Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج گفت: ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت به خانه‌ها و ساختمان‌های اداری وارد شد.

به گزارش قدس آنلاین، نصرالله‌ بیگی در چهارمین جلسه شورای فنی استان در سنندج اظهار کرد: زلزله کرمانشاه زلزله ای شدیدی بود که باید از این تجربه استفاده کرد.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با اشاره به خسارت‌های ناشی از زلزله کرمانشاه، افزود: این زلزله ۶۲۰ نفر تلفات جانی و ۹ هزار نفر زخمی به دنبال داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگی با بیان اینکه این زلزله خسارت سنگینی را به لحاظ زیربنایی در ازگله و برخی شهرهای کرمانشاه وارد کرد، گفت:  ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان خسارت به خانه‌ها و ساختمان‌های اداری وارد شد.

به گفته وی، بیش از یک‌هزار میلیارد تومان در این زلزله به تاسیسات اداری در این استان صدمه وارد شد و حدود  ۳۰ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی دچار آسیب شده است.

این عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج با بیان اینکه  ۱۴ هزار واحد مسکونی در شهر سرپل ذهاب دچار آسیب شده است، گفت: برخی از روستاهای به صورت ۱۰۰ درصدی دچار تخریب شدند.

بیگی اظهار کرد: غیراستاندارد بودن مصالح یکی از دلایل ورود این میزان خسارت مادی در زلزله کرمانشاه بوده است.

وی با اشاره به اینکه در سازه‌های بتنی خسارت‌های عمده‌ای وارد شده است، گفت: بخش عمده این خسارت‌ها را می‌توان به وجود اشکالات در حوزه نظارت ربط دهیم.

به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، در برخی از شهرهای کرمانشاه مانند جوانرود باوجود دور بودن از مرکز زلزله به دلیل استفاده اجزای غیرسازه‌ای غیراستاندارد، برخی منازل کاملا و به صورت ۱۰۰ درصد تخریب شده است.

بیگی تبیین کرد: ساختمان‌هایی دارای سازه استاندارد هستند که بتوانند زلزله‌های طراحی شده را بدون هیچ خسارتی پشت سر بگذارند.

وی با بیان اینکه در بحث ساخت و سازها آنچه طراحی می‌شود با اجرا متفاوت است، خاطرنشان کرد:  ما دانش فنی را در این حوزه داریم ولی عدم رعایت آئین نامه ها به ویژه در اجزای غیرسازه‌ای مشکلات زیادی را برای ما به وجود آورده است.

به گفته این عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج، در ساخت بیمارستان‌ها باید در اجزای غیرسازه‌ای ضرورت توجه به آئین نامه‌ها و ضوابط امری مهم است.

بیگی با اشاره به اینکه در مصالحی که در ساخت ساختمان‌های مناطق زلزله زده کرمانشاه بکار رفته براساس بررسی‌های صورت گرفته از کیفت خوبی برخوردار نبوده است، گفت: ساختمان مسکونی پادگان ابوذر با وجود اینکه در دهه ۵۰ ساخته شده و از نظر آئین نامه ای با آئین نامه‌های امروز هیچ تطابقی ندارد اما به خاطر مصالح خوب کمترین آسیب را دیده است.

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۵۹۸۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • مسکن مهر چاله‌ های بزرگ دارد
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • آتش سوزی ۲ فروند لنج در بندر شهدای هفت تیر چابهار | فوت یک نفر و خسارت سنگین مالی به صیادان
  • اقدام به موقع واحد پلیس برای نجات جان شهروندان
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • شوراها پشتوانه مالی ندارند