Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس جمهور با اشاره به حضور آگاهانه مردم، علما و مراجع در محکوم کردن اهانت به حضرت امام خمینی(ره) در دی‌ماه ۵۶، گفت: ۱۹ دی سرآغاز جنبش گسترده مردم در سراسر کشور و زمینه‌ساز پیروزی نهایی انقلاب اسلامی شد.

به گزارش ایسنا،‌ حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی شامگاه سه‌شنبه در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی، ضمن گرامیداشت یاد شهدای ۱۹ دی افزود: خیزش عمومی در قم علیه مقاله اهانت‌آمیز نسبت به امام (ره)، در ادامه نهضتی که از سال ۴۱ آغاز شد، زمینه‌ساز جنبشی گسترده در سراسر ایران از جمله در تبریز، یزد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. بود که نهایتا به پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۵۷ منجر شد.

رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی همچنین با اشاره به اولین سالگرد رحلت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را شخصیتی ممتاز، اسلام‌شناسی برجسته، صاحب‌نظری امین و سیاست‌دان و سیاستمداری دانست که مورد احترام مردم و حتی جامعه بین‌المللی است.

روحانی با اشاره به مجاهدت‌های آیت‌الله هاشمی تحت رهبری حضرت امام خمینی (ره)، رفاقت صمیمی و دیرینه با مقام معظم رهبری و خدمات گسترده و ماندگار ایشان به انقلاب و مردم در مسئولیت‌های سنگین و خطیر، گفت: نقش مرحوم آیت‌الله هاشمی در دوران مبارزه، تثبیت نظام اسلامی، اداره مجلس و فرماندهی جنگ، ریاست جمهوری و اداره دولت و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام غیرقابل انکار و اثرات آن در استحکام نظام اسلامی ماندگار است.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به حوادث اخیر کشور پرداخت و ضمن تأکید بر ریشه‌یابی علل فرهنگی و اجتماعی آن و نیز اهتمام مسئولان به ارتباط با مردم و پاسخگویی به مطالبات به‌حق آنان اظهار کرد: حضور پرشور و آگاهانه مردم در برابر عده‌ای که علیه مقدسات و پرچم کشور اهانت کردند از یکسو و یکپارچگی جناح‌ها، احزاب، اقوام و مذاهب علیه آشوبگران از سوی دیگر موفقیت دیگری در برابر دشمنان و بدخواهان نظام آفرید.

روحانی نقد و اجتماعات قانونی را مفید و زمینه‌ساز اصلاح و بهبود امور دانست و افزود: هوشیاری مردم، دانشگاهیان و اقشار مختلف ثابت کرد که علیرغم مشکلاتی که وجود دارد در برابر سوء استفاده از مطالبات مردم و تحریکات ضدانقلاب و دشمنان می‌ایستند.

رئیس شورای عالی امنیت ملی در پایان از هوشیاری نیروهای امنیتی و اطلاعاتی، نیروی انتظامی، سپاه و بسیج که در مدیریت حوادث اخیر در کنار مردم و به‌خوبی به وظایف خود عمل کردند، تشکر کرد.

در ادامه این جلسه، با توجه به پیشنهاد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اصلاحات اساسنامه دانشگاه علوم قرآنی، به تصویب رسید و همچنین سند گسترش زبان فارسی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این جلسه همچنین با موافقت اعضای شورا، دکتر دارابی به عنوان رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مقدس و دکتر کمالی به عنوان رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توان‌بخشی، انتخاب شدند.

در این جلسه مقرر شد شورای عالی انقلاب فرهنگی از منظر مطالعات گوناگون جامعه‌شناختی، اجتماعی و فرهنگی گزارشی در خصوص حوادث اخیر تهیه و در جلسه آتی شورا ارائه کند.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۱۶۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در شورای فرهنگ عمومی استان گلستان حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در این نشست با تشکر از امام جمعه گلستان که از ابتدای انقلاب در عرصه فرهنگ حضور داشته‌اند، اظهار کرد: مسئولان استان گلستان توانستند با تدبیر عقلانی و اثرگذار مسائل استان را مدیریت کنند که جای قدردانی دارد. 
وی با اشاره به حضور اهل تسنن در استان گلستان ادامه داد: این استان قومیت‌های مختلف دارد و در بحران‌ها با همبستگی از موانع عبور کردند، بنابراین نیاز است که این تجربیات مؤثر در زمینه همبستگی ثبت شوند تا در تاریخ باقی بماند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به نقش اهل تسنن در انقلاب و جنگ تحمیلی گفت: اهل تسنن در مواقع بحرانی همواره در دفاع از کشور حضور مؤثر داشتند، هم‌اکنون یکی از فرمانده نیروی دریایی ارتش امیر ایرانی از برادران اهل سنت است، که ناو گروه ۸۶ با ناو ساخت ایران، توانسته در یک مأموریت غرورآفرین سفر دور دنیا را با موفقیت و افتخار انجام دهد و این کار کمی نبود چراکه فناوری و تکنولوژی بالایی در این کار وجود داشت. اینها ظرفیت و سرمایه ملی ماست البته دشمن در حال ایجاد تفرقه است این تفرقه منحصر بین شیعه و سنی نیست بلکه بین شیعیان نیز تفرقه ایجاد می‌کنند.

خسروپناه همچنین با اشاره به صنایع دستی استان گلستان اضافه کرد: صنایع دستی پتانسیل خوبی برای اشتغال زنان دارد چراکه زنان می‌توانند در عین اینکه در منزل هستند درآمد هم داشته باشند به همین دلیل تدوین سند صنایع دستی در شورای عالی انقلاب فرهنگی در دستور کار است و به‌زودی نهایی خواهد شد این سند با مشارکت فعالان حوزه صنایع دستی در حال نهایی شدن است.

وی ادامه داد: سرمایه عظیم دیگر استان گلستان شهیدان آن است، این استان ۳۷۰۰ شهید تقدیم انقلاب کرده است و ۱۲ هزار جانباز دارد، نقش علما نیز در این منطقه مثال زدنی است. در انتخابات اخیر ۵۷ درصد مردم این استان مشارکت داشتند و در کشور یکی از بهترین استان‌ها بود. اگر مسئولان فرهنگی، سیاسی و اقتصادی کار نمی‌کردند قطعا این آمار را شاهد نبودیم. 

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به کارکرد شورای فرهنگ عمومی عنوان کرد: ما تلاش کردیم شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه‌های علم و فناوری و فرهنگی و اجتماعی در چهار مأموریت راه‌بینی و رصد، راهبردی و سیاست‌گذاری، راهبری و هدایتگری، راه‌سنجی و ارزیابی متمرکز شود و این اتفاق افتاد و هم اکنون شورای عالی در میدان حضور دارد، به همین دلیل استان به استان سفر کرده و به‌صورت میدانی با مسئولان و گروه‌های مردمی دیدار خواهیم داشت. هیئت‌های اندیشه‌ورز استانی راه‌اندازی شده است تا شورای عالی انقلاب فرهنگی با نخبگان استانی ارتباط برقرار کند و از تجربه آنها در سیاستگذاری استفاده کند.

خسروپناه با بیان اینکه مسئله فرهنگ جدای از معیشت نیست، ادامه داد: طبیعی است که انتظار از شورای فرهنگ عمومی باید معقول باشد، مقوله‌های فرهنگی باید در شورای فرهنگ عمومی تصمیم‌گیری شود البته راهش این است این جلسات مسئله‌محور شوند، در واقع این شورا باید به قرارگاه تبدیل شود، کار قرارگاه این است که مسائل را شناسایی و رصد کند، در ادامه باید راهکار‌ها مشخص و به دستگاه‎ها مأموریت داده شود و در انتها از دستگاه‌ها گزارش اقدامات و مأموریت‌ها گرفته شود.

وی تأکید کرد: در حوزه فرهنگ محور کار باید برش استانی نقشه مهندسی فرهنگی به‌عنوان منشور اصلی باشد. دبیرخانه این سند یا نقشه شورای فرهنگ عمومی است هر طرحی که ذیل نقشه نباشد، مشروعیت برنامه‌ای ندارد؛ بنابراین برنامه اولویت‌ها، باید برای هر سال مشخص شود تا دستگاه‌ها برنامه‌ها را دنبال کنند.

خسروپناه خطاب به اعضای شورای فرهنگ عمومی استان گلستان گفت: قرارگاه را جدی بگیرید، مصوبات شورای فرهنگ عمومی ضمانت اجرایی دارد چرا شورای عالی انقلاب فرهنگی بر برنامه‌های این شورا نظارت دارد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی زیرمجموعه شورای عالی است چراکه مصوبات این شورا باید در شورای عالی مصوب شود. شورای عالی انقلاب فرهنگی هم اکنون رویکرد قرارگاهی دارد و با قوای سه گانه ارتباط خوبی دارد و مسائل را با تعامل و گفتگو پیش می‌برد بنابراین شورای عالی انقلاب فرهنگی یک شورای زنده و پویاست که بر اجرای دقیق مصوبات خود متمرکز است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • خسروپناه: شورای فرهنگ عمومی استان‌ها رویکرد مسئله محور داشته باشند
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • بیانیه شورای عالی انقلاب فرهنگی درحمایت از دانشجویان آمریکایی
  • درخواست رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها برای تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • ضرورت افزایش ظرفیت پزشکی در سال ۱۴۰۳
  • آزمون دانشگاه فرهنگیان مجزا برگزار می‌شود
  • مجزا برگزار شدن آزمون دانشگاه فرهنگیان از سال آینده
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»