Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، بختیار رحمانی پور مدیرکل گمرک های کردستان اظهار کرد: در این مدت 729 میلیون و 126 هزار دلار کالا از گمرک های استان به خارج از کشور صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 24 درصد افزایش نشان می دهد.
وی افزود: امسال تشریفات گمرکی 425 هزار تن کالای صادراتی به ارزش بیش از 297 میلیون دلار از گمرک های استان انجام گرفت که به نسبت مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش دلاری، 18 درصد رشد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رحمانی پور یادآور شد: در 9 ماه منتهی به آذر ماه سال جاری، بازارچه سیرانبند بانه با رشد 121 درصدی از نظر ارزش دلاری، سهم نخست میزان رشد صادرات را در بین گمرک های استان کردستان به خود اختصاص داد.
مدیرکل گمرک های کردستان از رشد 50 درصدی ترانزیت از تنها مرز ترانزیتی استان (باشماق) خبر داد و گفت: طی 9 ماه گذشته، یک میلیون و 668 هزار تن کالا به ارزش بیش از سه میلیارد و 395 هزار دلار ترانزیت از این مرز انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه در سال 95 از نظر وزنی 58 درصد و از نظر ارزی 50 درصد رشد داشت.
رحمانی پور اضافه کرد: دراین مدت تشریفات واردات 46 هزار تن کالا به ارزش 52 میلیون و 240 هزار دلار از گمرک های کردستان انجام گرفته که رشد 130 درصدی را در این رویه گمرکی شاهد هستیم.
به گفته وی، این رشد مربوط به واردات ماشین آلات خط تولید، مواد اولیه مورد نیاز واحدهای تولیدی و کالاهای اساسی بود.
وی تاکید کرد: پایانه مرزی باشماق از نظر تردد و ورود و خروج مسافر و کالا نقش ارزنده در ایجاد روابط و تعامل دوستانه میان ایران و منطقه شمال عراق ایفا می کند.
مدیرکل گمرک های کردستان عمده کالاهای صادراتی ازطریق گمرک های استان را سبزیجات و میوه، محصولات سرامیکی، مواد پلاستیکی، ماشین آلات و تراکتور کشاورزی عنوان کرد و افزود: بیشتر این کالاها به کشور عراق صادر شد.
رحمانی پور به مسائل اخیر منطقه شمال عراق نیز اشاره کرد و افزود: با وجود برخی نا آرامی ها در داخل عراق نزدیک مرز باشماق، فعالیت بازرگانی و رفت و آمد کامیون های حامل بار در مرزهای این استان با شمال عراق برقرار است.
به گفته وی، با وجود کمبود امکانات و افزایش حجم مبادلات تجاری در مرز باشماق، تشریفات گمرکی در این مرز به صورت شبانه روزی بدون هیچگونه مشکلی انجام می شود.
او ادامه داد: امسال، 217 هزار و 695 مسافر ورودی و 225 هزار و 450 مسافر خروجی از مرز باشماق تردد کردند که نشان از رشد هشت درصدی مسافر ورودی و 10 درصدی خروجی، نسبت به سال گذشته دارد.
 گمرک های کردستان با چهار شعبه فعال در سنندج، باشماق، سیرانبند و بانه خدمات گمرکی به فعالان اقتصادی ارائه می کنند.
گمرک سیرانبند بانه و باشماق مریوان از مرزهای گمرکی فعال استان هستند که در زمینه ترانزیت، صادرات، امور مسافری و مقدار قابل توجهی در بخش واردات فعالیت دارند.
کردستان از استان های مرزی کشور است که 227 کیلومتر مرز مشترک با شمال عراق، سه بازارچه و یک مرز رسمی و پنج معبر کولبری فعال با مجوز ورود 75 قلم کالا دارد.
روزانه نزدیک به پنج هزار تن کالا به ارزش 12 هزار دلار از مرز باشماق مریوان ترانزیت می شود.
مرز سیرانبند بانه نیز دومین و نزدیک ترین مرز مشترک استان کردستان با منطقه شمال عراق است که از حیث حجم صادرات کالا و شمار فعالان و شاغلان اقتصادی رتبه دوم بازارچه های این استان را به خود اختصاص داده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۳۷۴۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیرکل گمرکات استان، در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: در این مدت ۱۴۲ هزار تُن کالا از گمرکات خراسان جنوبی به ارزش ۴۳ میلیون دلار به خارج از کشور صادر شده است.

کوهگرد افزود: صادرات قطعی کالا‌های تولیدی صادراتی استان به ارزش ۱۱ میلیون دلار به وزن ۷۱ هزار تن بوده که در مقایسه با پارسال ۱۸ درصد کاهش داشته است.

وی گفت: کالا‌های تولیدی استان در این مدت به کشور‌های عراق، ارمنستان، پاکستان، قزاقستان، ترکمنستان و افغانستان صادر شده است.

مدیر کل گمرکات استان افزود: سیمان، روغن سوخت تقطیری، صیفی جات، کاشی و سرامیک، مصنوعات پلاستیکی و نمک خوراکی از جمله کالا‌های صادراتی از گمرک خراسان جنوبی در این مدت بوده است.

کوهگرد به مجموع کالا‌های اظهار شده در سایر گمرکات کشور، خروجی از گمرک ماهیرود و گمرک مستقر در بازارچه‌های مرزی استان در این مدت مدت اشاره کرد و گفت: در این مدت ۷۱ هزار تُن کالا به ارزش ۳۲ میلیون دلار کالا‌های تولیدی دیگر استان‌های کشور از طریق گمرکات استان صادر شده است.

کوهگرد گفت: این صادرات به لحاظ ارزشی ۸۸ درصد افزایش داشته است.

وی شیشه، اوره پریل، کاشی و سرامیک، ظروف شیشه‌ای، شمش آهن و سایر کالا‌ها را از اجمله این کالا برشمرد.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق