Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگی پیشگیری ستاد مبارزه با مواد مخدر بر لزوم توجه بیشتر به آموزش مهارت‌های اساسی زندگی با تمرکز بر پیشگیری از مصرف مواد در خانواده زندانیان و توانمندسازی روحی روانی فرزندان زندانیان تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، عارف وهاب‌زاده در دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد مدیران عامل انجمن های حمایت از زندانیان مراکز استان های سراسر کشور در مشهد اذعان داشت: آموزش مهارت‌های اساسی زندگی با تمرکز بر پیشگیری از مصرف مواد در خانواده زندانیان و توانمندسازی روحی روانی فرزندان زندانیان از اهداف مهم برنامه و سند جامع پیشگیری از اعتیاد برای خانواده‌های زندانیان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به لزوم و اهمیت آگاهی و دانستن در زندگی امروز افزود: آگاهی‌بخشی درست و اطلاع‌رسانی دقیق و شفاف از آسیب‌های اجتماعی امری ضروری است و در این میان، خانواده ها می تواند نقش مهمی در پیشگیری از بروز آسیب های اجتماعی و اعتیاد و از هم پاشیدگی بنیان خانواده ها داشته باشد.


وی با اشاره به معضل اعتیاد به عنوان یکی از اصلی‌ترین آسیب های اجتماعی گفت: بهترین راه برای مبارزه با اعتیاد پیشگیری از آن با آموزش مهارتهاتی زندگی است.


وهاب زاده تصریح کرد: تعدادی از معتادان کشور دارای شغل هستند و این آمارها نشان از ورود اعتیاد در حوزه های مختلف و لزوم افزایش آگاهی در جامعه است تخصیص اعتبارات در حوزه آسیب های اجتماعی پایین است و این مسئله توجه بیشتری را طلب می‌کند.


مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد بیان کرد: ۵۵ درصد از والدین تا سال سوم تا پنجم از اعتیاد باخبر می شوند و این نشان از عدم آگاهی و اقدامات پیشگیرانه است.


وی یکی از چالش‌های مهم در حوزه پیشگیری از اعتیاد را پایین بودن سطح پوشش برنامه‌های این حوزه دانست و افزود: به دلیل محدودیت منابع مالی و انسانی سطح پوشش ما در حوزه پیشگیری اولیه از اعتیاد پایین است.


مدیرکل فرهنگی و پیشگیری ستاد گفت: براساس برنامه ششم توسعه و اولویت‌های ابلاغ شده حوزه فرهنگی و پیشگیری ستاد باید نرخ شیوع مصرف مواد مخدر کشور هر سال پنج درصد کاهش یابد.


وهاب‌زاده با بیان اینکه ریشه کنی اعتیاد محال است اما باید کنترل و مهار شود، ادامه داد: این مساله نیازمند کمک همه دستگاه‌ها و نهادهاست.


وی گفت: پیشگیری اولیه در سطح کشور مغفول مانده که باید اهتمام مسئولان جدی‌تر شود. تخصیص اعتبارات در حوزه آسیب‌های اجتماعی پایین است و این مسئله توجه بیشتری را طلب می‌کند.


این مقام مسئول در ستاد با اشاره به اهمیت و نقش آموزش همگاهی در پیشگیری از اعتیاد و کاهش آسیب های این معضل خانمان سوز، بیان کرد: خانواده و محیط‌های آموزشی و عمومی در راستای پیشگیری از اعتیاد و آموزش های مربوط به این حوزه، می توانند نقش آفرین باشند.


وهاب زاده خاطر نشان کرد :با هماهنگی صورت گرفته با پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا طرح حاشیه امن ۵۰۰ متری مدارس اجرا می شود و بنابر برنامه ریزی‌های صورت گرفته و با همکاری آموزش و پرورش، در صدد اجرای این گونه طرح های مستمر در مدارس هستیم.


به گزارش روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر ، وی با اشاره به بر مطالبه گری مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) از دستگاه‌های متصدی در حوزه اعتیاد برای کاهش این آسیب‌ها افزود: هر کدام از دستگاه‌ها باید وظایف‌شان را به نحو احسن در این حوزه انجام دهند و دو فعالیت مهمی را که برای شش ماه آینده در نظر گرفته شده است، به خوبی انجام دهند تا اهداف برنامه ریزی شده در این حوزه محقق شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۶۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی فناوری علوم وفنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان، فناوری هسته‌ای را یکی از فناوری‌های کاملا اثبات شده در پاسخ دقیق به برخی از چالش‌ها دانست و گفت: رویداد‌های بین المللی و نشست‌های علمی در حوزه فناوری هسته‌ای دستیابی به اهداف توسعه پایدار وپاسخ و راه حل چالش‌های پیش رو در امنیت انرژی وتامین انرژی وتامین غذا که مستقیم با حیات انسان در ارتباط است را می‌تواند تسهیل کند.


جواد کریمی ثابت افزود: برگزاری این نشست‌ها بستری مناسب برای یافتن راه حل‌هایی برای این موضوع است.


او گفت: در این راستا، ایران ظرفیت تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای را در دستور کار قرار داده است ومسئولان جمهوری اسلامی ایران با تمرکز بر تعهدات خود در حوزه فناوری هسته‌ای وبرنامه‌های تولید این میزان برق هسته‌ای را با جدیت دنبال می‌کنند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران افزود: این کنفرانس در ۱۶ پنل و ۱۳ محور فعالیت خود را آغاز کرده است و فناوری هسته‌ای در کشور ایران به بلوغ رسیده و این بلوغ را در ارائه مقالات وسخنرانی‌ها و نمایشگاه‌ها قابل مشاهده است.


سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ با حضور ۵۰ دانشمند هسته‌ای از پنج قاره جهان در اصفهان تا دو روز دیگر ادامه دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • همایش‌های هسته‌ای تسهیل کننده نیمی از اهداف توسعه پایدار
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • غافلگیری سارقان کلینیک ترک اعتیاد
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • لزوم هوشیارسازی اجتماعی نسبت به آسیب‌های پیری جمعیت
  • مصونیت از آسیب‌های اجتماعی با ویدئو کتاب‌های مهارتی برای کودکان