Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین اصغری مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص تولید محصولات جالیزی اظهار کرد: محصولات علوفه ای و جالیزی که عمده ترین آنها سیب زمینی، پیاز و گوجه فرنگی و محصولات دیگر مانند هندوانه و خربزه به این دلیل که تامین انرژی، ویتامین ها و املاح بدن را بر عهده دارند در سبد غذایی خانوار جایگاه ویژه ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از 70 میلیون تن تولید محصول زراعی کشور 25 میلیون تن مربوط به تولید محصولات سبزی، صیفی و جالیزی بود که نزدیک 13 میلیون تن از 25 میلیون تن به تولید گوجه فرنگی، پیاز و سیب زمینی اختصاص پیدا کرده است.

اصغری مهمترین مشکل کشور را آب قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: ما در بخش کشاورزی سعی داریم از هر طریق که می توانیم مصرف آب را کاهش دهیم، مانند نشا کاری، توسعه سیستم های نوین آبیاری، افزایش مواد آلی خاک که از اهداف کشاورزی حفاظتی است سعی می کنیم از هر طریقی که می شود زمین کمتری را به کشت اختصاص دهیم اما عملکرد را بالاتر ببریم.

وی افزود: با وجود فراز و نشیب هایی که وجود دارد اما خوشبختانه در این سال زراعی 5 میلیون تن سیب زمینی، 2/3 میلیون تن پیاز و 5/3 میلیون تن گوجه فرنگی تولید کنیم.

مدیر کل دفتر محصولات علوفه ای و جالیزی وزارت جهاد کشاورزی در رابطه با مدیریت کشت محصولات و برنامه زمان بندی کشت تصریح کرد: ما بنابر میزان نیاز به تولید که داریم به استان های مختلف ابلاغ می کنیم. کشاورزان باید این مسئله را درک کنند که اگر بیشتر بکارند امکان فروش برای محصولشان وجود ندارد. نیاز غذایی مردم در کشور ثابت است و میزان صادرات کشور هم تعیین شده است. زمانی که ما تولید بالایی داریم به تبع آن قیمت کاهش می یابد. ما باید صنایع تبدیلی و امکانات را بیشتر کنیم تا بتوانیم  در برهه هایی که محصولات کشاورزان مازاد قرار می گیرد، آنها را برای تبدیل محصولاتشان کمک کنیم.

اصغری در پایان عنوان کرد: تمام کمک های ما به کشاورزان و ایجاد امکانات وظیفه بخش تولیدی را برای رعایت برنامه و ظرفیت تولید کم نمی کند. پایبندی کشاورزان به برنامه هایی که در اختیارشان گذاشتیم بسیار اهمیت دارد و ضرر و زیان عمل نکردن به آن گریبانگیرشان خواهد شد.

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۸۲۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بابایی کشتلی بعدازظهر پنجشنبه در نشست مشترک معاون مرکز تحقیقات برنج کشور و جمعی از مسئولان این مرکز تحقیقاتی با اشاره به اهمیت رشد تولید به ویژه در عرصه کشاورزی برای تحقق شعار سال، گفت: امنیت پایدار غذایی با رشد و توجه به مراکز تحقیقاتی میسر می‌شود و در این عرصه حوزه کشاورزی از اهمیت بالقوه و راهبردی برخوردار است.

وی افزود: مازندران به دلیل برخورداری از مواهب الهی از استان‌های مهم در عرصه تولید کشاورزی محسوب می‌شود و باید در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید نام گرفته است شاهد رشد تولید محصولات مهم و راهبردی کشاورزی در کشور باشیم.

مدیرکل دیوان محاسبات خواستار توجه و اهمیت بخشیدن به حوزه تحقیقات شد و تصریح کرد: دورنمای توسعه با توجه به زیرساخت‌های حوزه تحقیق و عملی شدن دستاوردهای پژوهشی و عینیت بخشی به آن محقق می‌شود و لذا مسئولان باید در این عرصه نگاه و توجه جدی و ویژه ای داشته باشند.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه مازندران بر اساس آمار رتبه نخست تولید برنج کشور را داراست انتظار از مرکز تحقیقات برنج با برخورداری از پژوهشگران موفق ومجرب حفظ روند رو به رشد و ساری شدن دستاوردها در عرصه عمل و اجرا است.

کد خبر 6088645

دیگر خبرها

  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • مرگ کشاورزی با قطع روزانه برق چاه‌ها در اوج نیاز کشاورزان