Web Analytics Made Easy - Statcounter

حوادث رکنا: ارسال پست تلگرامی برای یکی از دختران فامیل سبب شد تا بستگان دختر ارسال کننده پست را به گروگان بگیرند.

به گزارش گروه جنایی رکنا، آذرماه امسال، پسر 24‌ساله‌ای به نام ساسان با مراجعه به اداره پلیس از سه مرد آدم‌ربا شکایت کرد. او که آثار جراحت و کبودی روی سر و صورتش مشخص بود در طرح شکایت خود گفت: «با چند نفر از اعضای فامیل یک‌گروه‌ تشکیل داده بودیم و من هم در آن گروه عضو بودم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزی برای یکی از دختران فامیل به نام نازنین پیامی فرستادم. او خانواده‌اش را از این پیام مطلع کرده بود. به همین دلیل روز گذشته برادر نازنین به نام حامد همراه عموهای او به مغازه‌ام آمدند و بعد از ضرب و جرح مرا به زور سوار خودروی پراید کردند و بردند. در ماشین هر چه سعی کردم آنها را متقاعد کنم که هیچ رابطه‌ای بین ما نبوده و من فقط برای او یک پست عادی فرستادم، قبول نکردند و بعد از ساعتی مقابل یک آپارتمان Apartment توقف کردند. آنها مرا به داخل آپارتمان بردند و با مشت و لگد به جانم افتادند سپس مجبورم کردند تا خودم را عریان کنم.‌» 
شاکی در ادامه گفت: «به اجبار لباس‌هایم را در آوردم و آنها از من فیلم گرفتند بعد تهدید کردند اگر در این باره با کسی حرفی بزنم فیلم را در فضای مجازی پخش خواهند کرد. آنها چهار ساعت مرا در آپارتمان نگه داشتند و بعد در یکی از خیابان‌ها رها کردند و رفتند.‌»

با طرح این شکایت، پلیس حامد و عموهای نازنین را تحت تعقیب قرار داد و توانست آنها را چند روز بعد شناسایی و بازداشت کند. با انتقال متهمان به پلیس آگاهی آنها در بازجویی‌ها جرمشان را انکار کردند، اما با اعلام گزارش پزشکی قانونی مبنی بر ضرب و جرح ساسان، کیفرخواست علیه آنها صادر شد و پرونده برای کامل شدن تحقیقات به شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد. 
در اولین جلسه تحقیق از متهمان، شاکی در جایگاه قرار گرفت و بار دیگر شکایت خود را مطرح کرد. سپس برادر نازنین گفت: «روزحادثه Incident با شاکی قرار ملاقات داشتیم و او با میل خودش سوار ماشین شد تا به آپارتمان برویم و در مورد مسائل شخصی حرف بزنیم. از آثار کبودی روی بدن ساسان اطلاعی ندارم چون آن روز با هم درگیر نشدیم و آدم‌ربایی نیز در کار نبود.‌» در ادامه دو متهم دیگر حرف‌های حامد را تأیید کردند تا نوبت به شاهد ماجرا رسید. او که صاحب مغازه‌ای حوالی همان مغازه ساسان بود، گفت: «آن روز سه متهم، ساسان را به زور سوار خودروی پراید کردند و با خود بردند. قصد داشتم میانجیگری کنم تا جلوی کار آنها را بگیرم و ساسان را نجات دهم اما بی‌فایده بود.‌» در پایان، به دستور ریاست دادگاه متهمان با قرار وثیقه آزاد شدند تا به زودی در اولین جلسه دادگاه محاکمه شوند. 

منبع: رکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۷۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟

قوانین ارث تعیین کننده افراد واجد شرایط برای دریافت سهم از اموال فرد فوت شده و میزان سهم هر یک از وراث است؛ در قانون مدنی ایران، سهم هر یک از وراث در قانون به طور دقیق مشخص شده است و با توجه به طبقه وراثی و درجه قرابت آنها با متوفی متفاوت خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع ارث خواهر و برادر ناتنی است؛ طبق قوانینی که برای تقسیم ارث در نظر گرفته شده، تنها کسانی از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند که با او رابطه سببی یا نسبی داشته باشند؛ رابطه نسبی به رابطه خونی مانند ارتباط بین فرد با پدر و مادر یا فرزندان و خویشاوندانش گفته می‌شود؛ در صورتی که فردی با دیگری ازدواج کرده باشد، رابطه بین آن‌ها از نوع سببی است و تقسیم ارث طبق این رابطه بین آن‌ها انجام خواهد شد.

گاهی مواقع ممکن است پدر یا مادر متوفی (کسی که فوت شده) از قبل ازدواج کرده باشند، یا اینکه ازدواج مجدد داشته و از همسر دیگرشان صاحب فرزند شده باشند؛ در این شرایط باید وضعیت ارث خواهر و برادر ناتنی فرد نیز بر اساس انحصار وراثت مشخص شود.

منظور از خواهر و برادر ناتنی، افرادی است که از طریق پدر یا مادر با فرد رابطه نسبی خواهری و برادری دارند؛ طبق ماده ۸۶۷ قانون مدنی، خواهران ناتنی پدری و ناتنی مادری از متوفی (کسی که فوت شده) ارث می‌برند.

بر اساس مواد ۹۱۶ تا ۹۲۷ قانون مدنی، خواهر و برادر ناتنی، در طبقه دوم از طبقات و درجات ارث قرار دارند و در صورتی این افراد می‌توانند از متوفی (کسی که فوت شده) ارث ببرند که فرد دیگری در طبقه اول ارث وجود نداشته باشد؛ یعنی اگر متوفی (کسی که فوت شده) پدر، مادر، فرزند یا نوه (که جزو طبقه اول ارث هستند) داشته باشد، ارث به خواهر و برادر ناتنی نمی‌رسد.

در صورتی که در طبقه ارث چند برادر و خواهر ناتنی پدری وجود داشته باشد، سهم برادران دو برابر خواهر آن‌ها خواهد بود؛ اما در شرایطی که برادر و خواهر ناتنی مادری در طبقات ارث باشند، ارث به صورت مساوی بین آن‌ها تقسیم خواهد شد.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی پدری و هم خواهر و برادر ناتنی مادری در طبقه ارث حضور داشته باشند، اگر خواهر و برادر ناتنی مادری، یک نفر باشد، یک ششم ارث به او ارث خواهد رسید، بقیه دارایی‌ها برای خواهر و برادر ناتنی پدری متوفی خواهد بود.

در صورتی که خواهر و برادر ناتنی مادری بیش از یک نفر باشند، یک سوم ارث به او ارث خواهد رسید و مابقی ارث برای خواهر و برادر ناتنی پدری خواهد بود؛ اگر در طبقه دوم ارث، پدربزرگ و مادربزرگ و خواهر و برادر متوفی (کسی که فوت شده) حضور داشته باشند، در صورت وجود یک خواهر و برادر ناتنی مادری فقط یک ششم ارث به فرد خواهد رسید؛ در شرایطی که از خویشاوند مادری، یک جد (پدربزرگ) یا جده مادری (مادربزرگ) حضور داشته باشد، یک سوم ارث به وی (یک خواهر و برادر ناتنی مادری) رسیده و بقیه ارث برای سایر وراث خواهد بود.

در شرایطی که خواهر و برادر ناتنی دارای خواهر یا برادر تنی باشند، خواهر و برادر ناتنی پدری ارث نمی‌برد و ارث تنها میان خواهر و برادر تنی و خواهر و برادر ناتنی مادری تقسیم خواهد شد.

کد خبر 750533

دیگر خبرها

  • قیمت آپارتمان‌های ۷۰ تا ۹۰ متری در تهران
  • قیمت اجاره آپارتمان در منطقه ۱ و ۳ تهران
  • ترکیب جدید وایت فمیلی مشخص شد؛ آیا برادر بری جانشین او خواهد بود؟/ اخبار WWE
  • قیمت‌های غیرمنتظره آپارتمان مدرن در افغانستان
  • موضع جالب برادر همسر رهبر انقلاب درباره فیلترینگ
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • مدیران اخراجی استقلال کارت بازیکنان را بردند!
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • قیمت مسکن در یوسف آباد ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تمسک به وجود نازنین امام صادق(ع) برای امت اسلامی یک ضرورت است