Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه گفت: تاکنون ۶۰۰۰ هزار کانکس در مناطق روستایی زلزله‎زده نصب و ۹۰ درصد کار توزیع کانکس در مناطق روستایی به پایان رسیده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، رضا محمودیان در نشست خبری صبح امروز که در محل سالن جلسات مدیریت بحران استانداری کرمانشاه برگزار شد، با اشاره به توزیع و نصب 6 هزار کانکس در مناطق روستایی زلزله‎زده استان کرمانشاه اظهار داشت: 90 درصد کار نصب کانکس در مناطق روستایی انجام شده و تا 10 روز آینده نیز نصب کانکس در این مناطق به اتمام خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه قرارداد ساخت هشت هزار کانکس با سپاه بسته شده است، گفت: از این تعداد 6 هزار کانکس ساخته و توزیع شده و دو هزار کانکس باقیمانده نیز تا روزهای آینده به پایان می‏رسد.

محمودیان با اشاره به اینکه روز پنجم دی ماه در تقویم رسمی کشور روز ملی ایمنی نامگذاری شده است، بیان کرد: با وقوع حادثه زلزله در استان کرمانشاه تمامی مدیران استان در همان دقایق ابتدایی در محل ستاد مدیریت بحران استانداری حضور یافته و اقدامات اولیه در ارتباط با امدادرسانی و شناسایی مناطق زلزله‌‎زده انجام شد.

وی با بیان اینکه زلزله کرمانشاه در ساعت 21 شب اتفاق افتاد و تا ساعت 11 روز بعد کسی زیر آوار باقی نمانده بود، عنوان کرد: 2900 مصدوم حادثه در روزهای ابتدایی حادثه توسط 36 فروند بالگرد به مراکز درمانی منتقل شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه از توزیع 201 هزار لیتر نفت سفید رایگان در مناطق زلزله‎زده خبر داد و افزود: با توجه به گرمسیر بودن سرپل‌ذهاب برای تأمین وسایل سرمایشی مردم زلزله‎زده یک تیم تحقیقاتی در استان تشکیل شده و در حال بررسی نحوه تأمین این وسایل برای این مناطق هستند.

محمودیان با بیان اینکه از سوی دولت هزار میلیارد تومان تسهیلات و اعتبار به استان کرمانشاه اختصاص داده شده است، گفت: این تسهیلات و اعتبارات در قالب کمکهای بلاعوض و وام به مردم زلزله‎زده که دچار خسارت و آسیب شده‎اند پرداخت می‎شود.

وی از برگزاری 23 جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه پس از وقوع زلزله خبر داد و افزود: بیش از 380 مصوبه در این جلسات تصویب شده که 90 درصد از آنها اجرایی نیز شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه 15 هزار واحد 70 تا 100 درصد تخریب شده است، گفت: با ارزیابی‎های انجام شده 17 هزار واحد نیز بین 20 تا 60 درصد دچار آسیب شده است و زلزله هفت و سه دهم ریشتری 19 هزار کیلومتر از استان کرمانشاه را تحت تاثیر قرار داد.

محمودیان با بیان اینکه تمام نیازهای استان کرمانشاه و مناطق زلزله‎زده باید در داخل استان تهیه شود، عنوان کرد: برای کمک به تولیدات استانی باید تمامی مدیران و ارگانهایی که اقدام به تهیه و توزیع اقلام امدادی و خوراکی برای مناطق زلزله‎زده می‎کنند این اقلام را از تولیدات داخل استان تهیه کنند.

وی با اشاره به اینکه 2658 پرونده جهن دریافت تسهیلات به بانک‎ها معرفی و ارائه شده است،‌گفت: پنج هزار و 43 خانوار نیز کمکهای بلاعوض دریافت و 34 خانوار نیز کمک بلاعوض در قالب اجاره‌‏بها دریافت کرده‎اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه با بیان اینکه سال گذشته 56 مانور برای دستگاه‌های اجرایی در استان برگزار و 1200 نفر از عوامل اجرایی و شهرداران نیز دوره‎های آموزشی را گذرانده‎اند، اظهار کرد: این زلزله یک آزمون بزرگ و یک تجربه برای تمامی مردم و مدیران در کشور است و باید با شناسایی نقاط ضعف و قوت خود در این حادثه خود را برای آینده آماده کنیم.

انتهای پیام/

R41380/P1486/S6,68/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۷۲۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه گفت: مقابله با ساخت و سازهای ناایمن و غیراصولی در کرمانشاه تشدید می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، افشین یگانه در بازدید از یک ساختمان ناایمن در شهر کرمانشاه، اظهار داشت: پیرو گزارش‌های شهروندان در خصوص احتمال تخریب منازل مسکونی مجاور یک گودبرداری ناایمن و دستور استاندار کرمانشاه، در راستای پیشگیری و روند رفع خطر از بناهای ناایمن به محل گودبرداری مورد نظر رفتیم.

وی عنوان کرد: در رابطه به این گودبرداری از چهار ماه قبل تذکرات مکرری به شهرداری منطقه 6 اعلام شده که متأسفانه عدم توجه و پیگیری از سوی مرجع مذکور منجر به این وضعیت فعلی شده است.

یگانه با بیان اینکه توجه به رفع موارد ناایمن و بحران‌ساز در سازه‌ها یکی از الزامات است و باید ناایمنی‌ها رفع شود گفت: پیرو حادثه قبلی در شهرک ظفر و ورود دادستان و دستورات قضایی در مورد آن موضوع، طی بازدید صورت گرفته از ساختمان ناایمن با همراهی نمایندگان سازمان‌های مرتبط، وضعیت آن بررسی و رفع خطر و نکات الزامی و قضایی در دستور کار قرار گرفت.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه افزود: جلوگیری از حوادث در جهت ایمنی و حفاظت از جان مردم و حفظ حقوق شهر برای ما از اهمیت بسزایی برخوردار است که با همکاری بین دستگاهی قابل پیشگیری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه