Web Analytics Made Easy - Statcounter

عیدی گفت: بنده در حال حاضر جزو مدیران بازنشسته محسوب نمی‌‌شوم اما دیر یا زود بالاخره خواهم رفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از آناج، محمدرضا عیدی ظهر امروز در چمع خبرنگاران با اشاره به وجود 24 هزار و 66 کلاس درس در سطح استان، ابراز داشت: از این تعداد 7 هزار و 665 کلاس عمر مفید خود را از دست داده‌‌اند و به علت فرسودگی نیازمند تخریب و بازسازی هستند تا در برابر حوادث غیرمترقبه ایمنی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه اعتبارات دولتی جوابگوی نیازهایمان نیست و با حمایت خیرین توانسته‌‌ایم بیشتر پروژه‌‌ها را اجرا کنیم و بدین منظور تیرماه سال آینده بیستمین جشنواره خیرین مدرسه‌‌ساز را در تبریز برگزار خواهیم کرد.

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌‌شرقی در تشریح عملکرد صد روزه دولت دوازدهم، با بیان اینکه در 110 مدرسه با اعتبار 15 میلیارد تومانی تعمیرات لازم انجام شده است، خاطرنشان کرد: از ابتدای مردادماه تا اواخر آبان 16 مدرسه‌‌ی 112 کلاسه با اعتبارات دولتی و 27 مدرسه‌‌ی 121 کلاسه از محل اعتبارات خیرین، احداث و تحویل آموزش و پرورش شده است.

وی از احداث 4 مدرسه در شهرستان ملکان با مشارکت بنیاد برکت خبر داد و بیان داشت: 2 پروژه دیگر نیز با مشارکت این بنیاد در آینده‌‌ای نزدیک به مرحله‌‌ی اجرا درمی‌‌آید.

عیدی به خرید لوازم التحریر برای 30 هزار دانش‌‌آموز نیازمند در سطح استان آذربایجان‌‌شرقی توسط خیرین مدرسه‌‌ساز اشاره کرد و یادآور شد: در این مدت 150 دستگاه کامپیوتر و 150 عدد پنل رادیاتور خریداری و 8 هزار و پانصد متر مربع از نمازخانه‌‌‌های مدارس از فرش سجاده‌‌ای برخوردار شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در مجموع 73 پروژه‌‌ی 646 کلاسه توسط دولت در حال اجراست، اظهار کرد: 183 پروژه‌‌ی 910 کلاسه نیز توسط خیرین مدرسه‌‌ساز اجرا می‌‌گردد.

این مقام مسئول با اشاره به قانون اختصاص بخشی از عوارض دریافتی از محل ارائه خدمات گاز به اداره‌‌کل نوسازی مدارس، گفت: در آغاز به کار دولت یازدهم 10 هزار و 500 کلاس درس فاقد سیستم گرمایشی استاندارد بودند که در طول 4 سال بیش از 50 درصد آن‌‌ها به سیستم گرمایشی مطلوب مجهز شده‌‌اند و جهت رفع نقصان الباقی کلاس‌‌ها نیازمند 60 میلیارد تومان اعتبار هستیم.

وی متذکر شد: برخی از این کلاس‌‌ها در روستاها هستند که به علت تعداد اندک دانش‌‌آموزان از بخاری‌‌های نفت‌‌سوز و یا گازسوز در آن‌‌ها استفاده می‌‌شود و در هیچ نقطه استان بخاری‌‌های چکه‌‌ای در مدارس به کار گرفته نمی‌‌شوند.

عیدی از تجهیز برخی از مدارس به بخاری‌‌های هرماتیک درصورت تائید شورای فنی خبر داد و با اشاره به وجود 400 کلاس درس کانکسی در سطح استان، تشریح کرد: به علت کمبود دانش‌‌آموز در برخی روستاهای دورافتاده ما ناچاراً از کانکس استفاده می‌‌کنیم و در حال حاضر برخی مدارس احداث شده در روستاها به علت نبود دانش‌‌آموز بلااستفاده مانده‌‌اند.

وی در همین راستا افزود: در کل استان تنها 2 عدد مدرسه 11 کلاسه‌‌ی خشتی وجود دارد که از آن‌‌ها استفاده می‌‌شود و در برخی نقاط مدارس سنگی نیز داریم که امیدواریم با تامین اعتبارات و حمایت خیرین مدارس گلی را هم بازسازی نماییم.

مدیرکل نوسازی مدارس آذربایجان‌‌شرقی مجموع اعتبارات دولتی این نهاد را در سال 96 بالغ بر 116 میلیارد و 300 میلیون تومان دانست و عنوان کرد: از این میزان بخشی تحقق نیافته و امیدواریم تا پایان سال 100 درصد بودجه محقق گردد.

وی خاطرنشان ساخت: در طول 4 سال گذشته با پیگیری و فرهنگ‌‌سازی توانسته‌‌ایم بر مشارکت خیرین اضافه کنیم، به‌‌طوریکه در دولت یازدهم میزان مشارکت خیرین مدرسه‌‌ساز نسبت به دولت دهم با افزایش 56 درصدی روبرو بوده است.

این مقام مسئول با اعلام اینکه در حالت عادی مدارس مقاوم‌‌سازی شده و جدیدالاحداث حداقل در برابر زلزله‌‌های 8 ریشتری مقاوم هستند، تصریح کرد: البته نمی‌‌شود معیار خاصی را در نظر گرفت لیکن ما در گذشته درس‌‌مان را خوب پس داده‌‌ایم و برای نمونه مدرسه شهید رجایی در زلزله ارسباران هیچ آسیبی ندید و مدت‌‌ها از آن به‌‌عنوان درمانگاه و محل خدمات‌‌دهی به زلزله‌‌زدگان استفاده شد.

وی به آمار ارائه شده از سوی مسئولین کشوری نیز اشاره کرد و گفت: در تعداد مدرسه آذربایجان‌‌شرقی از سرانه کشوری بالاتر است اما برای رسیدن به سرانه مطلوب 9 هزار کلاس درس کم داریم.

عیدی در پاسخ به سوال خبرنگار آناج مبنی بر اینکه با توجه به ابلاغ قانون بازنشستگی مدیران، آیا وی نیز مشمول این قانون می‌‌شود، ابراز کرد: بنده از تیرماه سال 93 در این اداره‌‌کل به عنوان مدیر مشغول به کار شده‌‌ام و در حال حاضر نیز مدتی از میزان خدمتم باقی است و هنوز مشمول این قانون نشده‌‌ام اما دیر یا زود بالاخره ما هم می‌‌رویم.

وی در پاسخ به این سوال که چه مدت از میزان بازنشستگی‌‌اش باقیست، اظهار داشت: هنوز 29 سال و 11 ماه به زمان بازنشستگی‌‌ام مانده است!

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۹۱۹۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان

عباس عزت آبادی پور گفت:با توجه به رشد چشمگیر جمعیت شهرستان سیرجان شرکت‌های معدنی و صنعتی و مراکز تولیدی و اقتصادی یاری رسان ما در ساخت مدارس باشند. 

وی افزود :ساخت ۱۱ مدرسه جدید به مساحت بیش از۷هزار  مترمربع و ۲۷ مدرسه در حال ساخت با پیشرفت فیزیکی ۴۰ الی ۷۰ درصد با همکاری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و حمایت مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان سیرجان درحال انجام است.

وی بیان کرد: اجرای طرح شهید سلیمانی و ساخت ۲ چمن مصنوعی و چندین کلاس درس ورزش و انجام کف پوش سالن ورزشی، ساخت و تعمیر ۱۲ در ۱۲ مدرسه و سرویس بهداشتی در ۹ مدرسه در حال انجام است.

مدیر آموزش و پرورش سیرجان افزود:راه اندازی ۲ هنرستان هنر‌های زیبا و شهید نصیری لاری و ۲ هنرستان دیگر در آستانه راه اندازی با عنوان هنر‌های تجسمی و فنی و حرفه ای، اضافه شدن ۲ رشته جدید ایمنی و آتش نشانی و بهیاری در برخی هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای شهرستان سیرجان، کسب نزدیک به چهل رتبه برتر کشوری و استانی در جشنواره‌های علمی و پژوهشی، کسب ۲ مدال نقره و برنز کشوری در المپیاد‌های علمی در رشته کامپیوتر و اقتصاد، کسب ۹ رتبه تک رقمی، ۲۹ رتبه ۲ رقمی و افزایش چشمگیر رتبه‌های ۳ رقمی در کنکور سراسری نظری و فنی و حرفه‌ای از نتیجه تلاش همکاران و دانش آموزان آموزش و پرورش شهرستان سیرجان است.

عزت آبادی پور تصریح کرد: با توجه به رشد چشمگیر جمعیت شهرستان سیرجان، یک خواهش از شرکت‌های معدنی و صنعتی و مراکز تولید و اقتصادی با در نظر گرفته شدن مسئولیت‌های اجتماعی و با توجه به رشد قابل توجه جمعیت دانش آموزی به ویژه پایه اول ابتدایی و در نظر گرفتن اینکه در صورت ساخت و افتتاح ۶ مدرسه در هر سال وضعیت کنونی مدارس حفظ می‌شوند و نیز وجود استعداد‌های فراوان در زمینه‌های متعدد علمی ورزشی و مهارتی دانش آموزان نسبت به ساخت و تجهیز مدارس اماکن ورزشی و مراکز علمی و پژوهشی یاریگر و یاری رسان ما باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ساخت ۱۱ مدرسه جدید در سیرجان
  • نقاشی شاهکار معلم ژاپنی روی تخته سیاه کلاس
  • مدیران مناطق تصمیم گیر نهایی شهریه مدارس غیردولتی هستند
  • خبر مهم برای معلمان غیردولتی؛‌ کاهش محسوس ساعات کاری در هفته با بیمه کامل
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ۷۰ مدرسه هشترود نیازمند نوسازی هستند
  • اقدام زیبای بچه مسجدی‌های قم به مناسبت روز معلم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • از کلاس‌هایی که معلم نداشت تا رتبه بندی‌هایی که شاکی داشت
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار