Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری برنا، به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد انزلی، سرلشکر رحیم صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا از زیر ساخت های تجاری، گردشگری، مجتمع بندری کاسپین و فاز تجارت منطقه آزاد انزلی بازدید کرده و در نشست مشترک با معاونین و مدیران سازمان به منظور بررسی و بهره مندی از ظرفیت های این منطقه در توسعه اقتصادی، برنامه های اقتصاد مقاومتی و افزایش صادرات حضور یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا بر این گزارش در این نشست سردار سرلشکر سید یحیی رحیم صفوی، اتصال راه آهن به بندر کاسپین را اساسی ترین فعالیت در راستای توسعه زیر ساخت های حمل و نقل و افزایش صادرات دانست و اعلام کرد: یکی از نکات حائز اهمیت در توسعه بنادر پیش رفته، اتصال راه آهن به آن بوده و مجتمع بندری کاسپین با بهره مندی از زیر ساخت و پسکرانه مناسب و قرار گرفتن در مسیر کریدور شمال جنوب (نستراک) از شرایط لازم جهت اتصال راه آهن به منظور تکمیل زنجیره حمل و نقل ترکیبی بهره مند است.

وی در ادامه با اشاره به سیاست دولت تدبیر و امید در برنامه ششم توسعه بیان کرد: افزایش صادرات با اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی و بهره گیری از بازار کشورهای حاشیه خزر از نکاتی است که با بهره گیری از ظرفیت های این منطقه و مجتمع بندر کاسپین تحقق می یابد و تاکنون در زمینه افزایش صادرات منطقه آزاد انزلی پیشرفت مناسبی داشته و معتقدیم با افزایش میزان مشارکت مردم در توسعه همه جانبه، این منطقه به مرکز داد و ستد بین کشورهای حاشیه خزر معرفی خواهد شد.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه بیان کرد: استان گیلان یکی از استان های تولید کننده محصولات کشاورزی بوده و با توجه به تولیدات کشاورزی استان و محصولات تولیدی واحدهای صنعتی در منطقه آزاد انزلی و قرار گرفتن مجتمع بندری کاسپین در مسیر کریدور نستراک، گیلان و این منطقه می تواند سهم زیادی از بازار کشورهای حاشیه خزر را به خود اختصاص دهد.

وی جذب گردشگر را یکی از شاخص های مهم مناطق آزاد اعلام کرد و افزود: جذب گردشگر در منطقه آزاد انزلی با توجه به مدت زمان فعالیت این منطقه و ایجاد زیر ساخت های گردشگری بسیار مناسب بوده و با توسعه زیر ساخت های گردشگری میزان گردشگران داخلی و خارجی ورودی به این منطقه چند برابر خواهد شد و جذب گردشگر بر افزایش شاخص اقتصادی جوامع محلی نیز تاثیر بسزایی دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۴۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات

از اول فروردین ماه تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 26 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 383  میلیون دلار و برای خدمات 117 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 689 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 96  میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 26 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 462 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 223 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 167 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 138 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 194 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 197، 29، 174، 103 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 199 میلیون دلار ارز نیمایی و 183 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع 2716 کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • سودآوری بالای صنعت لنج‌سازی در قشم
  • بازیابی و معرفی روایت‌های فرهنگ دریاپایه قشم ضرورت دارد
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • ارس مقام اول کشور در بین مناطق آزاد و اقتصادی کشور را کسب کرد
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد