Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا جعفر بدری روز چهارشنبه در اولین همایش صبر(صلح،بخشش،رضایت) در سالن همایشات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه سال گذشته 19هزار پرونده اختلافات در شوراهای حل اختلاف استان منجر به صلح و سازش شده بود اظهار کرد:متاسفانه رشد طلاق و اختلافات خانودگی در لرستان نگران کننده است.
وی با اشاره به ورود 9هزار پرونده اختلاف خانوادگی سال گذشته به دستگاه قضا در لرستان بیان کرد: تجملات روز افزون در زندگی، توقعات بالا خانواده ها را می توان از علت های این اختلافات دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بدری به آمار خوب ومناسب لرستان در خصوص معاینات پزشکی قانونی راجع به نزاع ها اشاره کرد و گفت: آمارها نشان می دهند که استان نسبت به میانگین کشور در این حوزه از جایگاه مطلوبی برخوردار است.
وی تصریح کرد: اگر نتوانیم افزایش جرم و خشونت را متوقف کنیم باید به مجازات متوسل شده که راه حل خوبی در جامعه نمی باشد.
وی بیان کرد: دولت هزینه های کلانی را صرف کنترل خشونت در قشر جوان کرده اما رفتار مردم و رفتار زمامداران در جامعه در این زمینه تاثیرگذار است.
رییس کل دادگستری لرستان اختلافات سیاسی، درگیری ها بر سر منافع حزبی را عاملی دانست که می تواند بر رفتار مردم تاثیر گذار باشد.
بدری برگزاری همایش صبر(صلح،بخشش،رضایت) مهم و مثبت ارزیابی کرد و گفت: این همایش برای پیدا کردن راه کارها و اینکه بتوانیم روند رو به افزایش جرم را کاهش دهیم برگزار شده است.
وی ترویج فرهنگ اسلامی، ایجاد صلح و سازش بین خانواده ها، ترویج فرهنگ بخشش و گذشت را از عوامل مهم در کاهش آسیب های اجتماعی عنوان کرد.
1920/6060
خبرنگار:مهری دریکوند**تنظیم کننده: محمد یاراحمدی**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۷۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد حیدری معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزیر نیرو، گفت: امروزه آب و برق، تنها عنصر آسایش نیست و برای رشد تولید، پیشرفت روز افزون صنعت و تجارت و فناوری، رشد اشتغال، رشد ۸ درصدی، جلوگیری از تورم و بیکاری، و نیز استفاده از ظرفیت‌های معادن و کشاورزی، کلیدی‌ترین عامل آب و برق است.

معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزیر نیرو با بیان اینکه کسری‌های تأمین برق در سال‌های (۱۳۹۹) و (۱۴۰۰) موجب تعطیلی بسیاری از مشاغل شد، تصریح کرد: برق به دلیل ارتباط مستقیم با اشتغال و سفره مردم، عامل اصلی رضایتمندی مردم بوده و به یک عنصر حیاتی در خصوص، سایش، اشتغال و امنیت تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه کارکنان صنعت آب و برق، حافظان آرامش و آسایش مردم هستند، گفت: علاوه بر این موارد، حیات مردم در بیمارستان‌ها و سایر مراکز خطیر، در گرو صنعت آب و برق کشور است. یکی از مهم‌ترین پست‌های کلیدی در صنعت آب و برق، مدیران و کارکنان حقوقی هستند چون ارتباط مستقیم با خدمت‌رسانی به موقع به مردم دارد.

حیدری خاطرنشان کرد: اگر بیمارستانی حتی با سال‌ها تأخیر افتتاح شود، مشکلی برای حیات مردم ایجاد نمی‌کند، اما اگر برق فقط سه روز قطع شود، زندگی و امنیت و تغذیه مردم به واسطه فساد مواد غذایی، تحت‌الشعاع قرار می‌گیرد.

این مسؤول همچنین با اشاره به تشکیل شورای حقوقی وزین وزارت نیرو متشکل از تمام حقوقدان‌های کشور از مجلس، دیوان عدالت اداری، دادستانی، شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام و حقوقدان‌های شرکت‌ها مادر تخصصی، تصریح کرد: جلسات این شورا به صورت منظم برگزار و در آن تصمیمات و راهبردهای کلان وزارت نیرو با خرد جمعی اتخاذ می‌شود.

حیدری در عین حال به گستره خدمات وزارت نیرو نیز اشاره و تصریح کرد: از آنجایی که گستره خدمات وزارت نیرو بسیار وسیع است، ارتباطات زیادی با مردم داریم و همین موضوع موجب می‌شود، بعضاً سالانه تا حدود ۶۰ هزار پرونده تشکیل شود.

وی با بیان اینکه اگر نتوانیم اولویت‌بندی خوبی داشته باشیم، منافع مردم و دستگاه از بین می‌رود، اضافه کرد: اگر پرونده‌ای شرایط ویژه دارد یا ارزش مالی پرونده‌ای زیاد است، باید شرکت مادر تخصصی در جریان قرار گیرد چون در پرونده‌های سنگین نیاز به همفکری و ارتباطات بیشتری وجود دارد.

این مسؤول همچنین از راه‌اندازی سامانه‌ای در وزارت نیرو خبر داد که بلافاصله پس از تشکیل پرونده قضائی، در ستاد قابل مشاهده باشد.

معاون حقوقی، مالی و امور مجلس وزارت نیرو با تاکید بر اینکه کارکرد دفاتر حقوقی با اعتبارات شرکت در ارتباط است، اظهار داشت: مدیران حقوقی شرکت‌ها باید با مدیران قضائی، دادگستری، اطلاعاتی و انتظامی استان در ارتباط باشند و آنها را از وضعیت دستگاه آگاه کنند چرا که نباید برای اجرای حکم یک نفر، تمام خدمات یک دستگاه متوقف و حساب‌ها بسته شود.

حیدری در پایان تاکید کرد: رعایت عدالت به معنی رسیدن حق صرفاً به دستگاه نیست و باید مدیر حقوقی، مدیران دستگاه را از واقعیت پرونده‌ها آگاه کنند و اگر کسی شکایتی کرد و شکایتش به حق بود باید احقاق حق شود.

کد خبر 6096364

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال افعی تهران
  • سازش در مزرعه به همت شورای حل اختلاف استان یزد
  • تشکیل پرونده قضایی برای عوامل سریال «افعی تهران»
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • کشف ۳۷ دستگاه گاز صفحه‌ای قاچاق در لرستان
  • صدور ابلاغ صلح یاری برای ۲۱۹ مأمور فراجا در کرمان
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • به قاچاقچیان مواد مخدر رحم نمی‌کنیم