Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل روز یکشنبه در این آئین توسعه فعالیت در حوزه گیاهان دارویی و نهادینه‌ سازی کاشت گیاهان دارویی بومی انحصاری استان را جز برنامه ششم توسعه جهاد دانشگاهی دانست و گفت: این نهاد آمادگی دارد با حمایت از کشت و تولید گیاهان دارویی ، استان اردبیل را به قطب تولید محصولات دارویی کشور تبدیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مهران اوچی اردبیلی همچنین با اشاره به هدف گذاری جهاد دانشگاهی برای ایجاد دهکده گیاهان دارویی اظهار کرد: تلاش داریم با همراهی کشاورزان و با یک رویکرد مناسب و حمایت همه ‌جانبه ، کشت و زرع در این حوزه را از حالت مزرعه‌ ای به شکل دهکده گیاهان دارویی تبدیل کنیم.
وی راه اندازی مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی را از خدمات جهاد دانشگاهی استان اردبیل در این زمینه دانست.
او گفت: در این مرکز با هدف گذاری و برنامه ریزی مناسب امکان شکوفایی ایده های محققان و تجاری سازی تولیدات شرکت های فناور فراهم شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل افزود: ر حال حاضر تمام فعالیت های شرکت های مستقر در این مرکز به صورت منسجم انجام می گیرد و برای ارتقای سطح علمی و تجربی فناوران، دوره های مختلف آموزشی و بازدید از مراکز و واحدهای موفق در سطح استان و کشور انجام می گیرد.
اوچی اردبیلی گفت: مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل با حمایت و شناسایی نقاط قوت و ضعف واحدهای فناور به دنبال تسهیل فعالیت‌های فناورانه و پژوهشی صاحبان ایده و طرح است و به صورت همه جانبه از آنها حمایت می کند.
وی به رایزنی های انجام گرفته با مدیریت 2 بانک قرض الحسنه مهر ایران و صادرات استان اردبیل برای اعطای تسهیلات بانکی به واحدهای فناور و پژوهشگران این مرکز اشاره کرد و افزود: با پرداخت وام‌ های قرض‌ الحسنه کم بهره در قالب صندوق شکوفایی و نوآوری نیز درصدد هستیم تا واحدهای فناور بدون وقفه به صورت هدفمند فعالیت‌ های مستمر خود را پیش ببرند.
او گفت: با بهره گیری از دانش فنی و پتانسیل های جهاد دانشگاهی، آزمایشگاه مجهز کشت بافت و اسانس و عصاره گیری گیاهان دارویی در آینده نزدیک به بهره برداری خواهد رسید.
به گزارش ایرنا از جهاد دانشگاهی اردبیل ، سرپرست معاونت فناوری مرکز رشد فناوری فرآورده های گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی استان اردبیل نیز گفت: این نهاد دنبال فناوری ‌های جدید اما هدفمند است و از تمام طرح‌ ها و ایده ‌هایی که منجر به تولید محصولات جدید کیفی شود حمایت می کند.
مهران محمدی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی از فناوری ‌های جدید حمایت می‌کند و در بعد کیفیت به دنبال تجاری ‌سازی و کیفی ‌سازی محصولات و طرح ‌های ارائه شده است افزود: شرکت ‌های مستقر بازنگری شده و شرکت ‌هایی که هدف مشخصی ندارند کنار گذاشته شده و تنها به شرکت ‌هایی امکان حضور داده می شود که طرح و ایده ‌های ارائه شده از سوی آن قابل اجرا باشد.
محمدی با انتقاد از اینکه نظام گیاهان دارویی در حال حاضر در استان سردرگم است گفت: ضرورت دارد با برنامه‌ ریزی ‌های مناسب مبحث گیاهان دارویی به طور دقیق بررسی شود و این نهاد آمادگی دارد تا گام‌های موثری در حوزه توان‌ افزایی و ساماندهی استان در این حوزه بردارد.
فعالیت مرکز آموزش علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی استان اردبیل از سال 89 آغاز شده و 6 رشته گرافیک ، حسابداری دولتی ، نرم افزار کامپیوتر ، فناوری اطلاعات و مهندسی تکنولوژی اطلاعات در این مرکز دایر بوده و 314 نفر در این رشته ها مشغول به تحصیل هستند.
برنامه های پژوهشی گیاهان دارویی ، پژوهش در فعالیت مهندسی بافت استخوان و راه اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز از جمله فعالیت های شاخص جهاد دانشگاهی استان اردبیل است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده:عارف شیرزاد
6018/ 1257

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۵۸۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، استان خوزستان یکی از قطب‌های تولید محصولات کشاورزی ازجمله گیاهان دارویی است و شهرستان حمیدیه نیز رتبه برتر تولید نعنای دارویی را دارد.

در این شهرستان انواع گیاهان دارویی کشت می‌شود و سطح زیر کشت دو نوع نعنای فلفلی و معمولی، ۲۰ هکتار است.

مهدی سلطانی، یکی از کشاورزان حمیدیه که حدود ۱۵ سال است در زمین کشاورزی اش نعنا کشت می‌کند، می‌گوید: ۵ بار در سال نعنا برداشت می‌کند و محصول تولیدی علاوه بر صادرات به نقاط مختلف خوزستان، به استان‌های همجوار ارسال می‌کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • حمیدیه رتبه برتر تولید نعنای دارویی در استان خوزستان+فیلم
  • رقابت ۲۱ هزار و ۱۶۹ داوطلب استان کرمان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی