Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس صنایع غذایی خوزستان گفت: بخش کشاورزی خوزستان نیازمند توسعه صنایع تبدیلی و غذایی است.

فرخنده همافر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به این‌که صنایع تبدیلی و اقدامات پس از تولید محصولات کشاورزی به عنوان حلقه نهایی در تکمیل زنجیره تولیدات کشاورزی نقش مهمی ایفا می‌کند، گفت: صنایع تبدیلی، تکمیلی و نگهدارنده در بخش کشاورزی نه تنها باعث افزایش بهره‌وری در تولید می‌شود بلکه درآمد کشاورزان و روستاییان را رونق می‌دهد و همچنین اشتغالزایی گسترده‌ای را در پی خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با بیان این‌که توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی می‌تواند ضامن اشتغال پایدار روستاییان و کشاورزان باشد، گفت: صنایع تبدیلی، تکمیلی و نگهدارنده کشاورزی زمینه مناسبی را برای توسعه مناطق روستایی، رونق کشاورزی و افزایش درآمد کشاورزان و تولیدکنندگان فراهم می‌آورد.
 
همافر، افزایش تولیدات روستایی، دستیابی به امنیت غذایی، توسعه پایدار بخش کشاورزی، افزایش بهره‌وری در تولیدات کشاورزی، رشد صادرات غیر نفتی و همچنین ایجاد فرصت‌ ‎‎ های شغلی را از دیگر مزایای ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی برشمرد و گفت: صنایع تبدیلی باعث افزایش ارزش افزوده در تولیدات کشاورزی می‌شود.
 
این کارشناس صنایع غذایی با اشاره به نقش صنایع تبدیلی کشاورزی در اشتغالزایی گفت: با توسعه صنایع تبدیلی در بخش کشاورزی می‌توان شاهد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی بود.
 
همافر، با اشاره به ضایعاتی که تولیدات کشاورزی دارد، افزود: صنایع تبدیلی می‌تواند نقش مهمی را در کاهش ضایعات کشاورزی در حوزه‌های زراعی، باغی، دامی و شیلاتی ایفا کند. از آنجایی که همواره بخشی از تولیدات کشاورزی در مراحل مختلف تولید ضایع می‌شوند و از بین می‌روند بنابراین می‌توان با برنامه‌ریزی برای ایجاد، توسعه و حمایت از صنایع تبدیلی، تکمیلی و نگهدارنده کشاورزی، بخش زیادی از این تولیدات کشاورزی در مراحل مختلف که ضرر زیادی به بخش کشاورزی و کشاورزان وارد می‌کنند را تبدیل به ارزش افزوده کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۴۶۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان

به گزارش خبرنگار مهر، سیروس ابراهیمی امروز یکشنبه در حاشیه ستاد تنظیم بازار لرستان، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروه‌های مهم عنوان کرد و اظهار داشت: در این کارگروه معمولاً مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم‌مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان، عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش‌افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آنها قطع می‌شود.

کد خبر 6097582

دیگر خبرها

  • امضاء پروژه جدیدی برای افزایش اصالت زعفران بین فائو و ایران
  • آمادگی و تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • تجهیز ۳۲ مرکز خرید گندم در مازندران
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • اختلاف نرخ ارز، زخمی کهنه بر پیکر اقتصاد ایران؛ ضرورت تصمیم قاطع دولت برای تک نرخی کردن دلار
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها