Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@04:43:56 GMT

فدراسیون فوتبال در آستانه توافق شرم آور!

تاریخ انتشار: ۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۳۹۶۸۵

بنا به گفته عابدینی و همچنین تایید یکی از مسئولان حقوقی فدراسیون فوتبال، ایران قرار است برای حضور در جام جهانی البسه خود را از کمپانی آدیداس با تخفیف خریداری کند. این در حالی است که همین امروز اعلام شد تیم ملی جامائیکا که در جام جهانی نیز حضور ندارد توافقی سه میلیون دلاری برای تامین البسه با شرکت پومای آلمان امضا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این شرایط به نظر می رسد با توجه به مدیوم بزرگ جام جهانی و صد البته تمایل شرکت ها به در اختیار داشتن سهام بیشتری از البسه تولیدی عرضه شده در این جشنواره بزرگ ورزشی جهان، ایران تنها تیمی در این رقابت هاست که با یک شرکت تامین البسه قرارداد اسپانسری امضا نکرده است.

خبرنگار ما در گفت و گو با چهره های مختلف سعی در با خبر شدن از ابعاد توافق ایران و آدیداس داشت که البته فدراسیون قرار است خود راسا اطلاعیه ای رسمی در این زمینه منتشر کند. همچنین از طرف یکی از افراد اصلی در فدراسیون فوتبال که تمایلی به افشای نام خود نداشت به خبرنگار ما گفت مشکل اصلی فدراسیون در عقد قرارداد اسپانسری با آدیداس مساله فروش پیراهن در ایران است که با توجه به ممنوعیت واردات پوشاک از سوی وزارت صنایع هیچ راهی برای مجاب کردن این شرکت آلمانی برای حمایت مالی از فوتبال ایران وجود ندارد. به گفته وی آدیداس تنها در صورتی اسپانسر تیمی می شود که بتواند پیراهن خود را در آنجا به فروش برساند اما با مخالفت وزارت صنایع با واردات میلیون دلاری این مساله شکل نمی گیرد و طبعا آدیداس نیز تمایلی به سرمایه گذاری در ایران ندارد.

اما این تنها یک سوی ماجراست و افراد دیگری که در موضوع مذاکره با آدیداس (یا هر شرکت دیگری که می تواند اسپانسر ایران در جام جهانی باشد) حضور داشته اند، این قرارداد را ناشی از عدم اطلاع تیم ایرانی حاضر در فدراسیون می دانند و می گویند فدراسیون فوتبال می توانست با استفاده از افراد آگاه تر و مطلع تر حتما با آدیداس قرارداد اسپانسری ببندد. یکی از این منابع که با ورزش سه نیز گفت و گو کرده، این مساله را یک امر تخصصی می داند و عقیده دارد دبیرکل فدراسیون فوتبال و افراد حاضر در کمیته بازاریابی از تجارب لازم برای توافق با آدیداس برخوردار نبوده اند.

اما در پایان این گزارش چند سوال از فدراسیون فوتبال:
* اگر قرار به خرید پیراهن از آدیداس بوده پس صحبت های قبلی درباره فیفا کیت دی (روز معرفی پیراهن) و لزوم احتیاط برای لو نرفتن طرح آدیداس چه بوده است؟ اگر آدیداس قرار نباشد در ایران پیراهن بفروشد، چرا نگران کپی شدن طرح پیراهن ایران است؟

* چه کسانی در قرارداد با آدیداس حضور داشته اند و میزان تسلط آنها به زبان انگلیسی و این حوزه تخصصی ورزشی چقدر بوده است؟

* چگونه ما زیر بار خرید لباس از آدیداس می رویم، در حالی که قرار است در ۳ بازی بزرگ در جام جهانی روسیه که هر کدام از آنها بیش از دو میلیارد بیننده خواهد داشت، پیراهنی با برند این شرکت را به تن می کنیم؟ آیا می دانید ارزش این ۲۷۰ دقیقه برای آدیداس چقدر است؟

* مسئولان محترم فدراسیون فوتبال ایران خوب است بدانید مسئولین فدراسیون در جام جهانی ۱۹۷۸ با کمپانی آدیداس قرارداد بسته و به جز تامین کلیه البسه در آن مسابقات ۳۰۰ هزار مارک از آدیداس وسیله دریافت کرد. با گذشت ۴۰ سال از آن دوره آیا شرایط فوتبال ایران نباید بهتر بشود؟

* آیا توافق خرید پیراهن با آدیداس برای جام جهانی شرم آور نیست؟ اگر نیست چرا هیچ کشور دیگری در جام جهانی قراردادی مشابه با ما امضا نمی کند؟

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۳۹۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظم جهانی در آستانه فروپاشی است

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، عفو بین‌الملل روز چهارشنبه طی گزارشی اعلام کرد که «نظم جهانی پسا جنگ جهانی دوم در آستانه فروپاشی است» و درگیری‌های تلخ در جبهه‌های چندگانه و همچنین رشد لجام گسیخته هوش مصنوعی این نظم جهانی را تهدید می‌کنند.

انیِس کالامار، دبیر کل عفو بین‌الملل در گفتگو با خبرگزاری فرانسه در مورد گزارش سالانه این نهاد که با عنوان «وضعیت حقوق بشر جهان» منتشر شده است، گفت: «تمامی شواهد و قرائن ۱۲ ماه گذشته حاکی از آن است که نظم جهانی بین‌المللی در آستانه فروپاشی است. به ویژه که در شش ماه گذشته آمریکا از مقامات اسرائیلی در برابر تعرض‌های متعددی که در غزه زیر نظر آن‌ها اتفاق می‌افتد، محافظت کرده و بر آن‌ها سرپوش گذاشته است. ایالات متحده با استفاده از حق وتو در شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد آتش‌بس در غزه، این شورا را از معنای وجودی و وظیفه اصلی اش تهی ساخته است.»

بنابر آمار رسمی اسرائیل حملات هفتم اکتبر حماس به سرزمین های اشغالی هزار و ۱۷۰ کشته، اکثرا از میان غیر نظامیان برجای گذاشت. بنابر اعلام وزارت بهداشت حماس در نوار غزه، حملات انتقام جویانه اسرائیل به این منطقه تاکنون 34 هزار و 262 کشته برجای گذاشته است.

خانم کالامار در دیباچه این گزارش نوشت: «این کارزار شامل بمباران عمدی و بی‌رویه غیرنظامیان و تاسیسات غیرنظامی و همچنین محرومیت آن‌ها از کمک‌های بشردوستانه و ایجاد قحطی مهندسی شده است.»

او گفت: «برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان، غزه اکنون به نماد شکست مطلق اخلاقیات از سوی بسیاری از معماران نظم جهانی پسا جنگ جهانی دوم تبدیل شده است.»

دبیر کل عفو بین‌الملل افزود که متحدان اسرائیل از جمله آن‌هایی که این رژیم را تسلیح می‌کنند، شریک جرم هستند.

او همچنین ضمن انتقاد انفعال نهاد‌های بین‌المللی در قبال مساله غزه، این سوال را مطرح کرد که آیا آرمان‌های «دوباره هرگز» پسا جنگ اکنون نابود شده‌اند یا خیر؟

تهدید چین و روسیه و نیاز به تجدید ساختار شورای امنیت

انیس کالامار هشدار داد که دیگر «بازیگران قدرتمند» از جمله روسیه و چین هم «تمایل خود را در به خطر‌ انداختن کلیت نظام مبتنی بر قوانین ۱۹۴۸ نشان داده‌اند.»

این گزارش «قانون شکنی آشکار نیروهای روس طی تهاجم نظامی همه‌جانبه طولانی‌مدت آن‌ها به اوکراین و به‌کارگیری شکنجه و سوء رفتار علیه زندانیان جنگ» را مستند کرده است.

بنابر این گزارش چین نیز «با حمایت از ارتش میانمار» به رغم حمله این ارتش به غیرنظامیان این کشور، برخلاف حقوق بین‌الملل عمل کرده است.

به گفته خانم کالامار، «برای احیا و تجدید نهاد‌های بین‌المللی که وظیفه حفاظت از بشریت را برعهده دارند» به «اقدامات فوری» نیاز است.

او گفت: «ما خواهان بازسازی عاجل شورای امنیت سازمان ملل متحد و به ویژه اصلاح حق وتو هستیم به گونه‌ای که نتوان آن را در موقعیت‌های نقض شدید حقوق بشر به کار برد.»

هوش مصنوعی به مثابه تهدید بشریت

بنابر این گزارش ظهور و رشد هوش مصنوعی بر نگرانی‌هایی چون «امکان فرسایش فراگیر حقوق و به تبع آن تداوم سیاست‌های نژادپرستانه» و «امکان انتشار اطلاعات نادرست و ضد اطلاعات» دامن می‌زند.

عفو بین‌الملل شرکت‌های بزرگ فناوری را به نادیده گرفتن این تهدید‌ها حتی در «درگیری‌های مسلحانه» متهم می‌کند.

در این گزارش آمده است که «شرکت‌های یاغی فناوری و فناوری‌های سرکش آن‌ها» به حال خود رها شده‌اند و در «غرب وحشی دیجیتال آزادانه پرسه می‌زنند.» بنابر این گزارش این امر احتمالا به تسریع نقض حقوق بشر در سال ۲۰۲۴ خواهد انجامید، سالی که مملو از انتخابات کلیدی از جمله انتخابات ریاست‌ جمهوری آمریکا است.

کالامار گفت: «در دنیایی که درگیر بی‌ثباتی فزاینده است، گسترش و به‌کارگیری بی‌قاعده از فناوری‌هایی چون هوش‌ مصنوعی مولد، تشخیص چهره و بدافزارهای جاسوسی از طریق تعمیم و گسترش نقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشر به سطحی خاق‌العاده، به دشمنی خطرناک تبدیل می‌شوند.»

او افزود: «در این سال به خصوص انتخابات و در سایه لابی‌های قدرتمند مخالف با مقیدسازی که توسط غول‌های فناوری تامین مالی می‌شوند، این پیشرفت سرکش و بی‌قاعده فناوری برای همه ما تهدیدی عظیم به شمار می‌رود.»

خانم کالامار از دولت‌ها خواسته است تا «اقدامات قانون و نظارتی خود را برای مقابله با خطرات و آسیب‌های ناشی از هوش مصنوعی قوت بخشند.»

 

دیگر خبرها

  • نظم جهانی در آستانه فروپاشی است
  • دیگر هیچ مسابقه‌ای رایگان نیست
  • جریمه سنگین دروازه‌بان تیم ملی در جام جهانی
  • فحش‌های پول‌ساز؛ درآمد باورنکردنی فدراسیون فوتبال از ۳ پرونده!
  • فحش‌های پول‌ساز! ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • فحش های پول ساز / ۴۵۰ میلیون درآمد فدراسیون از ۳ پرونده
  • دو ایرانی بالاترین مدرک جهانی اتومبیلرانی را به دست آوردند
  • تنش سیاسی مراکش و الجزایر بخاطر پیراهن فوتبال!
  • اعلام ساعت دو دیدار تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
  • جنجال در فوتبال آفریقا به خاطر طراحی یک پیراهن! + عکس