Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مهران نیا روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این دانش آموزدر پایه پنجم دبستان مشغول به تحصیل است که علاوه بر حفظ کل قرآن به زبان انگلیسی به عنوان پژوهشگر و نویسنده شناخته شده است .
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز گفت: دانش آموزان نخبه سرمایه های آموزش و پرورش هستند که با هدایت صحیح والدین و پشتیبانی فعالان آموزشی – فرهنگی در مدارس می توانند در آینده با ابتکار و خلاقیت در عرصه رشد و بالندگی کشور نقش موثری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی به نقش مهم خلاقیت پروری در سنگر علم و دانش اشاره کرد و یاد آور شد: معلمان در کلاس درس و والدین در خانه نقش موثری در شکوفایی استعدادهای ویژه دانش آموزان نخبه دارند.
وی تصریح کرد: تلاش می کنیم تا دانش آموزان مدارس با دانش آموزان با استعداد و نخبه در عرصه های علمی، فرهنگی، هنری، ورزشی، پژوهشی، قرآنی و مخترعین ارتباط برقرار کنند تا در راه تحصیل با جدیت و اعتماد به نفس بالا عمل کنند.
وی اضافه کرد: مهمترین سرمایه آموزش و پرورش البرز داشتن دانش آموزان نخبه و با استعداد در حوزه علوم قرآنی ، علمی ، پژوهشی ، فرهنگی هنری ، مهارتی ، ورزشی و پژوهشی است.
وی ادامه داد: هر ساله دانش آموزان نخبه البرز همانند سارینا بابایی هستند که برای استان در زمینه های مختلف در مسابقات کشوری و برون مرزی افتخار آفرینی می کنند و پرچم مقدس جمهوری اسلامی را به اهتزاز در می آورند.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز خاطر نشان کرد: یکی از برنامه های مهم آموزش و پرورش البرز با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در حوزه قرآن کریم است لذا طرح شناسایی نخبگان و دانش آموزان با استعداد در حوزه قرآن را در مدارس و دارالقرآن های فعال در این استان اجرایی کرده ایم.
مهران نیا اظهار کرد: در سال تحصیلی گذشته در مسابقات استانی - کشوری قرآن ، عترت و نماز بیش از 75 هزار دانش آموز ابتدایی ، متوسطه اول و دوم شرکت کردند.
وی تاکید کرد: رسانه در گسترش فرهنگ علوم قرآنی و معرفی نخبه های قرآنی به ویژه دانش آموزان در جامعه رسالت خطیری بر عهده دارند زیرا بستر تشویق ، ایجاد انگیزه و نشر یادگیری درس های زندگی از کلام وحی را در کانون خانواده و اجتماع فراهم می آورند.
سارینا بابایی دانش آموز نخبه البرزی می گوید: کلام وحی دارای پیام های آموزشی بسیار ارزنده ای است که می توان از هر آیه آن درس های زیادی آموخت و برای عملیاتی کردن طرح های ذهنی با هدف خدمت به مردم در جامعه بهره گرفت.
وی با بیان اینکه تلاوت و شنیدن قرآن کریم به هر فردی احساس آرامش درونی می دهد ، یاد آور شد: در انجام کارهایم همواره از کلام وحی که بهترین راهنمای انسان است بهره گرفته ام .
این دانش آموز البرزی با اشاره به اینکه از قرآن کریم درس های بزرگی چون احترام به دیگران، احسان کردن ، رعایت حجاب اسلامی داشتن رفتار مناسب ، صداقت و ... را آموخته است ، خاطر نشان کرد: در زندگی یک هدف بزرگ در زمینه ساخت کلیه مصنوعی دارم تا با این دست آورد علمی – بومی ایرانی بتوانم به جامعه بشری در علم پزشکی خدمت کنم که در این راه سخت همواره با تلاوت قرآن کریم از خداوند یکتا درخواست کمک می کنم.
وی بیان کرد: چند سالی است برای رسیدن به این هدف ارزشمند که نقش موثری در درمان بیماران و رهایی بیماران کلیوی از در طاقت فرسای آن دارد به همین دلیل برای کمک و خدمت به این بیماران در مرکز تخصص دیالیز ایران مشغول مطالعه و تحقیق هستم.
وی افزود: در سن 4 سالگی با آموزش های پدرش به زبان انگلیسی تسلط کامل پیدا کرده است.
بابایی با اشاره به اینکه نوشتن نخستین کتابش را در سن هفت سالگی شروع کرده ،اضافه کرد: تا کنون 24 جلد کتاب در بخش آموزشی - مهارتی در حوزه کودک نوشته است و بیش از 900 نقاشی برای کتاب های آموزشی خود طراحی کرده است.
این دانش آموز نخبه البرزی در بخش دیگری از کارنامه کاریش حفظ اشعار بزرگان علم و ادب، عنوان مشاور در کمیسیون قضایی مجلس، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طراح تست هوش و ... را به ثبت رسانده است.
استان البرز بیش از 455 هزار دانش آموز دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر ** انتشار دهنده: محمد عزیزپور

