Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- نمایندگان پارلمان اروپا در نشست روز سه شنبه خود خواستار ممنوعیت کامل صید ماهی با استفاده از شوک الکتریکی در تمامی کشورهای عضو این اتحادیه شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بروکسل، مدتی است که نمایندگان پارلمان اروپا رایزنی های خود را برای ممنوعیت صید ماهی توسط شوک الکتریکی شده اند.
در این میان پارلمان اروپا، رایزنی های جدی و فشرده ای با شورای و کمیسیون اروپا که بازوی اجرایی اتحادیه اروپا محسوب می شود، آغاز کرده است
نمایندگان پارلمان اروپا بر این باورند که استفاده از روش شوک الکتریکی در صید ماهی به دلیل ناشناخته بودن صدمات زیست محیطی آن دوباره در این پارلمان به رای گذاشته شد، و تا زمانی که نتایج تحقیقات جدید ارائه نشود احتمال ممنوعیت دوباره این روش ماهیگیری وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


از نظر دوستداران محیط زیست این روش ماهیگیری، اقدامی مخرب است
این روش در سال 2006 پس از تصمیم کمیسیون اروپا، به رغم ممنوعیت گسترده توسط گروه های زیست محیطی در سال 1998 دوباره در اروپا مجاز اعلام شد.
در ماه جاری، پارلمان اروپا دوباره استفاده از این روش ماهیگیری را به رای خواهد گذاشت.
بری داس مدیر اجرایی فدراسیون ملی سازمان های ماهیگیران (NFFO)، در این باره معتقد است که ماهیگیری با استفاده از شوک الکتریکی مسئله بسیار بحث انگیز و عاطفی است. در حال حاضر میزان آثار منفی ماهیگیری با این روش بر محیط دریایی نسبت به سایر روش ها در حال بررسی است. نتیجه این تحقیق در شکل گیری سیاست های آینده مهم خواهد بود. '
اروپام**9041*شبس*1488 *مترجم: منوچهر جعفری * انتشار دهنده: بهمن بامداد**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۳۸۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است

نماینده ایرلند در پارلمان اروپا با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی اولین طرفی بود که به منافع ایران حمله کرد، گفت اتحادیه اروپا در جنایات منطقه هم‌دست بوده و لکه ننگی است بر دامن بشریت.

به گزارش ایسنا، «میک والاس» عضو پارلمان اروپا در بروکسل گفت: «این نهاد (اتحادیه اروپا) نمی‌تواند درباره اینکه چه کسی برای اولین‌بار به دیگری حمله کرد، حقیقت را بیان کند. این اسرائیل بود که در ابتدا به (کنسولگری) ایران حمله کرد؛ اما این نهاد یک جهان‌بینی استعماری دارد.»

او ادامه داد: «چطور از مردم خاورمیانه تا این حد متنفر شدید که سعی دارید آن‌ها را خارج از قلمرو قوانین بین‌المللی محسوب کنید؟ کشورهای اتحادیه اروپا در ۵ سال گذشته از طریق فروش تسلیحات و مداخله نظامی مستقیم، در جنگ یمن با ۴۰۰ هزار کشته، در نسل‌کشی غزه با ۱۰۰ هزار کشته و مجروح و همچنین در تحریم علیه سوریه و ایران که هر سال موجب ده‌ها هزار مرگ قابل‌پیشگیری می‌شود، همدست بوده‌اند.»

این سیاستمدار که از سال ۲۰۱۹ یکی از نمایندگان ایرلند در پارلمان اروپاست، گفت: «ما در اینجا بحث‌های بی‌پایانی درباره حقوق بشر داریم، اما این افرادی که شما با رای خود درهم شکسته‌اید، از حقوق بشر محروم هستند. وانمود می‌کنید که اتحادیه اروپا نهادی متمدن است. با کت‌وشلوار اینجا می‌نشینید و با آرای خود افراد را به مرگ محکوم می‌کنید. شما آشکارا دروغ می‌گوید تا اقدامات خود را توجیه کنید.»

والاس این استاندارد دوگانه اعضای اتحادیه اروپا را مصداق «ابتذال شر» دانست و گفت: «این نهاد لکه ننگی است بر دامن بشریت.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نمایندگان پارلمان عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا شدند
  • پارلمان عراق قانون ممنوعیت همجنس‌بازی را تصویب کرد
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست است
  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • تمامیت خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش کنی صهیونیست است
  • تمامیت‌خواهی پارلمان اروپا فقط برای دلخوشی صهیونیست‌هاست
  • عضو پارلمان اروپا: این نهاد ننگ بشریت است
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه