Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست ؛ محمود حجتی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مجتمع کشت و صنعت زرین خوشه اراک، افزود: محور دستیابی به اهداف اقتصاد مقاومتی در حوزه کشاورزی افزایش ظرفیت تولید و رونق صادرات است و راهبردهای دولت به صورت هدفمند و اثربخش در این محورها پی گرفته می شود.

وی اظهار کرد: مجتمع های کشت و صنعت برای توسعه دایره فعالیت و تکمیل زنجیره تولید نیاز به تسهیلاتی دارند که این مهم از محل کارگروه ملی رفع موانع تولید دیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر جهاد کشاورزی گفت: مجتمع های گلخانه ای از ظرفیت های مهم برای اجرایی شدن راهبردهای اقتصاد مقاومتی است که تمرکز بر این بخش علاوه بر افزایش اشتغال، ارزآوری نیز برای کشور دارد.

حجتی افزود: مجتمع های کشت و صنعت نمونه های موفقی از الگوی اقتصاد مقاومتی است و افزایش دامنه فعالیت این مجتمع ها نظیر زرین خوشه اراک نیازمند تسهیلاتی است که از محل کارگروه ملی رفع موانع تولید و بانک کشاورزی قابل تامین است.

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت زرین خوشه اراک نیز در جریان این بازدید گفت: ظرفیت تولیدی این مجتمع در سال 91 روزانه حدود 20 تن بود که با دریافت منابع مالی از صندوق توسعه ملی تولیدات آن به 50 تن افزایش یافته است.

محمدعلی مشیدی افزود: مجتمع کشت و صنعت زرین خوشه در چهار استان تهران، البرز، سمنان ومرکزی با 2 هزار هکتار زمین کشاورزی و 100 هکتار باغ پسته و صنایع بسته بندی در عرصه تولید فعال است.

وی اظهار کرد: افزایش شمار دام مجتمع زرین خوشه از 2 هزار و 500 راس به پنج هزار راس از مصوبات یازدهمین نشست اقتصاد مقاومتی استان مرکزی است که به تبع آن افزایش تولید تا 100 تن پیش بینی شده است.

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت زرین خوشه اراک گفت: این مجتمع از بزرگترین واحدهای دامپروری کشور در تولید شیر خام است و با تمام موانع این مجتمع توانسته با اتکا به ظرفیت های داخلی برای خرید یکی از بزرگترین صنایع لبنی استان با هدف تکمیل زنجیره تولید اقدام کند.

وی اظهار کرد: ایجاد زمینه صادرات محصولات لبنی در کنار تولید سایر محصولات کشاورزی از جمله تولید انواع سبزی و صیفی از برنامه های آتی این مجتمع تولیدی است.

مدیرعامل مجتمع کشت و صنعت زرین خوشه اراک گفت: در صورت تزریق تسهیلات به مجتمع زرین خوشه در سال آینده توان بهره بردارزی از مرحله جدید این مجتمع وجود دارد.

وزیر جهاد کشاورزی همچنین در جریان بازدید از مجتمع آبزی پروری پژوهان شازند نیز گفت: فعالان بخش آبزی پروری باید تهیه ماهی مولد به جای واردات بچه ماهی ' تخم چشم زده' را در دستور کار قراردهند.

حجتی افزود: سرمایه گذاری در حوزه تولید ماهی مولد از خروج ارز جلوگیری کرده و کشور را در این زمینه خودکفا می کند.

وی اظهار کرد: خودکفایی در واردات عناصر بخش کشاوری، دامپروی و آبزی پروری تضمین کننده اقتصاد ملی در این بخش است و باید با برنامه اصولی در این مسیر حرکت کرد.

استان مرکزی با وجود مزیت های صنعتی در زمره 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است و 90 هزار بهره بردار شاغل در این بخش، 20 درصداشتغال استان را شامل می شوند.
670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی در استان مرکزی وجود دارد که یک و 2 دهم درصد تولیدات کشاورزی مازاد بر نیاز استان به سایر مناطق ارسال می شود.

استان مرکزی با تولید حدود 54 هزار تن گوشت سفید، 53 هزار تن تولید گوشت قرمز، 320 هزار تن شیر، حدود 41 هزار تن تولید تخم مرغ از جایگاه ویژه ای در تولیدهای بخش کشاورزی و دامداری در سطح کشور برخوردار است.

استان مرکزی رتبه اول صادرات ماهیان زینتی را به خود اختصاص داده و حدود 90 درصد صادرات این ماهیان از این استان انجام می شود.

این استان رتبه چهارم تولید بچه ماهی قزل آلا، رتبه اول در تنوع تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم تولید گل ها شاخه بریده، رتبه سوم در تولید گل و گیاهان زینتی، رتبه دوم سطح زیر کشت و تولید انار کشور، رتبه ششم تولید پسته، مقام هشتم تولید گل محمدی، مقام نهم در تولید انگور، رتبه سوم در تولید لوبیا و رتبه پنجم در تولید جو را به خود اختصاص داده است.

استقرار ایستگاه انار ساوه، پژوهشکده گل و گیاهان زینتی محلات، ایستگاه ملی تحقیقات لوبیای خمین، وجود شعبه ششم تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، وجود ایستگاه تحقیقات ماهیان زینتی و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی نیز از ظرفیت های علمی و تحقیقاتی استان مرکزی است.

سفر وزیر جهاد کشاورزی و هیات همراه از شامگاه چهارشنبه آغاز شده و علاوه بر برگزاری نشست با فعالان حوزه کشاورزی استان مرکزی چندین بازدید از واحدهای تولیدی کشاورزی در استان نیز پیش بینی شده است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۶۹۲۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ سرهنگ صادقی فرمانده سپاه ناحیه دلیجان گفت: مهم‌ترین و شاخص‌ترین برنامه‌های سالروز بسیج سازندگی برگزاری نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، اعزام گروه‌های جهادی برای خدمات‌رسانی به مناطق محروم و ویزیت رایگان، دیدار اعضای قرارگاه با مسئولان شهرستان، تجلیل از فعالین جهادی در سطح شهرستان خواهد بود.

او افزود: پرداخت حدود ۹ میلیارد تومان وام اقتصاد مقاومتی به فعالین اقتصاد مقاومتی و اقتصاد خانگی، بازسازی و مرمت ۲۰ واحد مسکونی متعلق به خانواده‌های محروم، احداث دو استخر آب کشاورزی، جدول‌گذاری ۲۰۰ متر نهر آب و همچنین فعال سازی ۶۰ صندوق قرض‌ الحسنه در سطح شهرستان که از کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی حمایت می‌کنند قسمتی از فعالیت‌های بسیج سازندگی در شهرستان دلیجان است.

فرمانده سپاه ناحیه دلیجان در انتها عنوان کرد: در سطح شهرستان دلیجان حدود ۸۰ گروه جهادی فعال داریم که در زمینه‌های فرهنگی اجتماعی اقتصادی و عمرانی در حال خدمات رسانی به مردم شهرستان هستند.

دیگر خبرها

  • با توجه به شعار سال امکانات کشور و دستگاه‌های اجرایی باید در حمایت از تولید باشد/تلاش برای بومی سازی و تکیه بر توان داخلی
  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • برگزاری همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی
  • انتقاد آقای اقتصاد به سیاست های تعدیل اقتصادی
  • افتتاح نمایشگاه اقتصاد مقاومتی در دلیجان
  • برگزاری ۱۵ عنوان برنامه در هفته بسیج سازندگی
  • فعالیت۱۶ محدوده معدنی در مجتمع سنگان خواف
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است