Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوود بهبودی روز پنجشنبه در پایان جلسه مجمع مشورتی توسعه شهرستان آذرشهر در گفت و گو با ایرنا با بیان کلیاتی در رابطه با فلسفه تشکیل این مجمع در شهرستان های آذربایجان شرقی، اظهارکرد: توسعه مقوله ای است که مطالبه همه جوامع بوده و انطباق ویژگی‎ها و مولفه‌های اقتصاد مقاومتی با مابه ازاهای آن در توسعه بیانگر این حقیقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: برای تحقق امر توسعه و اقتصاد مقاومتی ناچاریم به طرف تحقق این مولفه‌های مشترک در جامعه برویم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی اظهارکرد: از جمله مهمترین مولفه‌های توسعه و یا اقتصاد مقاومتی مردم محور و مشارکتی بودن مدیریت جامعه در همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
بهبودی گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به عنوان متولی توسعه و دبیرخانه اقتصاد مقاومتی برآن است با بسترسازی مناسب، حضور و مشارکت مردم و نخبگان جامعه را در تصمیم سازی‌ها و ترسیم مسیر توسعه استان و شهرستان‌ها فراهم کند.
این اقتصاددان تاکید کرد: تشکیل مجمع مشورتی توسعه در یکایک شهرستان‌های استان می‌تواند بصورت هم‌افزا قطار توسعه استان را در ریلی صحیح که همانا مردمی بودن است به حرکت درآورد.
وی خاطرنشان کرد: کشورهای صادرکننده نفت با روش‌های سنتی اتکا بر درآمدهای نفتی هرگز به توسعه نخواهند رسید و این مهم جز با بازگشت به بطن مردم و بهره‌گیری از توان عظیم نهفته در میان مردم دست یافتنی نیست.
بهبودی اظهارکرد: اگر کسی کماکان منتظر بماند تا دولت توسعه را محقق سازد مطمئن باشد چنین امری هرگز اتفاق نخواهد افتاد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی در ادامه خاطرنشان کرد: توسعه اقتصادی ترکیبی نادرست است زیرا که توسعه مفهومی چندبعدی بوده و نمی‌تواند تنها در یک بخش خاص همچون اقتصاد اتفاق بیفتد و بخش‌های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی نادیده گرفته شود.
بهبودی یکی از نشانه‌های یک جامعه توسعه یافته را پرسشگر شدن جامعه خواند و افزود: اگر در جامعه‌ای روحیه پرسشگری از قدرت بصورت علمی و منطقی شکل گیرد می‌توان به بروز نشانه‌های توسعه یافتگی در آن جامعه امیدوار شد.
وی با بیان اینکه امروزه برخلاف گذشته توسعه فقط متکی بر یافته‌های مطالعات آمایش سرزمینی نیست، ادامه داد: اقتصاد دانش بنیان فراتر از یافته‌های آمایش است؛ بنابراین نباید بیش از این بر انجام مطالعات آمایش و وابسته کردن حرکت به انجام یافتن آن تاکید کرد.
این اقتصاددان گفت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان از مشارکت نخبگان و گروه‌های مرجع برای مطالعه و ترسیم مسیرهای توسعه شهرستان استقبال می‌کند و مشتاقانه منتظر دریافت نظرات و یافته‌های این مجمع در زمینه‌های توسعه شهرستان هاست.
به گزارش ایرنا، سند تدبیر توسعه آذربایجان شرقی با تکیه بر توان بخش خصوصی از راهبردهای توسعه این استان در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که بی شک بدون همراهی و مشارکت عمومی عملیاتی نخواهد شد.
خبرنگار: پرویز انصاری ** انتشار: رستگار
3071/6183
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۴۱۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد

ایسنا/هرمزگان عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان گفت: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری و اشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود.

احمد مرادی در حاشیه یازدهمین کنفرانس ملی ماهی شناسی‌ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اهمیت و جایگاه استان هرمزگان در اقتصاد دریامحور، اظهار کرد: استان هرمزگان پایه اقتصاد دریامحور محسوب می‌شود و بیش از ۶۰ درصد از فعالیت‌های مرتبط با اقتصاد دریا محور در استان هرمزگان شکل می‌گیرد. به همین جهت باید با یک نگاه ویژه به این فرصت‌ها برای توسعه متوازن اقدام شود.

وی، با اشاره به ارزش افزوده عظیم فعالیت‌های اقتصادی دریا از جمله صید و صیادی، گردشگری، حمل ونقل و ...، عنوان کرد: تنها نباید مسائل امنیتی و استراتژیک دریا را در نظر داشته باشیم بلکه می‌توان بهره‌های عظیم اقتصادی از آن برد.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان، بیان کرد: در اغلب برنامه‌های توسعه، درآمدهای حاصل از فعالیت‌های دریایی پیش‌بینی شده است که اگر بتوانیم آن را محقق کنیم، به راحتی می‌توان برای ایجاد پالایشگاه‌های مختلف در راستای جبران ناترازی انرژی در کشور گام برداشت که اقدامی بسیار مهم و توسعه‌ای محسوب می‌شود.

مرادی خاطرنشان کرد: مجلس به دولت تکلیف کرده بود که ۲۰۰ هزار تن ماهی در قفس پرورش داده شود. با بررسی‌های بنده در بهترین حال ۲۰ هزار تن حاصل شد که نشان دهنده فاصله عظیم و گسترده عمل تا هدفگذاری است. وقتی این موضوع از وزیر جهاد کشاورزی سوال شد، مسائلی مانند وابستگی صنعت شیلاتی کشور از جمله قفس، تور و بچه‌ماهی به کشورهای خارجی را از جمله این مطرح شد.اعلام کردم که شرکت‌های دانش‌بنیان و شرکت‌های جوان کشور توانایی ساخت قفس و تور را در داخل کشور را دارند که مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

وی، با ذکر این نکته که نباید اقتصاد کشور را دولتی مدیریت کرد، گفت: دلیل بروز این چالش‌ها، مدیریت دولتی اقتصاد است. مقام معظم رهبری در شعار سال به جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی اشاره کردند و اگر می‌خواهیم این چالش‌ها در حوزه اقتصاد برطرف شود باید با عمل فرمایشات مقام معظم رهبری، دولت‌ها از تصدی‌گری در اقتصاد فاصله بگیرند.

عضو مجمع نمایندگان استان هرمزگان بیان کرد: وقتی اقتصاد کشور دولتی مدیریت می‌شود یعنی آمار و ارقام در حوزه‌های نرخ بیکاری واشتغال و در شاخص‌های اقتصادی نیز توسط خود دولت ارائه می‌شود. در چندین برنامه توسعه‌ای، رشد اقتصادی ۸ درصد هدفگذاری شد که این رشد اقتصادی صرفا با برگزاری جلسه و کنفرانس محقق نمی‌شود بلکه باید این باور را در سطوح مختلف جامعه بگسترانیم.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • عمل به شعار سال و مردمی شدن اقتصاد نجات‌بخش تولید است
  • ظرفیت‌های جامعه ایثارگری دیلم استفاده می‌شود
  • مناطق آزاد و ویژه از ارکان اقتصاد مقاومتی کشور است
  • مردمی سازی اقتصاد در استان بوشهر عملیاتی شده است
  • ‌اقتصاد کشور را نباید دولتی مدیریت کرد
  • آیت‌الله مدرسی یزدی: شورای نگهبان در بررسی مصوبات، به نظرات مشورتی پژوهشکده توجه می‌کند
  • اجرای سند توسعه اشتغال در ۵۰۰ روستای خراسان شمالی
  • آموزش در حوزه بانوان جدی گرفته شود
  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح