Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-26@10:28:03 GMT

مدیران برای جذب اعتبارات عزم خود را جزم کنند + فیلم

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۴۸۶۷۷

مدیران برای جذب اعتبارات عزم خود را جزم کنند + فیلم

‍‍‍‍‍‍

استاندار کرمانشاه، مدیران دستگاه‌ها برای افزایش اعتبارات استان در بودجه ۹۷ در فرصت باقی مانده تلاش کنند. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استاندار کرمانشاه امروزدر شورای برنامه ریزی استان بااشاره به اینکه ۲۰ روز تا تنظیم بودجه سال ۹۷ کشور باقی مانده گفت: انتظار داریم مدیران دستگاهها در این فرصت باقی مانده برای افزایش اعتبارات استان در بودجه ملی تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بازوند تصریح کرد: باید تلاش کنیم این افزایش بودجه را در لایحه دولت داشته باشیم، زیرا پس از تحویل به مجلس شورای اسلانی امکان افزایش چندانی نخواهیم داشت.
معاون عمرانی استانداری هم در ادامه اهمیت آماده سازی زیر ساخت‌ها در توسعه را یاد آور شد و گفت:: بهبود توسعه زیرساخت‌ها در بازارچه مرزی استان به عنوان یک فرصت اقتصادی باید به جدیت پیگیری شود.
نیک کردار بهسازی راه‌ها و توسعه تجهیزات ارتباطی در بازار چه‌ها را از اولویت‌های این بخش برشمرد.
نیک کردار-معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بر اجرای کامل سامانه سردسیری استان و جدیت مدیران برای اجرای این طرح تاکید کرد.
نیک کردارافزود: با تحقق سامانه سردسیری علاوه بر سیراب شدن زمین‌های روانسر، کرمانشاه، ماهیدشت و سنجابی، آب شرب بلندمدت شهر کرمانشاه، و آب مورد نیاز صنایع استان برای همیشه تأمین می‌شود.
وی اضافه کرد:دستگاه‌های مرتبط باید در حوزه زیرساختی آب روستایی و آب شرب شهر‌های استان، حرکت مستمر داشته باشند.
مهندس نیک کردار با اشاره به اینکه تصفیه خانه آب کرمانشاه مربوط به پنجاه سال پیش و فرسوده شده است افزود: این مساله باید قبل از تبدیل شدن به یک معضل جدی، حل شود.
احداث آزاد راه همدان-کرمانشاه، سامانه گرمسیری، چهارخطه کردن محور‌های بیستون-سنقر و قزانچی-نوسود، نیاز استان به حداقل هزار تخت بیمارستانی، کریدور بیستون کرمانشاه وتصفیه خانه شهر کرمانشاه از طرح‌هایی بود که معاون عمرانی استانداری بر لزوم افزایش اعتبار و سرعت در اجرای آن تاکید کرد.
معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری هم در شورای برنامه ریزی استان تکمیل پالایشگاه آناهیتا، رسمی شدن مرز تجاری سومار و مرز مسافری شوشمی را ازاولویت پروژه‌های استان برای جذب اعتبار بر شمرد.
مدیر کل صدا وسیمای مرکزکرمانشاه هم در شورای اداری استان بااشاره به لزوم نگاه ویژه مسئولان استان به بخش فرهنگی گفت:: بر اساس تفاهم نامه بین صدا وسیمای مرکزکرمانشاه، دفتر روستایی استانداری و معاون اول رییس جمهور برای احداث ۲۷ ایستگاه پوشش دیجیتال در نقاط کورمرزی، صدا و سیما به تعهد ۵۰ درصدی خود عمل کرده و همچنان منتظر عملی شدن تعهد مدیریت و برنامه ریزی استان در این زمینه است.         دانلود   دریافت فیلم    

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۴۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد

شهرام دبیری، رئیس شورای عالی استان‌ها امروز در نشست مشترک با معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور، گفت: برگزاری این جلسه گام بلندی در جهت ارتقای تعاملات شورا‌ها و سازمان محیط زیست است.

وی افزود: دنیا در حال توسعه است که اگر جوانب محیط زیستی در توسعه لحاظ نشود، ممکن است خطراتی برای انسان و نسل آینده داشته باشد. از این رو، توسعه پایدار باید مدنظر باشد. ضمن تلاش برای رفع نیاز‌های جامعه، مراقب باشیم محیط زیست به خطر نیفتد و ضرری به نسل‌های آینده نرسد.

رئیس شورای عالی استان‌ها بیان کرد: امروزه تعریف باسواد نسبت به چند سال گذشته تغییر کرده است، زمانی فردی خواندن و نوشتن بلد بود باسواد بود، اما امروزه اینطور نیست. چند سال پیش در تعریف سواد ١٢ مهارت تعریف شده بود که یکی از مهمترین آنها محیط‌زیست است چند سال بعد پا را فراتر گذاشتند و بحث عملیاتی شدن به تعریف باسواد اضافه شد یعنی هر کسی باید از آموخته‌های خود استفاده کرده تا تغییری ایجاد کند حالا آیا سیستم آموزشی ما با این تعریف همخوانی دارد؟

دبیری تأکید کرد: مجموعه شورا‌های کشور و شورای عالی استان‌ها با بیش از ۱۲۶ هزار عضو، ظرفیت بالایی برای تعامل با سازمان محیط زیست دارد. شوراها، نارسایی‌های جامعه را شناسایی می‌کنند و در ارتباط مستقیم با مردم هستند.

وی اضافه کرد: باید تغییرات اساسی اتفاق بیفتد به ویژه در زمینه محیط زیست، باید مسایل محیط زیستی از کودکی آموزش داده شود، چون در سن بزرگسالی تاثیری ندارد. فرهنگ سازی باید در رفتار نمود پیدا کند تا تاثیرگذار باشد. آموزش و پرورش، شورا‌ها و سازمان محیط زیست می‌توانند قدم‌های خوبی برای آموزش، فرهنگ سازی و ترویج حفظ حراست از محیط زیست بردارند.

رئیس شورای عالی استان‌ها اظهار داشت: کار‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را لمس کنند، مثلاً در زمینه مصرف کیسه‌های پلاستیکی باید فرهنگ سازی و کار‌های اجرایی صورت گیرد، در بسیاری از کشور‌ها مردم باید برای کیسه‌های پلاستیکی پول بدهند، چون هدفشان کاهش مصرف پلاستیک است در کشور ما هم باید همین گونه باشد.

دبیری خاطرنشان کرد: ایران در زمینه انرژی‌های پاک ظرفیت خوبی دارد و می‌توان با برنامه‌ریزی از خورشید و باد و دریا برای تولید انرژی پاک استفاده کرد.

وی در مورد صنایع آلاینده، بیان کرد: گاهی یک صنعت آلاینده دیر شناسایی می‌شود که در این مدت خسارات زیادی به محیط زیست آن منطقه وارد می‌شود، شهرداری‌ها باید از عوارض آلایندگی برای بهبود وضعیت استفاده کنند.

دبیری درباره تعداد خودرو‌ها و آلایندگی آنها نیز، گفت: در برخی شهر‌ها تعداد خودرو‌ها نسبت به ظرفیت آن بسیار بیشتر است. در این شهر‌ها باید توسعه حمل و نقل عمومی جدی گرفته شود و کیفیت نیز باید ارتقاء یابد و لازم است دولت در این زمینه یارانه توسعه کمی و کیفی حمل و نقل عمومی را افزایش دهد.

رئیس شورای عالی استان‌ها تصریح کرد: شورا طبق قانون می‌تواند لایحه و طرح به مجلس ارائه دهد، بنابراین در این زمینه هم می‌توانیم به سازمان حفاظت محیط‌زیست کمک کنیم و از این ظرفیت در راستای مسائل محیط زیستی استفاده کنیم، همچنین می‌توانیم از شرکت‌های دانش‌بنیان کمک بگیریم.

وی درباره اهمیت ملموس بودن اقدامات گفت: دریاچه ارومیه یکی از مطالبات مردم است که می‌خواهند بدانند چه اقداماتی در آنجا انجام شده است بنابراین مسئولان سازمان محیط‌زیست باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند تا مردم در جریان امور قرار گیرند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • یکی از رویکردهای مهم شورا توجه به مناطق کمتر توسعه یافته است
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره مزد کارگران؛ افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؟
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: افزایش حقوق بی‌سابقه بوده؛ ۱۱۹ درصد افزایش یافت
  • دولت یارانه حمل‌ و نقل عمومی را افزایش دهد
  • دولت یارانه حمل‌ونقل عمومی را افزایش دهد