Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@00:51:34 GMT

قانون مداری؛ مهمترین راهکار اجرای حقوق شهروندی

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۵۶۴۰۹۴

قانون مداری؛ مهمترین راهکار اجرای حقوق شهروندی

دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز پنج شنبه بر لزوم ورود همه دانشگاهیان برای تحقق حقوق شهروندی تاکید کرد و گفت: قانون مداری مهم ترین راهکار اجرای حقوق شهروندی است.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامی در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی، فعالیت های علمی، پژوهشی و فرهنگی این دبیرخانه را "مثبت" ارزیابی کرد و افزود: حرکت براساس اصول و موازین قانونی به ویژه قانون اساسی مهمترین راه پیاده سازی حقوق شهروندی در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: برای گسترش فرهنگ شهروندی ورود دانشگاهیان به عنوان الگوی دیگر شهروندان اجتناب ناپذیراست.

در این نشست، همچنین دستیار ویژه وزیر علوم در امور حقوق شهروندی نیز منشور حقوق شهروندی را به عنوان سند راهبردی برای تحقق حقوق شهروندی درجامعه دانشگاهی برشمرد و افزود: تاکید بر نقش ویژه وزارت علوم در اجرای مفاد منشور حقوق شهروندی که در انتهای سند منشور نیز بدان اشاره شده است، تاکید درستی است و باید در صدد یافتن راهکار اجرایی برای این مهم باشیم.

دکتر فریدون جعفری با بیان اینکه وجود شهروندان آگاه و مطالبه گر در جوامع در حال توسعه تاثیر شایان توجهی در روند توسعه و پیشرفت دارند، گفت: مهمترین راهکار برای آموزش صحیح و قانونی شهروندان، تربیت مربیان و استادان حاذق در زمینه حقوق شهروندی است که نقش نهادهای تابعه وزارت علوم در این میان، انکارناپذیر است.

مدیرکل بازرسی وزارت علوم برضرورت هم افزایی میان وزارت علوم و دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی تاکید کرد و از برنامه وزارت علوم برای استفاده از ظرفیت پژوهشگران و مربیان این نهاد علمی و مدنی خبر داد.

وی همچنین از پیش بینی های صورت گرفته در راستای مفاد منشور حقوق شهروندی در عرصه دانشگاه خبرداد و افزود: تدوین سند منشور حقوق دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نهادهای تابعه پیش بینی و در دستور کار قرار دارد.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم به نقل از دبیرخانه دائمی کنگره حقوق شهروندی، در این نشست، سیدمحمدهاشمی، دبیر علمی کنگره حقوق شهروندی نیز گزارشی از عملکرد سه ساله دبیرخانه دائمی حقوق شهروندی ارائه داد و اظهار کرد: تربیت مربیان حقوق شهروندی در کشور، ایجاد هم افزایی میان بدنه علمی و دانشگاهی و نهادهای اجرائی از مهمترین دستاوردهای این دبیرخانه در طول سه سال فعالیت به شمار می‌آید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۶۴۰۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست

محمدحسن آصفری، نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره کمبود منابع انرژی و احتمال تغییر ساعات کاری در فصل تابستان گفت: نیاز کشورمان به انرژی بیش از هشتاد هزار مگاوات است در حالی که امروز ظرفیت نیروگاه‌های ما کمتر از پنجاه هزار مگاوات است.

وی اظهار کرد: پیک مصرف در فصل تابستان به‌دلیل گرما بالا می‌رود بنابراین تا منابع انرژی تامین نشود مشکلاتی در این زمینه خواهیم داشت و ممکن است تغییراتی در ساعات کاری صورت گیرد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس بیان کرد: با توجه به قانونی که محلس شورای اسلامی در حمایت از صنعت برق تصویب کرد باید اجرای این قانون با جدیت دنبال شود و بخش خصوصی هم در اجرای آن شریک شود تا با سیاست‌های تشویقی و تسهیلاتی که در نظر می‌گیریم بتوانیم کمبود منابع انرژی را جبران کنیم.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس ادامه داد: تغییر ساعات کاری یک راهکار موقت برای تامین انرژی است و باید منابع انرژی را افزایش دهیم لذا تا این اتفاق نیفتد شاهد راهکار‌های موقت مثل تغییر ساعات کاری هستیم.

آصفری گفت: لازمه جلوگیری از تغییر ساعات کاری در تابستان افزایش منابع انرژی است، چون تغییر ساعات کاری برای دولت هزینه‌بر است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • ظرفیت نیروگاه‌ها پاسخگوی نیاز کشور در فصل تابستان نیست
  • نمایندگان قزوین پیگیر افزایش حقوق کارگران باشند
  • ابلاغیه اجرای تفسیریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی
  • مهمترین اخبار ۱۱ اردیبهشت/افزایش حقوق بازنشستگان از اردیبهشت
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • راهکار های سند تحول قضایی برای تحقق فصل خصومت
  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد