Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-30@14:53:28 GMT

تورهای خالی ثمره ورود فاضلاب به آب+عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۳۷۷۶۶

تورهای خالی ثمره ورود فاضلاب به آب+عکس

به گزارش جهان نيوز، ورود پساب فاضلاب به آب‌های سطحی از جمله مشکلات مهم فاضلاب کشور است که به عنوان تهدیدی برای محیط زیست به حساب می آید. موردی که علاوه بر طبیعت مشکلاتی را برای افرادی که کار و کسب آنها از طریق آب های جاری صورت می گیرد ایجاد کرده است.

رحیم میدانی معاون وزیر نیرو در امور آب و فاضلاب  در خصوص مشکلات عدم تصفیه فاضلاب گفت: تا زمانی که فاضلاب شهرها را نتوانسته ایم صد در صد تحت پوشش قرار دهیم این فاضلاب‌ها زمینه ساز آلوده شدن محیط زیست می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخشی از این فاضلاب ها از طریق چاه‌های جذبی به داخل زمین منتقل می شوند تا وارد آب‌های سطحی نشوند. تمام این فاضلاب‌ها خانگی نیستند بلکه سهمی از آن به فاضلاب‌ها صنعتی تعلق دارد که این پساب ها باید تحت نظارت سازمان حفاظت محیط زیست به طبیعت باز گردند.

معاون وزیر نیرو مدعی شد برای حفظ محیط زیست هیچ فاضلابی خارج از یک سری مشخصات و استانداردهای تعریف شده نباید در آبراهه ها تخلیه شود و اگر هم بنا بر فرض آلودگی در آبراهه ها وجود داشت باید وزارتخانه جهاد کشاورزی جلوگیری کند که از طریق این فاضلاب‌ها هیچ تولید کشاورزی آبیاری نشود.

وی اذعان کرد: تا زمانی که چاه ها جذبی است این‌ آلودگی‌ها جذب سفره‌های زیرزمینی می شوند ولی حسنش آن است که وارد آب‌های سطحی نمی شوند.

میدانی اعلام کرد: ما تلاش کردیم که اول تصفیه خانه ها را بسازیم که وقتی شبکه جمع آوری را اجرا کردیم و پس از آن انشعاب ها وصل شود و سپس از آن فاضلاب به تصفیه خانه منتقل می شود.

ماهیگیران یکی از قربانیان این مشکل زیست محیطی هستند که تلفات آن بر معیشت این افراد تاثیر گذار است.
دریای خزر به عنوان یکی از پهنه های آبی مهم کشور توسط چهار رودخانه یا گروه‌های رودخانه‌ای تغذیه می‌شود دارای منابع غنی نفت و گاز است.

اغلب بیان شده است که خزر به واسطه هیدروکربن‌های نفت و گاز و همچنین توسط رودخانه ولگا که پساب‌های اراضی مرکزی صنعتی روسیه را در شمال خزر تخلیه می‌کند از آلودگی بالایی برخوردار است.

طبق آمار‌های منتشره وجود مقادیر بالای جیوه بر اثر ورود پسماند کارخانه‌ها و تصفیه کم فاضلاب و کشاورزی متراکم بویژه برنج تاثیر نامطلوبی بر اکوسیستم آب‌های شیرین گذاشته است که نتیجه آن مرگ و میر پستانداران دریایی و جانداران آبزی و در نهایت کاهش صید سالیانه ماهی توسط صیادان است.
 

 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۳۷۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی در مهاباد با اعلام این خبر از نظارت جدی بر نحوه فعالیت مدول دوم تصفیه خانه شهرک صنعتی مهاباد و روند اجرای آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی خبر داد.

سعید شهند افزود: جلب مشارکت های مردمی، همکاری جوامع محلی و فرهنگ سازی ها در رسیدن این تالاب ها به وضعیت مناسب زیست محیطی تاثیرگذار بوده است.

او اضافه کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته و همکاری مناسب آب منطقه ای استان و حمایت های ستاد احیای دریاچه ارومیه، تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی، پارسال و امسال، صد در صد آبگیری شده اند و وضعیت زیست محیطی مناسبی دارند.

شهند تصریح کرد: دستورالعمل مدیریت زیست محیطی غارآبی سهولان هم تدوین و درآن، نقش دهیاری و شورای روستای سهولان برای بهره برداری گردشگری برجسته شده است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی همچنین گفت: براساس مصوبه کارگروه غارشناسی استان، بهره برداری گردشگری اثر طبیعی ملی غار سهولان مهاباد به دهیاری و شورای روستای سهولان واگذار شده و مدیریت زیست محیطی آن هم که از طرف دانشگاه ارومیه تدوین می شود، مراحل پایانی را می گذراند.

شهند افزود: نظارت بر فعالیت تصفیه خانه شهرک های صنعتی در چارچوب استانداردهای زیست محیطی از دیگر وظایف اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی مهاباد از اواخر پارسال راه اندازی شده و در حال بهره برداری است اضافه کرد: اداره کل حفاظت محیط زیست هم بر نحوه فعالیت تصفیه خانه نظارت میکند که فعالیت و خروجی آن، در چارچوب استانداردهای زیست محیطی باشد.

پویش"مسیر سبز ایران پاک" هم در زمینه فرهنگ سازی کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی و مهاباد هم اجرا شده است.

آیین نامه کاهش تولید و مصرف کیسه های پلاستیکی، پارسال تدوین شد و امسال هم تکالیفی برای دستگاه های مختلف تعریف شده که بر آن نظارت می شود ولی باید سبک زندگی ها به سمتی برود که باعث کاهش مصرف کیسه های پلاستیکی شود.

"مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک، نجات زمین" شعار امسال هفته زمین پاک است که برای تحقق آن، پویش"نه به زباله" در استان و مهاباد نیز راه اندازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • استفاده از فاضلاب برای کشاورزی جرم است
  • زنده گیری بلدرچین‌ها برای ورود به معرکه شرط بندی/دستگیری باند تبعه افغان
  • حمله خرس به دامدار ایلامی در پی ورود به زیستگاه
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • حال خوش تالاب های کانی برازان و قوپی باباعلی مهاباد
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند