Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از فلسطین الیوم، پژوهشکده تحقیقات امنیت ملی رژیم صهیونیستی با انتشار گزارشی درباره پیامدهای الحاق کرانه باختری هشدار داد و به طور ضمنی از مصوبه داخلی حزب لیکود درباره الحاق کرانه باختری انتقاد کرد.

در این گزارش آمده است: الحاق کرانه باختری که جزئی از اراضی 1967 محسوب می شود، چند جبهه جدید سیاسی، دیپلماتیک و امنیتی علیه اسرائیل ایجاد می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژوهشکده تحقیقات امنیت ملی رژیم صهیونیستی اتخاذ تصمیمات این چنینی را ملزم به بررسی های کارشناسی و تحقیقات راهبردی جامع دانسته است و تاکید کرده که نباید اقدامات مهمی نظیر این را در اثر پیامدهای سیاست های داخلی اتخاذ کرد.

در این گزارش با اشاره افزایش صداهای موافق با الحاق کرانه باختری و حاکمیت اسرائیل بر آن در محافل داخلی، آمده است: جامعه بین المللی کل اراضی کرانه باختری از جمله قدس شرقی را اراضی اشغالی می داند و برای اسرائیل هیچ حقی در این مناطق قائل نیست، بر این اساس آنها با الحاق قدس نیز مخالف هستند، همچنین جامعه بین المللی و حتی آمریکا اراضی اشغالی در قدس را جزئی از اسرائیل نمی دانند.

در ادامه این گزارش آمده است: مشکل اصلی پشت پرده ایده اعمال حاکمیت اسرائیل بر کرانه باختری، نادیده گرفتن آثار این تصمیم بر فلسطینی هایی است که در این منطقه زندگی می کنند. همچنین الحاق کرانه باختری بر آینده تشکیلات خودگردان تاثیر گذاشته و پیامدهای داخلی و بین المللی را نیز متوجه اسرائیل خواهد کرد. یکی از این پیامدها می تواند به سلب حقوق مردم فلسطینی در کرانه باختری منجر شود که اسرائیل را در عرصه بین المللی رژیمی آپارتایدی معرفی خواهد کرد.

همچنین این تصمیم می تواند بر روابط اسرائیل با تشکیلات خودگردان تاثیرات فاجعه باری داشته باشد، تا جایی که آنها همکاری امنیتی با اسرائیل در کرانه باختری را لغو کرده و دیگر توافقات مشترک را نیز زیر پا بگذارند.

پژوهشکده تحقیقات امنیت ملی رژیم صهیونیستی الحاق کرانه باختری را حتی اگر فقط شامل شهرک های صهیونیست نشین شود نیز مشکل ساز دانسته و تاکید می کند: این اقدام مسیر اجرای راه حل دو دولتی را مسدود کرده و اسرائیل را در خطر ادامه بحران موجود قرار می دهد. همچنین این تصمیم نقض فاحش قوانین بین المللی و موازین حقوق بین الملل محسوب می شود و با وجود حمایت آمریکا از اسرائیل در شورای امنیت با اعمال حق وتو، اما ممکن است ما را در معرض تحرکات و تحریم های محافل بین المللی به ویژه اتحادیه اروپا قرار دهد.

از طرفی این اقدام می تواند روابط میان اسرائیل با مصر و اردن را خدشه دار کرده و در مسیر ایجاد روابط با دیگر کشورهای عربی موانع جدی ایجاد نماید.

پژوهشکده تحقیقات امنیت ملی رژیم صهیونیستی همچنین با اشاره به طرح دادگاه لاهه در زمینه جنایت دانستن شهرک سازی، درباره خطرهای اجرای طرح الحاق کرانه باختری و پیامدهای مترتب بر آن هشدار داده است.

الحاق کرانه باختری

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۴۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد

به نقل از پایگاه خبری «عمون» اردن، «محمود عباس» امروز (یکشنبه) طی سخنانی در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در ریاض درباره هر گونه حمله رژیم صهیونیستی به شهر رفح هشدار داد.

وی با تاکید بر اینکه اگر اسرائیل به رفح حمله کند، بزرگ‌ترین فاجعه در تاریخ ملت فلسطین اتفاق می‌افتد، از آمریکا خواست تا مانع یورش رژیم صهیونیستی به رفح شود.

رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین درباره اوضاع کرانه باختری نیز ابراز نگرانی کرد و گفت: بیم آن می‌رود که اسرائیل به کوچاندن فلسطینیان کرانه باختری به سمت اردن روی آورد، اما ما تحت هیچ شرایطی کوچاندن اجباری فلسطینیان از وطنشان را نمی‌پذیریم.

وی افزود که اردن و مصر قاطعانه با کوچاندن فلسطینیان به این کشور‌ها مخالفت کرده‌اند.

محمود عباس ضمن درخواست از جامعه جهانی برای به رسمیت شناختن عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل متحد، تأکید کرد: ما برای دستیابی به حل و فصل سیاسی و تجمیع غزه و کرانه باختری در یک کشور مستقل فلسطین تلاش می‌کنیم.

از سوی دیگر منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از موافقت «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت ۲۰۵ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرو می‌رود.

رژیم اسرائیل طی این مدت دستاوردی غیر از قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهاد‌های امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۵ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • در صورت حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • با حمله اسرائیل به رفح، بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ رقم می‌خورد
  • تیراندازی نظامیان صهیونیست به سوی خودرو فلسطینی در کرانه باختری
  • تشکیلات خودگردان؛ از مهار اعتراضات ضد صهیونیستی تا سرکوب آن
  • هشدار تشکیلات خودگردان درباره پیامدهای حمله صهیونیست‌ها به رفح
  • نبرد مسلحانه رزمندگان فلسطینی با اشغالگران در کرانه باختری
  • افزایش شمار شهدا و بازداشت شدگان در کرانه باختری
  • بازداشت ۸۴۸۰ فلسطینی در کرانه باختری از هفتم اکتبر
  • درگیری در جنین و شهادت ۲ جوان فلسطینی
  • فرمانده تحت تعقیب و 26 ساله فلسطینی که عملیات‌های بسیاری در کرانه باختری علیه ارتش اسرائیل انجام داده، کیست؟