Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-08@03:27:19 GMT

با Time Well Spent آشنا شويد؛ وقت طلاست

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۷۴۸۹۴

با Time Well Spent آشنا شويد؛ وقت طلاست

خبرگزاري آريا - سال 2016، تريستان هريس، کسي که سِمَت شغلي اش در گوگل «طراح اخلاقي» بود اين شرکت را ترک کرد تا روي سازماني غير انتفاعي کار کند که Time Well Spent يا «به خوبي سپري کردن زمان» نام دارد.
هدف از تاسيس اين شرکت، تغيير در چيزي است که «بحران توجه ديجيتال» خطاب شده و توسط نوابغ گوگل، اپل، فيسبوک و ديگر شرکت ها ماموريت «دزديدن افکار ما» را از طريق تکنيک هاي بيش از پيش پيچيده به وسيله اسمارتفون ها انجام مي پذيرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هريس بي پروا منتقد فيسبوک است و اين هفته در شبکه NBC حاضر شد و شرکت مذکور را «يک صحنه جرم زنده» ناميد.
احتمالا انتظار داريد که فيسبوک با ايده Time Well Spent مخالف باشد چون اين شرکت درآمدش از ميزان زماني به دست مي آيد که مردم درون اپليکيشن و شبکه اجتماعي اش سپري کرده و تبليغات را مي بينند اما در عوض آن را پذيرفت.

در يک پست فيسبوکي مربوط به 11 ژانويه، مارک زاکربرگ از نام اين شرکت در مطلب خود استفاده کرد تا نشان دهد که فعاليت آن ها در همين راستا است: «با تمرکز روي نزديک کردن مردم به يکديگر، چه در مورد دوستان و خانواده ها باشد و چه در مورد اتفاقات مهم سراسر جهان، ما مي توانيم مطمئن شويم که فيسبوک به خوبي سپري کردن زمان است.»
روز گذشته، يکي از همکاران هريس دوباره توپ را به زمين فيسبوک انداخت. در دو متن تقريبا مشابه در وبسايت مديوم، جو ايدِلمن کسي که ادعا مي کند عبارت «Time Well Spent» را 5 سال پيش نزد هري گفته، راه جديدي را براي فيسبوک پيشنهاد کرد.
ايدلمن در اولين مقاله نوشت: «امکان آن وجود دارد، البته هر چند نه آسان که نرم افزار را به شکلي طراحي کرد که حس غايت طلبي کاربران را مورد توجه قرار دهد اما اين موضوع به تغييرات و اصلاحاتي اساسي نيز دارد که تغييرات و اقداماتي چون بهره گيري از يادگيري ماشيني و يا تغيير پلتفرم از وب به موبايل در برابر آن ساده به نظر مي آيد.»
کمتر از يک ماه از سال نوي ميلادي گذشته و Time Well Spent وعده داده که فيک نيوز سال 2018 باشد. فيک نيوز واژه اي بود که سال گذشته توسط هر قطب و جبهه اي در هر شرايطي مورد استفاده قرار گرفت.
براي زاکربرگ اما Time Well Spent معناي يک پژوهش مستقل را دارد که نشان مي دهد مردم زماني که روي فيسبوک گذاشته اند را ارج مي نهند و پس از آن احساس خيلي خوبي دارند. براي هريس اما اين اتفاق برابر است با فاصله گرفتن از اندازه گيري کامنت ها و به اشتراک گذاري ها و توجه به تاثيرگذاري شرکت ها روي زندگي کاربران.

در اين ميان تشابهات بسياري وجود دارد اما از اساس تفاوت هايي هم هست. در سال 2018، اين نبرد نتيجه اش را نشان خواهد داد.
براي ايدلمن، طراحي برابر است با سرنوشت. در مطلب ايدلمن به موضوع طراحي فيسبوک و ساختار آن اشاره بسياري شده:
نرم افزارهاي اجتماعي يک سري روابط اجتماعي خاص و يک سري رفتارهاي خاص را به بهاي يک سري روابط و رفتارهاي ديگر، ساده سازي و تسريع مي کنند. و اگر رفتار و روابط ساده شده با در نظرگيري ارزش هاي خاص کاربر طراحي نشود، پس استفاده از آن نرم افزار، زندگي اش را دشوارتر سازد که سبب مي شود احساس کنند زمانشان به خوبي سپري نشده.
براي مثال رفتار بر مبناي ارزش صداقت در اينستاگرام سخت تر خواهد بود اگر پست هاي صادقانه لايک هاي کمتري بگيرند. مشابه همين اتفاق در توييتر مي افتد اگر حرف هاي شجاعانه منجر به پاسخ هاي آزاردهنده شود. روي هر پلتفرمي، هر کسي که مي خواهد نزد دوستانش جذاب باشد خود را در حالتي کاملا دور افتاده از خويش مي يابد.
به عنوان کاربر، ما در نهايت به گونه اي رفتارهاي اجتماعي خود را بروز مي دهيم که به آن ها اعتقادي نداريم و بعدا پشيمان مي شويم. ما برخلاف ارزش هايمان رفتار مي کنيد: با عقب انداختن کارها، با دوري جستن از احساساتمان، با دخالت در نظر ديگران، با مشارکت در يک گروه نفرت پراکني عليه يک خبر و اين ليست ادامه دارد.
ايدلمن اشاره مي کند که نرم افزارهاي اجتماعي طبيعت رفتار ما را عميق تر از هر آنچه که به صورت آفلاين تجربه کرده ايم تحت کنترل دارند. حتي در مدارسي با لباس فرم، نوجوان ها سعي مي کنند از حالت طبيعي خارج شده و کفش، جوراب يا کوله اي متفاوت انتخاب کنند.
در فيسبوک و ديگر پلتفرم هاي اجتماعي، رويکرد يک سايز براي همه يعني ما در حالت خاص برقراري ارتباط آن ها گير کرده ايم. ما اعصاب خودمان را خورد مي کنيم و پس از آن هم در مورد خودمان احساس بدي داريم.
در مقاله دوم، ايدلمن سعي مي کند يک مسير جديد براي آينده پيشنهاد دهد. مطلب دوم از اولي کمي مبهم تر است و مخصوص به طراحان نرم افزارها اختصاص دارد. اما هر کسي که دوست دارد بداند نرم افزارهاي اجتماعي نسل بعد ممکن است چطور باشند برايش ارزش دارد که آن را بخواند.

ايدلمن پيشنهاد مي کند که توسعه دهندگان ابتدا از خودشان سوال بپرسند که کاربرانشان واقعا به چه چيزي ارزش مي دهند و سپس آن را طوري بازتاب دهند که کاربران بتوانند با اين ارزش ها رفتار اجتماعي آنلاين داشته باشند.
براي مثال، اگر يک کاربر اينستاگرام خلاق بودن، صادق بودن يا ارتباطات ماجراجويانه را ترجيح داد، طراحان بايد از خود بپرسند: چه جور محيط اجتماعي مي تواند خلاق بودن، صادق بودن يا ارتباطات ماجراجويانه را ساده تر سازد؟ آن ها مي توانند ليستي از مکان هايي که براي مردم اين چيزها را ساده تر مي سازد بسازند: مثل سفرهاي کمپينگ، تريبون هاي آزاد، گروه هاي نويسندگي و الي آخر.
سپس، طراحان از خود مي پرسند که کدام قابليت اين محيط مي تواند آن ها را به يک فضاي خوب يا بد تبديل کند. براي مثال، مکانيسم نمايش داده ها (مثل تعداد فالوورها) وقتي که بحث خلاقيت مطرح است اهميت مثبتي دارد يا خير؟ وقتي مي خواهند ارتباطات ماجراجويانه داشته باشند چطور؟ داشتن يک گروه کوچک براي خلاق بودن کافي است يا نيازمند گروهي از آدم هاي ناشناخته است؟
اين ها تنها راه هاي ارائه شده Time Well Spent براي شرکت هايي نظير فيسبوک نيست. گرچه جنگ بر سر سپري کردن بهتر زمان هم اکنون مطرح است و پيروزي ندارد اما از لحاظ اخلاقي آن هايي که اين عبارت را بر سر زبان ها انداخته اند تاکنون برنده هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۴۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد

ایسنا/البرز عضو هیات مدیره و سرپرست شرکت عمران شهر جدید هشتگرد استان البرز گفت: شرکت عمران تاکنون ۳۰ مدرسه در شهر جدید مهستان تاسیس کرده و امسال هم کلنگ احداث سه مدرسه جدید به زمین زده می‌شود تا بخشی از نیاز فضای آموزشی این شهر رفع شود.

به گزارش ایسنا، ذبیح الله زارع در جشن تکلیف دانش آموزان پسر شهر جدید مهستان، اظهار کرد: شرکت عمران شهر جدید مهستان رویکرد جدیدی در دولت سیزدهم آغاز کرده که منجر به ارتقای زیرساخت‌های هنری، فرهنگی و اجتماعی این شهر خواهد شد.

وی ادامه داد: در همین راستا برنامه های مختلفی را در حوزه دانش آموزی طراحی کرده که یکی از آنها برگزاری جشن تکلیف پسران برای اولین بار در این شهر است.

وی اظهار کرد: در این مراسم ۵۴۰ نفر از دانش آموزان پسر به سن تکلیف رسیده، حضور دارند و در قالب برنامه‌ای یک روزه و شاد با احکام دینی بیشتر آشنا می‌شوند.

این مسئول توضیح داد: دانش آموزان سرمایه‌های اصلی این شهر هستند و بنا داریم اقداماتی در حوزه استعداد یابی آنها اجرایی کنیم‌.

زارع افزود: شرکت عمران تاکنون ۳۰ مدرسه در شهر جدید مهستان تاسیس کرده و امسال هم کلنگ احداث سه مدرسه جدید به زمین زده می‌شود تا بخشی از نیاز فضای آموزشی این شهر رفع شود.

وی گفت: علاوه براین تا پایان سال، کلنگ شهر کتاب شهر جدید مهستان هم به زمین زده می‌شود و از این طریق مسیر توسعه زیرساخت‌های فرهنگی این شهر هموارتر خواهد شد. 

سرپرست شرکت عمران شهر جدید مهستان راه اندازی مراکز فرهنگی در مجتمع‌های مسکونی این شهر را یکی دیگر از برنامه‌های این شرکت برشمرد که به تازگی آغاز شده است.

وی اضافه کرد: این آمادگی وجود دارد که تمام زمین‌های آموزشی مورد نیاز در شهر مهستان به صورت رایگان در اختیار خیرین قرار بگیرد تا بتوانیم کمبودهای موجود را برطرف کنیم. 

زارع در خصوص ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در شهرجدید مهستان هم گفت: سال گذشته ۱۷ هزار متر مربع زمین رایگان برای ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان البرز و خیرین حوزه سلامت قرار گرفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • همدستی زن جوان با مرد آشنا برای قتل شوهرش