Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه خیریه سعادتی در راستای منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاوتی، با استفاده از ظرفیت و ثروت های ملی و طبیعی در سیستان و بلوچستان، یک دهکده اقتصاد مقاومتی را راه اندازی کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شستون، موسسه خیریه سعادتی از چهار سال گذشته با شماره ثبت۳۷۲۲ فعالیت خود را در حوزه بهداشت ودرمان، تولید علوفه ارزان قیمت ازمنابع طبیعی و محلی، آموزش، اشتغال وکارآفرینی، ورزش و معیشت درخدمت محرومین، مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی، ایتام و مردمان صبور و نجیب سرزمین آفتاب یعنی استان سیستان وبلوچستان آغاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این موسسه با راه اندازی خانه سلامت به نام مبارک حضرت علی ابن ابیطالب (ع) دراصفهان، به مراجعه کنندگان سیستانی و بلوچستانی از بدو ورود به اصفهان خدمات رایگان همچون ترانسفراز ترمینال مسافربری، ایاب و ذهاب داخل شهر، اسکان، غذا، دارو، درمان با بهره گیری از بهترین امکانات، تجهیزات و پزشکان حاذقَ شهر و تامین هزینه های مرتبط، اهدای سوغاتی و بدرقه تا ترمینال خروجی را ارائه می کند.
 
علاوه بر اینکه تیم درمان موسسه خیریه سعادتی ظرف سال جاری تا کنون به تعداد850 نفر بیمار و همراه و به تعبیری دیگرحدود ۳ هزار نفرروز از سرویس وخدمات لازم بهرمند شده اند، همچنین  این موسسه درحوزه علوفه دام پس از بررسی و تحقیقات مفصل و با بهره گیری ازمنابع و مقالات علمی و دانشگاهی موفق شده است سالانه حداقل 200میلیون کیلوگرم شاخه وخوشه خرما که قبلا امهاء می شد را فرآوری و به خوراک دام تبدیل کند.
 
تبدیل تنه نخل خرما که تا امروز به عنوان مواد زائد ومزاحم تلقی می شد به ذغال فشرده، کود کمپوست وچیپس محافظ رطوبت خاک که مصرف آن تبخیر آب را به یک سوم کاهش می دهد از دیگر فعالیت های جهاد گونه این موسسه به شمار می رود.
 
راه اندازی خط آسیاب هسته خرما به منظور تهیه خوراک دام سبک وسنگین، کشت و تکثیر کاکتوس بدون خار تونسی به انگیزه تامین خوراک دام، کشت آزمایشی گیاه بیودیزل جوجوبا باویژگی طول عمری حدود100سال با ارتفاع 5متری و عمق ریشه15متر، تغذیه با آب شور Ec7000-هرتن دانه جوجوبا حدودا 600 کیلوگرم روغن با فرمولی شبیه روغن نهنگ می دهد که جهت ساخت کرم های آرایشی استفاده می شود و ضمنا می توان جایگزین گازوئیل در خودروهای دیزلی کرد، برگ جوجوبا به عنوان  علوفه دام قابل استفاده است، این گیاه فقط سال اول نیاز به آبیاری دارد  و درنهایت اینکه جوجوبا موجب بیابان زدایی نیز خواهد شد.
 
از دیگر اقدامات این موسسه می توان به راه اندازی واحد تولید علوفه هیدروپونیک که روزانه 270کیلوگرم به ارزش 65میلیون تومان، تولید می شود، حرفه آموزی به تعدادی ازجوانان جویای کار سیستان و بلوچستان  دراصفهان، راه اندازی چند واحد صنفی درمناطق محروم برای خانواده های نیازمند، راه اندازی 7واحد مرغداری کوچک هرکدام 200قطعه، توزیع حدود یک هزار قطعه مرغ تخم گذار بین خانواده های نیازمند، توزیع 150راس دام سبک بین 15خانواده تحت پوشش، راه اندازی 5 واحد خیاطخانه، راه اندازی باشگاه بدن سازی می توان اشاره کرد.
 
همچنین با توجه به استعداد های ورزشی  موجود در اقصی نقاط سیستان و بلوچستان موسسه خیریه سعادتی اقدام به توزیع لوازم ورزشی شامل میزپینگ پنگ، لباس وکفش ورزشی و توپ وتور کرده است تا نقشی در کشف استعداد های ورزشی این خطه از کشور داشته باشد.
 
تهیه حدود دو هزار جلد کتاب کمک آموزشی و آمادگی برای کنکور، چندین دستگاه کامپیوتر ، میز وصندلی و دستگاههای آموزشی پخش صوتی وتصویری نیز در حوزه آموزش از سوی این نهاد انجام شده است.

موسسه خیریه سعادتی از دو سال گذشته تا کنون ماهانه سبد کالای اساسی وخوارکی را به ارزش حدودی ۱۰۰ میلیون تومان میان 60خانواده ایتام ونیارمند توزیع کرده است.
 
راه اندازی چندین خانه کارآفرینی باهدف تجمیع اطلاعات هنرجویان،ارتفای توانمندی، شناخت نوع وکیفیت تولید، تهیه  مواد اولیه تولید، آموزش مدجویان، آموزش زبان انگلیسی و‌کامپیوتر به جهت حضور درفضاهای مجازی وبازاریابی ودرنهایت فروش محصولات خود، را در کارنامه کاری خود در سیستان و بلوچستان به ثبت رسانده است.

موسسه خیریه سعادتی در راستای منویات مقام  معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی گام های موثری را در توسعه قالی بافی، حصیربافی، گلیم وسایر صنایع دستی انجام داده است تا افراد جویای کار با استفاده از ظرفیت های بومی در اقتصاد کشور نقش موثری را ایفا کنند.
 
شایان ذکر است رونق کشت، داشت و برداشت گیاهان دارویی منطقه خود، خرید مقدارکثیری تولیدات خانوارهای مددجو، آماده سازی نمایشگاه وفروشگاه صنایع دستی سه استان  درتهران، پیگیری واگذاری دوقطعه زمین 400 متری دراصفهان و زاهدان ازطریق شهرداری وشورای اسلامی شهر جهت ساخت 30سوئیت25متری برای اسکان بیماران، فراهم شدن مقدمات برگزاری دورهای شناخت گیاه از دیگر فعالیت‌های این موسسه است.
گفتنی است از ماه گذشته دومین شعبه خانه سلامت حضرت علی ابن ابیطالب (ع) فعالیت خود را آغاز کرده که امید است شعبه سوم خانه سلامت  نیز در زابل کارخود را شروع کند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۶۹۹۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود

دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه مدیران و معاونان سازمان صمت استان، تعزیرات حکومتی تهران و سازمان غذا و دارو با حضور در دو شرکت‌های داروسازی از خطوط تولید و آزمایشگاه‌های مختلف این دو مجموعه بازدید کرد و گفت: مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، علی صالحی در حاشیه این بازدید ضمن تبریک و تهنیت روز کارگر و معلم اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری که سال جاری را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کردند و حسب دستور رئیس قوه قضائیه به منظور حمایت از تولید، از دو شرکت داروسازی توفیق دارو و خوارزمی که از جهات مختلف برای نظام جمهوری اسلامی ایران ارزشمند هستند، بازدید به عمل آوردیم.

وی افزود: در قوه قضائیه دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در دادگستری‌های تمام استان‌های کشور فعال است تا از واحدهای تولیدی و صنعت گران حمایت شود.

دادستان تهران ادامه داد: در جلسه امروز با مسئولان و مدیران این شرکت‌های دارویی اعلام کردیم که مطالبات، مسائل و مشکلات موجود را به صورت مکتوب به دبیرخانه واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران ارائه دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای پیگیری و رفع آن‌ها اقدام کنیم.

صالحی درباره مشکل اعلامی طولانی شدن ترخیص مواد اولیه گفت: فرایند اداری ترخیص مواد اولیه را با قید فوریت بررسی و مرتفع می‌کنیم، همچنین برای رفع مشکل فرسودگی ماشین‌آلات شرکت‌ها از طریق برگزاری جلسه با بانک‌های عامل موضوع اعطای تسهیلات مصوب را پیگیری خواهیم کرد.

وی بیان کرد: بیشتر مشکلاتی که دو شرکت داروسازی بیان کردند مربوط به تأمین نشدن نقدینگی، پرداخت نشدن مطالبات، فرسوده شدن ماشین آلات، کیفیت قیمت گذاری در صنعت دارو، تخصیص نیافتن به موقع ارز و مشکلات تأمین مواد اولیه بود که مقرر شد شرکت‌های داروسازی مسائل مربوط به هر دستگاه را به صورت مجزا اعلام کنند تا پیگیری و جلسات لازم از طریق واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران صورت گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: مصوبات حمایتی که در جلسه امروز تصویب شد، در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران پیگیری خواهد شد، همچنین جلساتی به منظور پیگیری اجرای مصوبات با مسئولان امر که می‌توانند مشکلات این واحدهای تولیدی را رفع کنند در دادسرای تهران برگزار خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، موانع پیش روی این واحدهای تولیدی را در خصوص چالش‌هایی که مطرح کردند به حداقل می‌رسانیم.

کد خبر 750026

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ۳۳۰ عنوان برنامه طی هفته بسیج سال جاری در کرمانشاه اجرا می‌شود
  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • نقش شوراها در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان