Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش پارسینه، پیرحسین کولیوند در همایش روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی گفت: بر اثر زلزله اخیر کرمانشاه بسیاری از شهرهای اطراف نیز این لرزش را حس کردند. با هوشیاری همکاران ما در اورژانس توانستیم سریعا محل دقیق حادثه را بفهمیم و قبل از هر نهاد و سازمان دیگری در آنجا حاضر شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حین رفتن به منطقه زلزله زده هماهنگی های لازم را با جمعیت هلال احمر، ارتش، سپاه، پدافند غیرعامل و دانشگاه های علوم پزشکی انجام دادیم. بیمارستان های صحرایی که برای مراسم اربعین در مرزهای مهران مستقر بودند بلافاصله به سرپل ذهاب منتقل شدند.

وی افزود: در شب اول زلزله ما به گونه ای خدمت کردیم که حدود ۸ تا ۱۰ ساعت در تاریکی مطلق بودیم و امکان استفاده از بالگرد و هواپیما نداشتیم و تنها ابزار ما آمبولانس ها بودند.

کولیوند تصریح کرد: از طلوع آفتاب روز بعد از حادثه، بالگردها نیز به کمک ما آمدند و از ۷ هزار و ۳۵۰ نفری که به کرمانشاه اعزام شدند، حدود ۲ هزار و ۳۰۰ نفر  به وسیله بالگرد منتقل شدند.

وی گفت: در روزهای اول، از بالگردهای فرماندهان ارتش و سپاه برای جابه جایی مصدومان نیز استفاده می شد و همه سازمان ها برای امدادرسانی از هم سبقت می گرفتند.

سرپرست اورژانس کشور تصریح کرد: در کمتر از ۳۰ ساعت حدود ۷ هزار و ۳۵۰ مصدوم را اعزام کردیم که رکورد خیلی خوبی ثبت شد. تمام عمل های جراحی که در طی حادثه انجام شد، موفقیت آمیز بود.

کولیوند ادامه داد: دارو، تجهیزات، خون و فرآورده های خونی کم نداشتیم که این نتیجه یک برنامه ریزی دقیق بود. ما در سال گذشته نیز در حادثه تروریستی سامرا، ۱۱۲ نفر را از عراق به تهران اعزام کرده و مورد درمان قرار دادیم. همه بیمارستان های صحرایی آنجا اتاق عمل داشتند و توانستند عمل های جراحی بی نظیری را انجام دهند.

وی افزود: ما بعد از ساعت ۳ بعدازظهر روز اول دیگر هیچ مصدوم و فوتی زیر آوار نداشتیم و به نظرم بخش مهمی از کار روی دوش سپاه بود.

کولیوند تصریح کرد: دانشگاه های زیادی به صورت هفتگی در مناطق زلزله زده مستقر شدند. در آن شرایط بعضی افراد می آمدند و به ما مراجعه می کردند که ما پزشک و یا پرستار هستیم و وقتی آنها را به خدمت می گرفتیم، متوجه می شدیم که نه پزشک هستند و نه پرستار که از آنها هیچ بهره ای نگرفتیم.

وی گفت: نقش پزشکی قانونی در منطقه زلزله زده باید پررنگ تر باشد. وظیفه پزشکی قانونی صرفا صادر کردن گواهی فوت نیست. جسدهایی آنجا وجود داشت که قابل شناسایی نبودند و ما آنها را با آمبولانس هایمان به پزشکی قانونی کرمانشاه منتقل کردیم، در صورتی که می بایست از این آمبولانس ها برای جابه جایی مصدومان استفاده می کردیم.

سرپرست اورژانس کشور گفت: تاکنون هیچ گزارشی مبنی بر بیماری واگیردار ارائه نشده است که نشان دهنده ارائه خدمات مناسب در منطقه زلزله زده است.

وی افزود: زلزله در تهران جای نگرانی دارد. با ایجاد ترافیک، دسترسی خودروهای امدادی غیرممکن می شود. بهتر است تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و نقاط قوت خود را تقویت کرده و آمادگی لازم را برای حوادث بعدی داشته باشیم.


منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۶۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیماری‌های دهان و دندان را به عنوان شایع‌ترین بیماری غیرواگیر برشمرد و از اجرای پویش سلامت دهان و دندان، با هدف ارتقای آگاهی عمومی از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ خبر داد.

دکتر عباس رضاییان زاده با یادآوری شعار جامعه جهانی دندانپزشکی با عنوان «دهان شاد و سالم، بدن شاد و سالم» گفت: پویش سلامت دهان و دندان از از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت، با هدف افزایش آگاهی جامعه درباره اهمیت سلامت دهان و دندان برگزار می ‌شود.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماری ‌های دهان و دندان به عنوان شایع ترین نوع بیماری های غیرواگیر نام برد و افزود: بیماری‌ های دهان و دندان با سایر بیماری ‌های غیرواگیر عوامل خطر مشترک دارد و نقش آن‌ها در بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری های تنفسی، بیماری های گوارشی، زایمان زودرس و تولد نوزادان کم وزن در هنگام تولد مشخص شده است.
دکتر رضائیان زاده با اشاره به روزشمار پویش سلامت دهان و دندان افزود: هفدهم اردیبهشت به عنوان نخستین روز این پویش با شعار «دهان دریچه سلامت»، هجدهم اردیبهشت با شعار «سلامت دهان و دندان، سلامت کودک » و نوزدهم اردیبهشت نیز با شعار «نقش سازمان‌های دولتی و نهادهای مردمی در سلامت دهان و دندان» گرامی داشته می شود.
به گفته این مقام مسوول در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، عواملی موثر در بیماری های ناحیه دهان و دندان، می تواند در دیگر قسمت های بدن نیز ایجاد بیماری کند، به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت و همچنین بیماری های قلبی و عروقی و بیماری های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز بادعوت از مردم برای شرکت در این پویش گفت: در طول اجرای این پویش و با همکاری سایر سازمان‌ها و نهادها، برنامه‌های مختلفی برای گروه‌های کودکان، دانش‌آموزان و سایر شهروندان اجرا می‌شود که مهم‌ترین هدف آن معرفی عوامل خطر و چگونگی مراقبت از سلامت دهان و دندان است.

دیگر خبرها

  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان، از امروز
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • حاتمی: آخر بازی تمرکز نداشتیم/ به خطاهای آسیب زننده اعتراض کردیم
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • هشدار دامپزشکی : شیوع بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرما
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند