Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری ایسکانیوز از واحد علی آباد کتول، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول در این همایش با ابراز خرسندی، برگزاری چنین همایشی را یکی از بهترین رخدادهای تلاقی علم و عمل عنوان کرد و گفت: «امید است که با تمام توانایی و استفاده از امکانات از عرصه شعار و دانش تئوری فاصله گرفته و به عملیاتی کردن رخدادها بپردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم با اشاره به شاخص های ارزیابی دانشگاه ها بیان کرد: «اگر بخواهیم از منظری بگوییم اعصار و جوامع بشری به سه بخش عصر کشاورزی، صنعت و اطلاعات تقسیم بندی می شود، برگزاری چنین همایشی بدون شک تبلور هر سه عصر هست که جای چنین رخدادهایی در سطح ملی، منطقه ای و استانی بعضا خالی است و این همایش را باید به فال نیک بگیریم.»

وی با بیان اینکه برنامه‌‌ریزی یکی از مسائل مهمی است که باید به آن توجه داشت، تصریح کرد: «جهان امروز بر اساس برنامه حرکت می‌کند و کشور نیز نباید از این قافله عقب بماند؛ اگر بتوانیم با برنامه‌ریزی به راه خود ادامه دهیم، مطمئناً به فراتر از اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور دست پیدا خواهیم کرد.»

رئیس واحد علی آباد کتول برگزاری اینگونه همایش ها را گام مهمی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و تقویت بار علمی علاقه مندان و شاغلان این حرفه عنوان کرد و افزود: «ترویج علم یعنی بیان مفاهیم تخصصی علمی به زبانی که برای سایرین هم قابل فهم باشد که امید است علم مرتبط با زنبورداری را با یافته های علمی در این زمینه و با همکاری جهاد کشاورزی و دانشگاه بتوانیم منتشر کنیم.»

اسفندیاری مقدم بر حمایت از سرمایه‌ها و منابع انسانی کشور و توجه به محصولات زراعی و دامی برای دستیابی به رشد اقتصادی کشور تأکید کرد.

همایش ارتقای سطح علمی و دانش فنی صنعت زنبورداری با هدف ارتقای سطح علمی زنبورداران و آشنایی با فنون جدید زنبورداری در خصوص پرورش ملکه و زنبور عسل و مقابله با بیماری ها با حضور مسئولان مرتبط استانی و شهرستانی و 350 نفر از زنبورداران استان در سالن علامه جعفری واحد علی آباد کتول برگزار شد.

سخنران ویژه این همایش استاد حسین یگانه راد، محقق، پژوهشگر و زنبوردار ایرانی ساکن کانادا و عضو انجمن های زنبور درمانی و آپی ماندیا آمریکا بود.

دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول واحد علی آباد کتول همایش زنبورداری همایش ارتقای سطح علمی و دانش فنی صنعت زنبورداری اهداف چشم انداز 20ساله دکتر علیرضا اسفندیاری مقدم محصولات زراعی کشاورزی زنبورداران

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۴۴۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند، گفت: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد، دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد.

آیت‌الله رسول فلاحتی امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه در دیدار با معلمان منتخب و نمونه استان که در سالن اجتماعات اداره‌کل آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن تبریک روز معلم به همه معلمان و فرهیختگان این عرصه، به روایتی از کتاب سیر و سلوک منصوب به سید بحرالعلوم اشاره و اظهار کرد: طبق آموزه‌های این کتاب، امام سجاد(ع) فرمودند «کسی که برای تربیت خودش، حکیمی نداشته باشد که او را ارشاد کند به سوی هلاکت و تباهی خواهد رفت».

وی با بیان اینکه همه ما مدیون آموزش و خدمات معلمانی هستیم که در کودکی به ما خواندن و نوشتن آموختند، افزود: شاگردانی که در کلاس درس معلم حاضر می‌شوند تا خواندن و نوشتن و علم بیاموزند در آینده ممکن است بزرگان و دانشمندانی همچون شهید تهرانی‌مقدم شوند؛ شهیدی که موشک‌هایش امروز قادر است موشک‌های نقطه‌زن آمریکا در اقیانوس اطلس را هدف قرار دهد و او خود معلم جبهه مقاومت شد.

آیت‌الله فلاحتی با بیان اینکه طبق روایت امام سجاد(ع)، ما وظیفه داریم برای خودسازی خود تلاش کنیم و انسان برای رسیدن به کمالات باید در مسیرش یک همراه خوب داشته باشد و لذا در هرجا نیازمند به معلم هستیم، معلمی که به ما درس و پیام دهد، گفت: طبق روایتی دیگر از بزرگان «کسی‌که به استاد رسید نصف راهش را طی کرده است» یعنی پیدا کردن استاد خوب هم هنر است و ما همیشه نیازمند به معلم و استاد هستیم‌.

وی معلمی را شغل انبیاء دانست و با بیان اینکه معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود تلاش کند، افزود: یک معلم تا آخر عمر باید با کتاب، دفتر و قلمش مأنوس باشد؛ دانش‌آموز هم دلداده معلمی خواهد شد که علم و تقوا را در هم آمیخته باشد و لذا دانش‌آموز همواره خود را مدیون چنین معلمی می‌داند.

نماینده ولی‌فقیه در استان گیلان خطاب به این معلمان زحمتکش گفت: پس از ارتقاء خود سعی کنید برای ارتقای علمی و معنوی دیگران، دانش‌آموزان و دانشجویان خود از هیچ تلاشی دریغ نکنید و هرآنچه که آموخته‌اید را انتقال دهید که اگر چنین نکنید حسادت و بخل ورزیده‌اید. اگر امروز نام و آثار بزرگانی همچون ابن‌سینا، خواجه نصیرالدین طوسی و علامه طباطبایی ماندگار شده به این دلیل است که‌ آنان تمام اندوخته‌های خود را در قالب تربیت شاگرد یا در قالب گفتار، نوشتار و کتاب انتقال داده و به بشریت عرضه کردند.

امام جمعه رشت با تأکید بر ضرورت همراهی‌ با نیکان و معلمان خوب تصریح کرد: به زیرمجموعه و شاگردان‌تان یاد دهید که با انسان‌ها و معلمان و استادان خوب خود همیشه ارتباط داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • معلم باید برای ارتقای معنوی و علمی خود و دیگران تلاش کند
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • معرفی برگزیدگان مسابقات تنیس روی میز و بدمینتون منطقه یک کشور
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها