Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بانک ملي علاوه بر رعايت ملاحظات بانکداري و حراست دقيق از منابع سپرده گذاران خود،توانسته است ملاحظات اقتصاد کشور و محذورات بخش توليد واقعي را نيز رعايت کند.
مطالبات معوق،چالشي است که بدون ترديد عبور از آن نيازمند جديت،هوشياري و دانش مجموعه نظام بانکي کشور است.تا کنون رسانه ها،شبکه هاي اجتماعي و محافل دانشگاهي کشور،بسيار به اين موضوع پرداخته اند و اهالي اقتصاد و صاحب نظران در اين عرصه قلم ها فرسوده اند،اما با اين وجود هنوز حق مطلب ادا نشده و جا دارد تا بانک ملي ايران، به سهم خود به اين موضوع خطير و مهم بپردازد و تجربه گرانسنگ مديران و کارشناسان اين بانک را در عرصه وصول مطالبات معوق، در معرض ديد و قضاوت مخاطبان خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطالبات معوق،يک چالش ساده که در فرآيند بانکداري رخ مي دهد،نيست.البته از يک زاويه ديد وجود مطالبات غير جاري در همه بانک هاي جهان،طبيعي است و پديده شگرفي نيست.اما آنچه درسال هاي اخير در نظام بانکي کشور موجب نگران شده، شکاف موجود ميان مطالبات غير جاري با استانداردهاي جهاني است.
از آنجا که بانک ها در تامين نظام مالي کشور نقش محوري دارند،مبتلا شدن شان به ويروس مطالبات معوق مي تواند اثري سوء بر مجموعه اقتصاد کشور بر جا نهد.عملکرد سالم بانک ها مي تواند موجب سلامت نظام اقتصادي کشور شود و در مقابل بيماري نظام بانکي اين عارضه را به کليت اقتصاد کشور سرايت مي دهد.بنابراين بانک ها در سال هاي اخير تلاش وافري را براي غلبه بر اين چالش به کار بسته اند.
در اين ميان بانک ملي ايران توانسته است،عملکرد مطلوب و در خور تحسيني را در بخش وصول مطالبات معوق ارائه دهد.آمارهاي رسمي در اين باره نشان مي دهد که ترکيب مديريت منطقي،حرکت سازماني صحيح و دانش به روز مي تواند در بزنگاه هاي خطير و حساس، نظام بانکي را به سلامت از چالش عبور دهد.
در اين مقال جا دارد به طرح چند پرسش بنيادين پرداخت: بدهکاران بانکي چند دسته اند و بانک ها در برابر آن ها بايد چه شيوه اي را براي وصول مطالبات اتخاذ کنند؟
واقعيت اين است که بانک ها با طيف وسيع و متنوعي از مشتريان سر و کار دارند و به دلايل مختلفي گاه با تخلف عدم پرداخت بدهي از سوي آنها مواجه هستند.
اين تخلف مي تواند معلول شرايط نامطلوب دريافت کننده تسهيلات و يا به صورت تخلف عمدي بروز کند.
توليدکنندگان از جمله بخش هايي هستند که به دليل شرايط دشواراقتصادي با مشکلات فراواني رو به رو هستند و دوام و بقاي آنها در ادامه راه توليد و حفظ سطح اشتغال،همراهي و همدلي بانک ها را مي طلبد.اما از سوي ديگر شرکت هايي هم وجود دارند که به دليل اقدامات سود جويانه و با اعلام ورشکستگي هاي صوري از بازپرداخت بدهي هاي خود به نظام بانکي سر باز مي زنند. شناخت دقيق و تفاوت روش وصول مطالبات ميان اين دو دسته، ضامن عملکرد مطلوب بانک ها است.
افتخار بانک ملي ايران اين است که ميزان مطالبات معوق خود را در حالي کاهش داده که در اين مسير بيشترين همراهي را با توليدکنندگاني داشته است که به دليل شرايط نامطلوب نتوانسته اند تسهيلات دريافتي را بازپرداخت کنند.اين اقدام بانک ملي موجب شده است تا همچنان پرچم اشتغال در اين بخش ها افراشته باقي بماند.
به اين ترتيب بانک ملي علاوه بر رعايت ملاحظات بانکداري و حراست دقيق از منابع سپرده گذاران خود،توانسته است ملاحظات اقتصاد کشور و محذورات بخش توليد واقعي را نيز رعايت کند.
بدون ترديد بسط و توسعه اين تجربه گرانسنگ مي تواند تاثير عميقي بر موفقيت هاي آتي بزرگ ترين بانک جهان اسلام بر جا بگذارد.
حبيب اله رشيد ارده مدير امور حوزه مديريت و روابط عمومي بانک ملي ايران

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان

مدیرعامل شرکت توانیر گفت: با هدف عبور موفق از اوج بار تابستان امسال، ٢٦ طرح فوق توزیع و انتقال تا پایان اردیبهشت ماه جاری وارد مدار می شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از توانیر، مصطفی رجبی مشهدی با اشاره به تدوین و ابلاغ ١٨٠ اقدام عملیاتی برای عبور از اوج بار تابستان امسال گفت: ٧٧ طرح انتقال در قالب این برنامه عملیاتی شده که ٣٠ طرح آن به اتمام رسیده و ٣٩ طرح نیز از ٧٠ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که ٢٦ مورد آنها تا پایان اردیبهشت ماه جاری و مابقی تا قبل از اوج بار تابستان به بهره برداری خواهند رسید.
وی همچنین از افزایش ٧٦٠٠ مگاولت آمپری ظرفیت ترانسفورماتورهای پستهای فوق توزیع و انتقال خبر داد و با بیان این که  ١٢٩٤ کیلومتر خطوط فوق توزیع و انتقال نیز تا پیش از اوج بار تابستان به طول شبکه انتقال و فوق توزیع برق کشور افزوده می شود، خاطرنشان ساخت: ٧ طرح بهبود ولتاژ نیز در دست اجرا است و در مناطقی که افت ولتاژ وجود داشته باشد، خازن گذاری انجام می شود.
به گفته سخنگوی صنعت برق جمعا ٩ هزار میلیارد تومان در این زمینه سرمایه گذاری شده تا بتوانیم اوج بار تابستان امسال را بدون مشکل سپری کنیم.
مدیرعامل توانیر اجرای ١٣٠٠ کیلومتر کابل دریایی ایرانی بین جزیره قشم و سرزمین اصلی با هادی رسانا را از دیگر برنامه های عملیاتی صنعت برق در بخش انتقال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح، ظرفیت تبادل برق این خط به ٣ برابر افزایش می یابد.
رجبی مشهدی با اشاره به فنآوری خاصی که در تولید این کابل دریایی به کار رفته، از ساخت آن توسط یک شرکت دانش بنیان داخلی خبر داد که انتظار می رود با اجرای این خط به طول ١٣٠٠ متر بین جزیره قشم با سرزمین اصلی (بزرگترین فاصله بین دو دکل انتقال نیرو)، ظرفیت تبادل برق این خط تا ٣ برابر افزایش یابد و نیروگاههای منطقه با بهره گیری از این ظرفیت، حداکثر تولید را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • برنامه امسال دولت سیزدهم برای عبور موفق از اوج بار تابستان
  • تقویت همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • بدهی کلان استقلال به بانک پرسپولیسی!
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • ذلت، تنها دستاورد آمریکا در عملیات پنجه عقاب
  • صعود تیم ملی فوتسال به جام‌جهانی با عبور از قرقیزستان