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۳۲۱۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است

به گزارش قدس خراسان، جواد روحانی امروز ۴ اردیبهشت‌ماه، در سمینار اوتیسم با موضوع آشنایی با عوامل تاثیرگذار در اختلال اوتیسم و درمان اختلال آگاهی‌بخشی و بازگویی تجارب زیسته مادران و معلمان‌ که در دانشکده علوم‌تربیتی و روان‌شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: ما در مدارس خود آموزش واحدی برای نوآموزان و دانش‌آموزان اوتیسم نداریم. ده‌ها آموزش برای آن‌ها تعیین شده که با توجه به شرایط و توانمندی هر دانش‌آموز و سطح‌بندی طیف اوتیسم است.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با بیان اینکه خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است، عنوان کرد: اولین مدرسه اوتیسم در استان ۱۵ سال پیش با ۳۰ دانش‌آموز شروع به کار کرد. در دو، سه سال گذشته ۲۱۴ دانش‌آموز طیف اوتیسم داشتیم، سال گذشته ۳۲۰ نفر بودند و در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۳ در سامانه ۴۲۵ نفر دانش‌آموز طیف اوتیسم ثبت شده است.

وی افزود: ۱۵ سال پیش یک مدرسه اوتیسم داشتیم که الان به ۱۰ مدرسه رسیده، ۵ مدرسه در مشهد و ۵ مدرسه در نیشابور، تربت جام، تربت حیدریه و سبزوار قرار دارد. در گناباد نیز ۷، ۸ دانش‌آموز شناسایی شدند و برای آن‌ها کلاس تشکیل شده است.

روحانی بیان کرد: بسیاری از خانواده‌ها این اختلال را پنهان می‌کنند و ممکن است مراجعه نکنند. شاید هزاران نفر دیگر هنوز در خانه‌ها هستند. قدم‌های خوبی در استان برای دانش‌آموزان طیف اوتیسم برداشته شده و در محتوای آموزشی پیشگام هستیم. اولین استانی هستیم که مرکز پیش‌دبستانی تخصصی و کودکستان استثنایی برای این گروه داریم.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه مهمترین چالش‌های ما در اختلال طیف اوتیسم پذیرش این دانش‌آموزان و نوآموزان است، تصریح کرد: چالش ما با والدین است که شاید پذیرشد این اختلال را نداشته باشند که بچه را نگه دارند به این امید که بهبود پیدا کنند. والدین و افراد جامعه باید تفاوت‌های فردی را بپذیرند و نگاه خود را تغییر دهند.

وی ادامه داد: نهادهای اجتماعی، نهادهای دولتی و غیر دولتی و شهرداری‌ها باید پارک‌های ویژه‌ای را مناسب‌سازی کنند و بخش سرگرمی برای افراد خانواده بگذارند. مبلمان شهری باید برای این دانش‌آموزان مناسب‌سازی شود. در زمینه ایاب و ذهاب مشکلاتی وجود دارد.

روحانی اضافه کرد: در زمینه محتوای آموزشی نیز هنوز نتوانستیم محتوای آموزشی خاص برای دانش‌آموزان تعریف کنیم و هنوز بر اساس محتواهای کم‌توان ذهنی آموزش می‌دهیم اما همکاران ما با تلاشی که داشتند کتاب‌هایی را تعریف کردند که آموزش تصویری دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش استثنایی استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهاد دادند تفاهم‌نامه‌ای امضا شود و دانشجویان در درس آشنایی با دانش‌آموزان با نیازهای ویژه یا اختلالات رفتاری، بازدیدی از مدارس ما داشته باشند و با طیف اوتیسم آشنا شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم در چهارمحال و بختیاری
  • آغاز بیست و نهمین کنگره قرآن کریم مدارس سمپاد چهارمحال و بختیاری
  • رشد ۲۰ درصدی ثبت نام قرآن آموزان البرزی در سامانه حمد
  • قاری و حافظ قرآن اعزامی به مسابقات مالزی تعیین شدند
  • حضور بیش از ۳۳ هزار دانش آموز البرزی در اردوی عملی آمادگی دفاعی
  • مقرأة الحرمین؛ طرح آموزش قرآن به ۶ زبان زنده دنیا
  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن کریم در سطح استان خراسان رضوی وجود دارد