Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@17:11:06 GMT

شبکه های سنتی توزیع برق باید متحول شوند

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۳۳۵۱۰

شبکه های سنتی توزیع برق باید متحول شوند

معاون هماهنگی توزیع توانیر گفت: لزوم کاهش آلاینده های زیست محیطی ناشی از صنعت برق، افزایش انتظار مصرف کنندگان برای داشتن برق با کیفیت و ضرورت کاهش آسیب پذیری و افزایش تاب آوری شبکه از دیگر شاخص هایی است که باید شبکه های سنتی را براساس آن متحول کرد. ۲۶ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۴ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ششمین دوره کنفرانس منطقه ای سیرد به عنوان مهمترین و بزرگترین گردهمایی متخصصان صنعت توزیع برق کشور امروز در پژوهشگاه نیرو گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، محمودرضا حقی فام معاون هماهنگی توزیع توانیر در سخنانی با محور" شبکه های توزیع برق آینده برپایه ریزشبکه ها" گفت: دستیابی به شاخص های شبکه های توزیع آینده، نیازمند تحول در سیستم های سنتی موجود هستیم تا شاخص های آن تغییر کند.

وی از مدیریت گسترده منابع تولید پراکنده،؛ لزوم افزایش رویت پذیری ، نظارت و اطلاع از زمان واقعی سیستم و نیاز به کاهش هزینه بهره وری، به عنوان بخشی از شاخص هایی یاد کرد که شبکه های سنتی موجود باید در این خصوص مورد تحول و بازنگری قرار گیرند.

حقی فام خاطرنشان کرد: لزوم کاهش آلاینده های زیست محیطی ناشی از صنعت برق، افزایش انتظار مصرف کنندگان برای داشتن برق با کیفیت و ضرورت کاهش آسیب پذیری و افزایش تاب آوری شبکه از دیگر شاخص هایی است که باید شبکه های سنتی را براساس آن متحول کرد.

معاون هماهنگی توزیع توانیر در عین حال اضافه کرد: ما اکنون از یک سو در مرحله شناخت فناوری و از سویی دیگر در مرحله شناخت نیازها هستیم.

حقی فام همچنین بر لزوم تحول در نظامات صنعت برق برای رسیدن به شبکه های توزیع مورد نظر آینده تاکید کرد و گفت: آماده شدن نظام مالی و اقتصادی صنعت برق برای جذب سرمایه گذاری، ضرورت اصلاحات ساختاری مدیریتی و مقررات تنظیمی براساس کارآیی، لزوم تدوین روش های جدید طراحی و بهره برداری شبکه، بازنگری در استانداردها و دستورالعمل ها و بازسازی و تقویت نیروی انسانی از مهمترین موارد مورد نیاز برای دست یابی به هدف تحول در نظامات صنعت برق در رسیدن به شبکه های توزیع آینده به شمار می رود.

وی تاکید کرد: هرگونه برنامه ریزی در جهت رسیدن به شبکه های توزیع آینده باید با توجه به ملاحظاتی صورت گیرد که از آن جمله می توان به در نظر گرفتن شرایط گذار از شبکه توزیع سنتی به شبکه آینده، لحاظ کردن ملاحظات منطقه ای، طراحی شاخص های سنجش پذیر در هر مرحله جهت میزان تطبیق با نقشه راه شبکه توزیع طراحی و ساختار انعطاف پذیر شبکه اشاره کرد.

حقی فام همچنینی با تاکید براین که در این راه باید نکاتی کلیدی را نیز در نظر داشته باشیم، اظهارداشت: لزوم بازنگری در استانداردهای طراحی و بهره برداری برای پذیرش تحول در صنعت توزیع برق، لزوم طراحی ساختاری صنعت توزیع با پذیرش این واقعیت که ساختار موجود توانایی ایجاد تحول را ندارد یا این تحولات بسیار کند خواهد بود، تقویت و بازسازی نیروی انسانی، فنی، مدیریتی صنعت توزیع برای حرکت مؤثر، ایجاد آمادگی لازم جهت توسعه گسترده منابع ذخیره ساز، منابع انرژی توزیع شده، سیستم فناوری اطلاعات و مخابرات در سطح توزیع برق وهماهنگی با سایر نهادهای خدماتی جهت حرکت به سمت برنامه ریزی هماهنگ چند زیرساخت به صورت همزمان از جمله نکات کلیدی است که باید در دستیابی به شاخص های شبکه های توزیع آینده مورد نظر تصمیم گیران باشد.

معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره این که اکنون در مرحله میانه شبکه های سنتی و مدرن قرار داریم خاطرنشان کرد: باید شاخص های کیفی و کمی شبکه چون تلفات، خاموشی ها و... به سطح کشورهای توسعه یافته و پیشرو در این خصوص نزدیک کنیم.

در ادامه این مراسم، سید محمد هاشمی دبیر کمیته ملی سیرد ایران در مورد این کنفرانس گفت: در کنفرانس امسال تعداد 654 مقاله از سوی نویسندگان به دبیرخانه کنفرانس سیرد رسیده که بر اساس داوری 159 مقاله پذیرفته شده که طی دو روز کنفرانس به صورت شفاهی و پوستر برای علاقمندان ارایه می شود.

هاشمی ادامه داد:برنامه های کنفرانس منطقه ای سیرد بر اساس الگوی کنگره جهانی سیرد است که این کنگره هر دوسال یکبار در یکی از کشورهای اروپایی برگزار می شود. وی اظهار داشت: کنگره جهانی سیرد در واقع معتبر ترین نهاد علمی بین المللی است که به صنعت توزیع نیروی برق و ارایه آخرین دستاوردهای علمی و فنی آن می پردازد.

دبیر کمیته سیرد ایران در ادامه تصریح کرد: مقر اصلی این نهاد علمی در کشور بلژیک است که بیست کشور جهان شامل هفده کشور اروپایی و سه کشور غیر اروپایی شامل ایران، چین و امریکا عضو اصلی آن هستند. همچنین هجده کشور دیگر به عنوان عضو وابسته با سیرد بین الملل همکاری دارند که شرایط عضویت اصلی را حاصل نکرده اند.

سید محمد هاشمی اضافه کرد: همکاری ایران با سیرد بین الملل از سال 1378 آغاز شده و تا حدود دو سال قبل به عنوان عضو وابسته (غیراصلی) با این نهاد علمی همکاری داشت. اما طی چند سال گذشته و به دنبال حضور موفق پژوهشگران ایرانی در اجلاس های جهانی سیرد و احراز بیشترین مقالات پذیرفته شده توسط نویسندگان ایرانی در اجلاس های اخیر، همچنین بر اساس ارزیابی های صورت گرفته از سطح علمی و دانش فنی پژوهشگران ایرانی، کشور ما موفق شد در سال 2016 میلادی به عنوان سومین کشور غیر اروپایی به عضویت اصلی این نهاد معتبر بین المللی درآید.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع نیروی برق و کمیته سیرد ایران افزود: پس از استقرار دبیرخانه سیرد ایران در انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع نیروی برق و برگزاری منظم کنفرانس های منطقه ای سیرد در تهران، که اینک شاهد برگزاری ششمین دوره آن هستیم و انطباق برنامه های آن با کنگره جهانی سیرد، از جمله دیگر عوامل پذیرش ایران به عنوان عضو اصلی سیرد بین الملل بوده است.

بر اساس این گزارش، این کنفرانس از امروز سه شنبه مورخ 26 دی ماه در پژوهشگاه نیرو در تهران گشایش یافت و تا فردا نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT11 واژه های کاربردی مرتبط صنعت برق ایران

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۳۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان

محمد کریمی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان گفت: طوفان و تندباد اخیر بیش از ۸۹۰ میلیارد ریال به زیرساخت‌ها و شبکه برق استان خسارت زد که بیشترین خسارت‌ها با ۵۵۰ میلیارد ریال مربوط به زیرساخت‌های آسیب دیده برق در جزیره قشم است.

وی افزود: از همه ظرفیت‌های قانونی برای تامین و توزیع بهینه برق خصوصا در جزیره قشم بهره‎ می‌گیریم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان طول خطوط توزیع برق خسارت دیده در جزیره قشم را حدود ۲۴ کیلومتر و تعداد تیر‌های فشار متوسط و فشار ضعیف را ۳۵۳ عدد اعلام کرد.

کریمی گفت: ۲ دستگاه ترانس نیز در حوادث تند باد و طوفان خسارت دید که نیرو‌های عملیاتی این شرکت به سرعت نسبت به رفع خرابی‌ها اقدام کردند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان افزود: شهرستان بندرلنگه و سپس مناطق برق ناحیه یک بندر عباس و بندرخمیر هم در رتبه‌های بعدی میزان خسارت شامل سقوط و خسارت پایه و ترانس قرار دارند که بیشتر آن ترمیم و جایگزین شده است.

کریمی گفت: ترمیم و بازسازی شبکه‌های آسیب دیده از سیل به‌ویژه در قشم و بندرلنگه در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شد.

وی افزود: نیرو‌های عملیاتی با مشارکت کم‌نظیر مردم در بندرلنگه در شرایطی سخت و زمینی باتلاقی ۳۰ اصله پایه چوبی نصب کردند و بعد از تلاش ۴۸ ساعته شبکه روستای حسینیه این شهرستان برقدار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • نمایشگاه آخرین دستاوردهای صنعت هسته‌ای در اصفهان برپا می‌شود
  • آغاز به کار پنل‌های تخصصی نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم هسته‌ای
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • آغاز به کار پنل‌های نخستین کنفرانس بین‌‌المللی علوم هسته‌ای
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • خسارت طوفان و تند باد به زیر ساخت و شبکه برق هرمزگان
  • سرمایه‌گذاری ۹۷۹ میلیارد تومانی‌ در صنعت برق خراسان جنوبی
  • برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان