Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به موافقت آموزش و پرورش درباره‌ تعطیلی یک ماهه مدارس گفت: به نظر می‌رسد باید آموزش و پرورش شرایط اقلیمی مناطق گرمسیری و سردسیری را در نظر گرفته و تمامی برنامه ریزی‌ها برای انجام این کار را انجام دهد تا دانش آموزان دچار آسیب جدی تحصیلی نشوند.

فریده اولاد قباد در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: بحث تعطیلی مدارس در شرایطی مانند آلودگی هوا و یا  سرد بودن و گرم بودن برخی از مناطق کشور پیش از این در لایحه هوای پاک هم  ذکر شده بود اما نمایندگان مجلس با آن موافقت نکردند؛ بنابراین باید این مساله به طور جدی در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و وزارت آموزش و پرورش مورد کار کارشناسی قرار گرفته و تمامی ابعاد آن بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: در واقع آموزش و پرورش باید شرایط تحصیلی به ویژه برای دانش آموزان مقطع ابتدایی و به طور خاص پایه‌ی اول ابتدایی که در آغاز سال تحصیلی به تازگی شروع به آموختن می‌کند در نظر گرفته شود که آسیب جدی متوجه این افراد نشود.

وی با بیان اینکه هدف از اجرای این طرح باید به گونه‌ای باشد که آموزش برای دانش آموزان به وقفه نیفتد گفت: در کلان شهرهایی مانند تهران که آلودگی هوا در مقطعی از سال وجود دارد و یا در مناطقی که شرایط آب و هوایی خاصی دارند و منجر به تعطیلی مدارس می‌شود باید هماهنگی لازم از طرف آموزش و پرورش برای برگزاری امتحاناتی که به صورت کشوری و هماهنگ است و همچنین امتحانات خرداد ماه در نظر گرفته شود که به چه صورت آموزش و پرورش می‌خواهد این کار را انجام دهد.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر این که معایب و محاسن پیشنهاد مطرح شده مبنی بر تعطیلی یک ماهه مدارس باید به دقت مورد ارزیابی و بررسی قرار بگیرد اظهار کرد: در واقع آموزش و پرورش مکانیزم‌هایی را باید اتخاذ کند که در این مدت دانش آموزان با درس خواندن آنان قطع نشده و از درس فاصله نگیرد. لذا بهتر است کارشناسان آموزش و پرورش راهکارهای لازم را بررسی و ارائه دهند و ابعاد این مساله برای مجلس به ویژه کمیسیون آموزش روشن شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۴۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای

سلمان محمدی، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و گفت : پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

 وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت بخشی به مدارس دولتی یکی از مهمترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پ یرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شانیت معلمی را داشته باشند.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود