پذیر با هدف جلوگیری از تصادفات درون و برون شهری و همچنین تامین خواسته های جامعه کارگری برای جلوگیری از تجمع های غیرقانونی باید در دستور کار فرمانداران و مسئولان قرار بگیرد.
در این نشست معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری، فرمانداران و تنی چند از مدیران کل استانداری مرکزی حضور داشتند.
استان مرکزی یک میلیون و 440 هزار نفر جمعیت، 12 شهرستان و 33 شهر دارد.
3017/ 6013/خبرنگار: مصطفی مجللی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند

ایسنا/مرکزی استاندار استان مرکزی گفت: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

فرزاد مخلص‌الائمه چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ در آئین بهره‌برداری از طرح آبرسانی مجتمع شهید سلیمانی و کلنگ‌زنی شبکه فاضلاب شهر شازند با اشاره به اینکه بزرگترین پروژه‌های عمرانی استان مربوط به حوزه آبرسانی است، گفت: طرح‌هایی نظیر جهاد آبرسانی که ذیل طرح ملی است در استان مرکزی در دو فاز ۶۷ و ۱۳۱ روستا اجرایی شده و به تکمیل خواهد رسید که بخش قابل توجهی از آن در شهرستان شازند است.

با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از اعتبارات ملی و استانی صرف اجرای پروژه‌های آبرسانی می‌شود، افزود: انتقال طرح آبرسانی سهم ساوه از سدکوچری توسط شرکت آب منطقه‌ای استان مرکزی نیز از طرح‌های حساس ملی است که در حال اجراست. همچنین طرح انتقال آب به تفرش نیز در حال تکمیل بوده و بزودی با حضور مقامات عالی کشور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی در خصوص بازچرخانی پساب صنایع نیز گفت: اجرای طرح‌های بازچرخانی پساب در شهرهای صنعتی موجب خواهد شد که مشکل کمبود آب و تنش آبی برطرف شود و بودجه‌ای که صرف اجرای طرح‌های آبرسانی می‌شود برای سایر طرح‌های عمرانی هزینه شود.

استاندار مرکزی تصریح کرد: اعتباراتی که در دو سال گذشته صرف طرح‌های آبرسانی استان شده و در ادامه نیز هزینه خواهد شد، با بودجه عمرانی حداقل ۱۰ سال کل استان مرکزی برابری می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دولت برای تامین آب شرب مردم به عنوان مهمترین موضوع رفاهی، مصمم است، افزود: اختصاص دوهزار میلیارد تومان برای طرح آبرسانی به ساوه، ۶۰۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی تفرش، سه هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح بازچرخانی پساب، ۱۳۰ میلیارد تومان برای طرح آبرسانی شازند بخشی از اعتبارات قابل توجه دولت برای اجرای طرح‌های آبرسانی است و این در حالی است که سالانه حدود ۵۰۰ میلیارد تومان در استان صرف اجرای پروژه‌های عمرانی غیر آبرسانی می‌شود.

وی از مردم خواست در مصارف آب شرب، صنعتی و کشاورزی استفاده بهینه را رعایت کنند و اظهار کرد: مردم باید بدانند که نیازمند صرفه‌جویی و مصرف بهینه اعتبارات برای جلوگیری از تنش آبی هستیم.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به اینکه این شهرستان حدود ۲۰۰ روستا دارد که تامین آب ۶۰ روستای آن در مواقعی از سال توسط تانکر انجام می‌شود، گفت: سال گذشته ۳۰ روستا و امروز نیز ۱۰ روستا از آب شرب پایدار برخوردار شدند.

احمدی بیغش با اشاره به مضراتی که برخی صنایع شهرستان برای مردم داشته است، گفت: آلودگی هوای متاثر از فعالیت برخی صنایع این منطقه موجب بروز بیماری‌هایی نظیر پوستی، ریوی، چشمی، نازایی و سرطان در بین مردم شهرستان شازند شده است. صاحبان صنایعی نظیر پالایشگاه و پتروشیمی علاوه بر اینکه باید سازوکار لازم برای کاهش آلودگی هوا اتخاذ کنند، باید تا جایی که می‌توانند برابر قانون به منطقه کمک مالی کنند.

وی با بیان اینکه پالایشگاه شازند حدود هزار میلیارد تومان برای اجرای شبکه و مدیریت فاضلاب هزینه کرده است، گفت: احداث شبکه فاضلاب شهرهای آستانه و شازند از سالیان گذشته آغاز شده بود و تا ۵ سال پیش حدود ۳۰ درصد پیشرفت داشت اما با پیگیری های صورت گرفته در طی چهار سال اخیر این میزان به ۷۰ درصد افزایش یافته و تصفیه خانه آب نیز حدود ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

احمدی بیغش گفت: با اجرای شبکه فاضلاب و هدایت آن به تصفیه خانه، می‌توان پساب تولیدی را به مصارف صنعتی رساند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملکرد دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر خوب بوده است
  • عملکر درخشان دانشکده علوم پزشکی چابهار در دو سیل اخیر/ برنامه‌های مراقبتی بدون وقفه تداوم دارد
  • هشدار مدیریت بحران استانداری مرکزی
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • عملکرد ضعیف برخی بانک‌های‌ دولتی قم در ارائه تسهیلات مسکن
  • رسالت اصلی و وظایف ذاتی قوه قضاییه در اولویت است
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران