Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - سازمان توسعه تجارت ایران در واکنش به خبری درباره رشد واردات فرش و صنایع دستی به کشور در سال جاری اعلام کرد: رقم 306 هزار دلاری واردات فرش دستباف مربوط به مرجوعیات شست و شو و رفو است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، این سازمان در واکنش به انتشار خبری با عنوان «رشد450 درصدی واردات فرش و صنایع دستی» در برخی رسانه ها، به استناد اطلاعات مرکز آمار ایران، تاکید کرد: در 9 ماهه امسال صادرات فرش دستاف 26 درصد رشد کرد و ارزش صادرات آن از 248 میلیون دلار در سال 95 به 312 میلیون دلار در 9 ماهه امسال رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این سازمان تاکید کرد: رقم 306 هزار دلاری واردات فرش دستباف نیز مربوط به مرجوعیات شست و شو و رفو است؛ بنابراین و در یک نگاه کلی به عنوان محصولات فرش و صنایع دستی با بیش از 30 درصد رشد ارزشی صادرات و 2 درصد رشد وزنی مواجه هستیم.
در حوزه فرش ماشینی نیز طبق آمار 9ماهه مرکز ایران، امسال 243 میلیون دلار صادرات انجام شد که نسبت به پارسال 10 درصد افزایش داشت زیرا در سال گذشته 220 میلیون دلار فرش ماشینی از کشور صادر شد.
طبق اطلاعات سازمان توسعه تجارت، صادرات فرش ماشینی در هشت ماهه امسال نسبت به سال گذشته از نظر ارزش 240.5 درصد و از نظر وزنی 36.6 درصد رشد یافته است.
در مجموع واردات «فرش و صنایع دستی» با در نظر گرفتن کالاهایی با شرایط خاص از جمله ظروف شیشه ای و یا مرجوع فرش برای رفو و شست و شو، کمتر از 1.6 میلیون دلار بوده که با توجه به شرایط بازار، مصرف داخلی و نیازهای زودگذر و در برابر صدور 312 میلیون دلار فرش دستباف و صنایع دستی کاملا طبیعی است.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**9132*2025
تنظیم: فرزانه سلامت بخش*ناشر: لیلا جودی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، امیرجمشیدی گفت: در فروردین ماه ۱۴۰۳، ۴۳۵ هزار و ۲۲۹ تن کالا به ارزش۱۵۵میلیون و ۶۲۴ هزار دلار از طریق گمرکات مازندران وارد کشور شد.

وی اظهار داشت: ذرت دامی با ارزش ۹۶ میلیون دلار، جو دامی با ارزش ۲۰ میلیون دلار، چربی‌ها و روغن‌های حیوانی و نباتی با ۲۵ میلیون دلار، کک نفتی با ارزش ۳ میلیون دلار و چوب با۳ میلیون دلار مهم‌ترین اقلام عمده وارداتی به گمرکات مازندران در مدت یادشده هستند.

جمشیدی بیان داشت: امارات حدودا ۲۲۶ هزار تن کالا به ارزش ۷۸ میلیون دلار، روسیه ۷۷ هزار تن کالا به ارزش ۳۴ دلارمیلیون، ترکیه با ۱۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۳۱ میلیون دلار، انگلستان با سه هزار تن کالا به ارزش ۳ میلیون و ۵۹۱ هزار دلار و سنگاپور با ۸ هزار تن کالا به ارزش ۲میلیون دلار پنج کشور اول طرف معامله در حوزه واردات به گمرکات مازندران بودند که در مجموع ۴۱۵ هزار تن از وزن و ۱۴۹ میلیون دلار از ارزش کالا‌های وارداتی گمرکات مازندران در فروردین ماه سال‌جاری مربوط به این کشور‌ها است.

وی افزود: واردات کالا از این پنج کشور ۹۵ درصد از کل وزن و ۹۶درصد از کل ارزش واردات گمرکات مازندران را دربرمی‌گیرد.

جمشیدی با اشاره به واردات کالا‌های اساسی از گمرکات مازندران اظهار داشت طی این مدت ۴۱۳ هزارتن کالای اساسی شامل ذرت دامی، جو دامی، چربی‌ها وروغن‌های حیوانی و نباتی و خوراک آماده دام به ارزش ۱۴۲ میلیون و ۶۶۶ هزار دلار از طریق کمرکات نوشهر، امیرآباد و فریدونکنار وارد کشور شده که از نظر وزنی ۶۳ درصد و از نظر ارزشی ۲۷درصد رشد را نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهند.

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • سقوط فرش دستباف؛ صادرات به ۴۰ میلیون دلار رسید
  • صادرات بیش از ۲ میلیون دلار صنایع دستی فارس به خارج از کشور
  • مرزهای جغرافیایی صادرات فرش باید توسعه پیدا کند
  • فرش دستباف هنر مادر است
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد