Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس موساد با ادعای اینکه در ایران گوش و چشم‌هایی دارند، تاکید کرد نباید امید داشته باشند که آشوب‌های اخیر در ایران باعث بی‌ثباتی حکومت شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «یوسی کوهن» رئیس سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی «موساد» امروز (سه‌شنبه) گفت: آشوب‌های اخیر در ایران باعث بی‌ثباتی حکومت این کشور نمی‌شود و نباید به آن امید داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کوهن طی جلسه‌ای خصوصی در وزارت اقتصاد با تاکید بر اینکه اسرائیل در ایران دارای «گوش، چشم و چیز‌هایی بیشتر از آنها» است، گفت: «نباید از تحولات در ایران انتظار زیادی داشته باشیم علی‌رغم اینکه خوشحال می‌شویم شاهد انقلابی مهم در آن باشیم.»

به نوشته نشریه «یدیعوت آحرونوت» وی درباره آشوب‌های اخیر در ایران مدعی شد: «مردم در ایران از وضعیت اقتصادی ناامید هستند، زیرا انتظار داشتند رئیس‌جمهور روحانی معیشت فردی و جمعی آن‌ها را بهبود بخشد.»

رئیس موساد توافق هسته‌ای ایران را «بد و اینکه نباید امضا می‌شد» توصیف و ادعا کرد: «برجام وضعیت اقتصادی ایران را که از تحریم‌ها آسیب دیده بود، بهبود بخشیده، اما ایران پول‌های بیشتری را به بخش‌های دفاعی، اطلاعاتی و عملیات خارج از مرز‌ها اختصاص داده است.»

کوهن درباره نفوذ ایران در منطقه نیز افزود: «گذرگاه‌های زمینی و هوایی (در سوریه و عراق) ایجاد شده که رزمندگان را در خاورمیانه به مرز‌های شمالی ما می‌آورد... ایران در حال تجهیز خود و مسلح کردن گروه‌های تحت حمایتش به سلاح‌های نقطه‌زن است که نگرانی بزرگی برای امنیت خاورمیانه است.»

وی همچنین درباره نگرانی کشور‌های عربی از تقویت ایران در منطقه گفت: «نگرانی‌هایی را از سران سنّی در منطقه و جا‌های دیگر شنیده‌ایم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۰۹۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت

عثمان خان جدون طی سخنانی در نشست شورای امنیت با موضوع فلسطین و خاورمیانه تاکید کرد که توقف نسل‌کشی در غزه، جلوگیری از تشدید جنگ و احیای روند صلح برای حل مساله فلسطین از وظایف اصلی شورای امنیت سازمان ملل است.

وی اظهار داشت: ما شاهد آنچه بیم آن را داشتیم، هستیم. اسرائیل درصدد گسترش جنگ غزه است که به شدت صلح و امنیت خاورمیانه و صلح جهانی را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

سفیر پاکستان افزود که پس از تجاوزات اسرائیل به کرانه باختری، لبنان، یمن و عراق، تجاوز به سرکنسولگری ایران در دمشق نیز صلح منطقه‌ای را به خطر انداخته است.

وی خواستار خویشتنداری و تنش‌زدایی در خاورمیانه شد و تاکید کرد: تا زمانی که ماشین جنگی اسرائیل در کشتار مداوم مردم غزه متوقف نشود، خطر بزرگی برای گسترش خشونت و جنگ وجود خواهد داشت و نه تنها خاورمیانه بلکه فراتر از آن را فرا خواهد گرفت.

عثمان جدون افزود: عضویت فلسطین در سازمان ملل گامی در جهت اصلاح بی عدالتی تاریخی و تایید حق تعیین سرنوشت آنها خواهد بود. همچنین این یک واقعیت سیاسی ایجاد خواهد کرد که می‌تواند به حل و فصل مناقشه فلسطین شامل تشکیل یک کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس شریف کمک کند.

وزارت بهداشت غزه با انتشار تازه‌ترین آمار شهدا و مجروحان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش این رژیم به نوار غزه در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) به ۳۴ هزار و ۳۰۵ نفر افزایش یافته است.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • تصمیم عرب‌ها درمورد تهران و تل آویو چیست؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • بالانسر ایران و اسرائیل
  • آیا اعراب در مقابل ایران، هوای اسرائیل را دارند؟
  • دیدار وزرای دفاع ایران و چین/ محکومیت جنایات اسرائیل در غزه
  • واکنش جمیله علم الهدی به اخبار مربوط به برخورد بد با زنان در ایران
  • حمایت چین از حق مشروع ایران برای پاسخ به اسرائیل
  • جمیله علم‌الهدی: به ایران بیایید و وضعیت زنان را ببینید
  • سفیر پاکستان: حمله اسرائیل به کنسولگری ایران صلح منطقه را به خطر انداخت