Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-04-28@23:06:24 GMT

خسروی وفا: به نفع صالحی امیری کنار خواهم رفت

تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۴۶۴۶۰۷

خسروی وفا: به نفع صالحی امیری کنار خواهم رفت

رییس کمیته ملی پارالمپیک که کاندیدای ریاست کمیته ملی المپیک است، درباره کناره‌گیری یا حضورش در جمع کاندیدای ریاست کمیته‌ بعد از کاندیداتوری سیدرضا صالحی امیری، گفت‌: زمانی تصمیم به کناره‌گیری می‌گیرم که مطمئن شوم صالحی امیری در رای گیری حضور خواهد داشت.

به گزارش "ورزش سه"، محمود خسروی وفا در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: کناره‌گیری من از کاندیداتوری ریاست کمیته ملی المپیک زمانی خواهد بود که مطمئن شوم صالحی امیری در رای‌گیری حضور خواهد داشت و تا روز انتخابات تصمیمی برای انصراف از پست ریاست کمیته ملی المپیک ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این امکان وجود دارد که او در روز مجمع حاضر نشود و یا اعلام انصراف کند، بنابراین تا روز مجمع و اطمینان از حضور وی برای پست ریاست هیچ تصمیمی برای کناره‌گیری نخواهم گرفت. به‌ هر صورت این که بخواهم در حال‌ حاضر تصمیم عجولانه‌ای را بگیرم کار منطقی نیست.

 

وی گفت‌: حضور صالحی امیری در پست ریاست کمیته ملی المپیک با توجه به ظرفیت عملی بالایی که او دارد، قطعا برای ورزش کشور موثر خواهد بود. من سعی کرده‌ام با کاندیداتوری در پست ریاست کمیته ملی المپیک احتیاط را در نظر بگیرم تا مطمئن شوم تمام شرایط و زمینه‌ها برای حضور صالحی امیری در پست ریاست کمیته ملی المپیک فراهم است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد. بدون شک من انصراف خود را قبل از رای گیری و به نفع او اعلام خواهم کرد.

 

رییس کمیته ملی پارالمپیک در پاسخ به این سوال که تا چه حد تصور می کنید حضور صالحی امیری در پست ریاست کمیته ملی المپیک برای ورزش کشور موثر خواهد بود، افزود: به اعتقاد من، ما فرصت‌های بین‌المللی که در گذشته نتوانسته‌ایم به خوبی از آن بهره ببریم با حضور او می‌توانیم این خلاها را جبران کنیم و جایگاه گفتمان بین‌المللی ورزش را تقویت کنیم. در حال‌ حاضر یکی از مشکلاتی که ورزش کشور از آن برخوردار است، دیپلماسی ورزش است که حضور صالحی امیری یک فرصت است که ما می‌توانیم در این زمینه به نتایج خوبی دست پیدا کنیم.

 

خسروی وفا ادامه‌ داد: برخی از کشورهای عربی شاید جایگاه خوبی از لحاظ مدال آوری نداشته باشند، اما با دیپلماسی ورزشی توانسته‌اند سکوهای خوبی را کسب کنند. در حقیقت یکی از مسائلی که امروز در احراز سکوی ورزش تعیین کننده است، دیپلماسی ورزش است که صالحی امیری با ظرفیت‌هایی که در این زمینه دارد می‌تواند دپیلماسی ورزش را در ورزش کشور پر رنگ‌تر کند.

 

کاندیدای نایب رییسی کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که در صورت انصراف از نامزدی پست ریاست کمیته ملی المپیک آیا در رای گیری برای پست نایب رییسی شرکت خواهید کرد یا خیر؟ خاطرنشان کرد: به طور طبیعی همه چیز بستگی به فضای انتخابات دارد و این که آیا در این پست بتوانم رای اعضای مجمع را کسب کنم یا خیر. به‌ هر حال هدف ما این است که فضای انتخابات را گرم نگه داریم چه آن کسی که رای نمی آورد و چه آن کسی که با حضور در انتخابات از شرکت در رای گیری انصراف می‌دهد. هر دو کمک می‌کنند تا فضای انتخابات پر شور برگزار شود. من به جرات می‌توانم این را بگویم که در انتخابات   کمیته ملی المپیک در هر پستی که کاندیدا شده باشید هیچ چیزی قابل پیش‌بینی نیست، زیرا انتخابات به صورت سالم برگزار می‌شود. به هر صورت برای احراز این پست هیچ گونه رایزنی انجام نداده‌ام و هنر رایزنی را نیز بلد نیستم، البته اگر رای نیز نیاورم ناراحت نیستم، زیرا تمام هدفم کمک به ورزش است.

 

خسروی وفا همچنین در پاسخ به این پرسش که  آیا تصور می کنید انتخابات کمیته ملی المپیک مهندسی شده برگزار شود؟ گفت‌: حضور 30 نفر برای احراز پست‌های مختلف در انتخابات کمیته ملی المپیک نشان از سالم بودن انتخابات دارد و شائبه‌ای برای مهندسی شدن انتخابات وجود ندارد شاید اگر یازده تا پانزده نفر برای انتخابات ثبت‌نام می‌کردند شاید این شائبه وجود داشت، اما با این همه نام نویسی و مشارکت خوبی که برای انتخابات کمیته ملی المپیک صورت گرفته است حیف است که انتخابات سالم را با مارک مهندسی شدن بد جلوه دهیم و اصل انتخابات را زیر سوال ببریم. من مطمئنم که ما انتخابات سالمی را در انتخابات کمیته ملی المپیک پیش رو خواهیم داشت.

 

خسروی وفا در پایان در خصوص زمان برگزاری انتخابات کمیته ملی پارالمپیک نیز، گفت‌: اساسنامه کمیته ملی پارالمپیک در کمیسیون اجتماعی روند پایانی خود را سپری می‌کند و تمام ماده‌ها و بندهای آن مورد بحث و بررسی قرار گرفته است و فکر می‌کنم اگر مشکلی پیش نیاید انتخابات تا پایان سال برگزار خواهد شد.

محمود خسروی‌وفا کمیته المپیک وزارت ورزش و جوانان

منبع: ورزش 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۴۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟

 

تابناک _ با مشخص‌شدن نتایج انتخابات مجلس دوازدهم در بیشتر کرسی‌های نمایندگی، رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است که شنیده‌ها از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.

 بعد از برگزاری دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، تکلیف ۲۴۵ کرسی برای ۴ سال آینده مشخص شد و ۴۵ کرسی باقی‌مانده نیز در ۲۱ اردیبهشت تعیین می‌شوند بنابراین اکنون بیش از دو سوم ترکیب مجلس آینده مشخص شده است.

از همان ابتدای اعلام نتایج انتخابات، موضوع اصلی در محافل سیاسی تعیین «رئیس مجلس دوازدهم» بود. موضوعی که هم در رسانه‌ها پیگیری شد، هم چهره‌های سیاسی داخل و خارج مجلس را به واکنش واداشت و هم زمینه جناح‌بندی‌ها در این باب را فراهم کرد؛ این روند در روز‌های پس از برگزاری انتخابات مجلس آنقدر سرعت گرفت که به موازات اعلام نتایج در مهمترین حوزه‌های انتخابیه، اسامی چهره‌هایی برای تکیه‌زدن به صندلی ریاست مجلس شنیده می‎شد. با نزدیک‌شدن به شروع کار مجلس آینده، اما این رقابت‌ها رنگ‌وبوی بیشتری گرفته و خبر‌ها حکایت از برگزاری جلسات متعدد رسمی و غیررسمی برای تصمیم‌سازی درباره ریاست مجلس آینده دارد.

به نوشته ایسنا و برمبنای آنچه برخی منتخبان مجلس آینده می‎‌گویند، افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد. شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست.

باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیأت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم.

در چنین شرایطی، اینکه کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‎های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیات رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.

دیگر خبرها

  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • تاکنون کدام گزینه ها برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح شده اند؟
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • برگزاری دومین نشست کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی AFC به ریاست تاج
  • تصمیم مهم کمیته فوتسال و فوتبال ساحلی آسیا با ریاست تاج
  • چه کسی بر صندلی ریاست مجلس دوازدهم تکیه می‌زند؟
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • جنگ بر سر صندلی «شماره یک»؛ همه در برابر قالیباف!