Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس سازمان اجتماعی کشور از تخصیص کامل 400 میلیارد تومان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی خبر داد و اعلام کرد: در این راستا ۵۹۵ برنامه از ۳۰ استان دریافت شده و مورد تائید سازمان اجتماعی کشور قرار گرفته است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، نشست مشترک مسئولان ستادی وزارت کشور، ذی​حسابان، مدیران کل امور اداری، مالی و مدیران کل دفاتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری‌های سراسر کشور در سالن پیامبر اعظم (ص) وزارت کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تقی رستم‌وندی، معاون وزیر و رئیس سازمان اجتماعی کشور هدف از تشکیل نشست مشترک مدیران مالی و امور اجتماعی استانداری‌ها را تشریک مساعی در حل گره‌های مالی و تنگنا‌های بودجه‌ای در مسیر قانونی به منظور سرعت بخشیدن به اجرای طرح‌های امور اجتماعی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی اعلام کرد.

رئیس سازمان اجتماعی کشور خطاب به مدیران عالی استانداری‌ها گفت: تسهیل گری در اختصاص اعتبارات و سرعت بخشیدن به طرح‌های در دست اقدام دفاتر امور اجتماعی استانداری‌ها با نگاهی انسانی و اخلاقی، درخواست ما از ذیحسابان استانداری‌ها با رعایت قانون گرائی است.

رستم وندی با ذکر بیانات مقام معظم رهبری در جلسه پنجم شورای اجتماعی کشور افزود: انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی از نهاد‌های فعال در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی کشور انجام کار اساسی و تحول جهادی در کنترل این آسیب هاست.

وی با بیان گزارشی از آسیب‌های جدی در حوزه‌های مختلف اجتماعی گفت: همکاران مالی در استانداری‌ها از ظرفیت‌های قانونی در حوزه کاری خود اطلاعات بیشتری دارند و انتظار می‌رود این ظرفیت‌ها را به همکاران خود در دفاتر امور اجتماعی استان‌ها منتقل کنند تا شاهد تحول در اجرای طرح‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در حوزه‌های مختلف از جمله اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی مسائل اخلاقی و مناطق حاد بحرانی باشیم.

رستم وندی از مدیران دفاتر امور اجتماعی استانداری‌ها خواست اقدامات خود را در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی مستندسازی کنند.

وی گفت: یکی از شاخص‌های ارزیابی فعالیت مدیران حوزه اجتماعی استانداری‌ها مستندسازی فعالیت‌هاست.

اختصاص بودجه ویژه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

در ادامه این جلسه معاون سازمان اجتماعی کشور گفت: برای مقابله جدی و موثر با آسیب‌های اجتماعی باید تشکل‌های غیر دولتی را تقویت و زمینه مشارکت آن‌ها را در طرح‌های مقابله با آسیب‌های اجتماعی بیش از پیش فراهم کنیم.

محبوبی افزود: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ۵۹۵ برنامه از ۳۰ استان دریافت شده و مورد تائید سازمان اجتماعی کشور قرار گرفته است.

وی با اعلام تخصیص صد در صدی اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی طرح‌های کاهش آسیب‌های اجتماعی در سال ۹۶ گفت: نیمی از این مبلغ برای ساماندهی مناطق حاشیه شهر‌ها در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفته است.

محبوبی تسهیل گری، تسریع در تخصیص منابع، نظارت بر عملکرد دستگاه ها، مستند کردن فعالیت‌ها از طریق تهیه گزارش‌های مکتوب و مصور و پایش نتایج را پنج خواسته مهم حوزه اجتماعی از حوزه امور اداری مالی وزارت کشور برشمرد و افزود: استفاده از تشکل‌های مردمی غیر دولتی از طریق تقویت این نهاد‌ها در پیشبرد مبارزه با آسیب‌های اجتماعی بسیار اثرگذار خواهد بود.

وی گفت: باید ریشه آسیب‌ها را شناسایی کنیم تا مداخلات تاثیر عمیق تری داشته باشد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۰۶۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم

ایسنا/فارس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس بر ضرورت تبیین نظرات مختلف در دانشگاه‌ها تأکید کرد و گفت: مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم.

اسماعیل قزلسفلی امروز، ۱۲ اردیبهشت در جمع مدیران دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای استان در شیراز گفت: در دانشگاه‌ها باید چند صدایی وجود داشته باشد و راه برای فعالیت تشکل‌های دانشجویی همواره شود.

وی ادامه داد: باید دانشگاهی سرشار از نشاط سیاسی رغم بزنیم و از اینکه مورد انتقاد و مطالبه گیری قرار گیریم، هراس نداشته باشیم چرا که بالندگی و پویایی در همین چالش‌ها ایجاد می شود.

قزلسفلی اظهار کرد: اگر در دانشگاه تریبون آزاد، مناظره و سخنرانی دانشجویی برگزار نشود، نمره مدیران دانشگاه مطلوب نخواهد بود لذا باید زمینه را برای انتقاد و مطالبه‌گری دانشجویان فراهم کنیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس گفت: مدیریت آنجا معنا پیدا می کند که بتوان در کمبودها و چالش‌ها آن مجموعه تحت مدیریت را پیش برد.

وی همچنین با اشاره به عملیات وعده صادق نیروهای مسلح ایران گفت: این عملیات و پاسخ تنبیهی نظام سبب شد که قدرت بازدارندگی نظام جمهوری اسلامی به جهان دیکته شود و همه متوجه شدند که این قدرت بازدارندگی با مولفه علم، ایمان، صبر و استقامت جوانان ما به وجود آمده است.

وی با بیان اینکه رژیم صهیونیستی دیگر به آن گنبد آهنین امیدی ندارد اما هنوز به رسانه‌های خود امیدوار است، افزود: اگر  مجاهدین ما در جنگ سخت پیروز شده و خوب عمل کردند، اکنون نوبت ماست که در جنگ نرم و در جهاد تبیین به هجمه‌های دشمن پاسخ دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس اظهار کرد: در حوزه علمی از دانشگاه‌ها انتظار می‌رود که در جهت ارتقای سطح سواد و رتبه علمی بکوشند.

وی همچنین گفت: آشنا کردن جوانان با پیشرفت‌ها، ارتباط دانشگاه با حوزه‌های صنعت و کسب و کار و ایجاد نشاط سیاسی در دانشگاه‌ها از جمله مأموریت‌هایی است که مسئولان و متولیان دانشگاه باید با جدیت دنبال کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • مخالف تک صدایی در دانشگاه‌ها هستیم
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • خانه های هلال کشور توسعه می یابند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • اختصاص ۵۹میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام