Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از مرکز ارتباطات وروابط عمومی بانک شهر ،دکتر حسین محمد پورزرندی در سومین کنفرانس جامع مدیریت شهری ایران که با حضور مدیران ارشد شهری پایتخت و کلان شهرها ، نمایندگان مجلس ، استاندار تهران و جمع کثیری از دانشجویان در محل دانشگاه تهران برگزار شد، بر ضرورت حل مشکلات قوانین شهری در کشورمان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح نحوه عملکرد مدیریت شهری در شهرهای مختلف دنیا و پیشرفت های آنان در حوزه های مختلف ،تصریح کرد: درحال حاضر شهرها و به‌خصوص کلانشهرها، مراکز فرماندهی اقتصاد جهانی هستند؛گردش جهانی سرمایه، کالا، خدمات و اطلاعات کارکردهای نوینی را به شهرها بخشیده است. پورزرندی ادامه داد:شهرها بیشتر از گذشته در اقتصاد جهان نقشی اساسی ایفا می‌کنند و سبب افزایش ثروت ملت‌ها شده اند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به افزایش درآمدهای پایدار شهری در شهرها،گفت:شهری که بر درآمدهای ناپایدار تکیه کند هیچ‌گاه رنگ پایداری اجتماعی و زیست‌محیطی را نخواهد دید؛ زیرا برای کسب درآمد و اداره شهر مجبور است ملاحظات اجتماعی و زیست محیطی را نادیده بگیرد.

مدیرعامل بانک شهر آینده پایدار شهری را در گرو توسعه اقتصادی شهر، تنوع و تکثر در قدرت و مدیریت، دسترسی برابر و عادلانه به خدمات، انسجام اجتماعی، مشارکت شهروندی و افزایش استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر عنوان کرد.

پورزرندی نوآوری، بلند نظری و داشتن افق‌های گسترده را امری ضروری برای مدیران برای پیشبرد توسعه شهری اعلام کرد و افزود:باید توجه داشت که اقتصاد شهری نوین نیز تقاضاهای جدیدی را برای مهارت‌ها، خلاقیت‌ها و تخصص‌ها ایجاد می‌کند و به تمامی ارکان شهر اجازه می‌دهد که به دنبال راه‌حل‌های نوآورانه باشند وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر شهرهای دنیا توسط یک نهاد مالی و اقتصادی حمایت می شوند به نقش بانک شهر در کمک به مدیریت شهرهای کشورمان اشاره کرد و گفت: در چند سال اخیر تلاش داشته ایم تا به عنوان بازوی کمکی مدیریت شهرها، در حوزه های مختلف شهری بخصوص توسعه خطوط مترو حامی شهرداری های کشور باشیم.

پورزرندی با بیان اینکه خوشبختانه سطح همکاری ها و تعاملات بانک شهر با شهرداری های شهرهای کشورمان روز به روز درحال توسعه است، تصریح کرد: حمایت‌های این بانک از شهرداری‌ها طی چند سال اخیر موجب شده ، بسیاری از اقدامات عمرانی به جامانده از گذشته به سرانجام برسد.همچنین باید اعلام کنم که عمده سرمایه گذاری بانک شهر در حوزه حمل و نقل عمومی بخصوص مترو بوده است

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۲۶۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • حبس هشت ساعته سایپا در اتوبوس بین شهری!
  • نیاز به ۶ هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های پیشگیری از سیل در اصفهان
  • ساخت و ساز غیرمجاز خط قرمز مدیریت شهری مشکین‌دشت
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • برند شهر اصفهان باید حفظ شود/ آماده تعامل با رسانه‌ها هستیم
  • شبکه‌های توزیع آب ایلام فرسوده است
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند محقق ایرانی استنفورد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند ممکن شد
  • بهبود شبکه‌های مخابراتی با مدیریت هوشمند