Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اندیشکده آمریکایی به دولت این کشور پیشنهاد کرده از فرصت آشوب‌های اخیر در برخی شهرهای ایران ایران برای لطمه زدن به اقتصاد این کشور با کاهش بهای نفت در بازارهای جهانی به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، یک اندیشکده آمریکایی به دولت این کشور پیشنهاد داده از فرصت آشوب‌های اخیر در برخی شهر‌های ایران برای کاهش قیمت نفت و ضربه زدن به حکومت مستقر در تهران استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اندیشکده «بلفر» از درآمد‌های نفتی ایران به عنوان «آسیب‌پذیرترین» بخش حکومت ایران یاد کرده و خواسته راهبرد‌های دراز مدت و کوتاه‌مدتی برای کاهش قیمت جهانی نفت در نظر گرفته شوند.

«ایالات متحده می‌تواند-و بایستی- با وارد کردن فشار بر حکومت ایران از ناحیه درآمد‌های نفتی که آسیب‌پذیرترین نقطه آن است از آزادی‌طلبی مردم ایران حمایت کند. چنین راهبردی بایستی حاوی مولفه‌های بلند مدت و کوتاه‌مدتی باشد که هر دو برای کاهش بهای جهانی نفت طراحی می‌شوند.»

این اندیشکده کاهش بهای جهانی نفت را «سریع‌ترین و مطمئن‌ترین» روش برای «تغییر حکومت» ایران خوانده است. بلفر می‌نویسد:

«از آنجا که ۸۰ درصد بودجه ایران از صادرات نفتی تأمین می‌شود، فوری‌ترین و مطمئن‌ترین روش برای تغییر حکومت در تهران، کارزاری وسیع برای کاهش بهای فعلی نفت جهانی است.»

اندیشکده «بلفر» یا یادآوری اینکه ایران برای تراز کردن بودجه نیازمند قیمت نفت ۱۳۰ دلاری به ازای هر بشکه است، می‌نویسد: «به خاطر مردم ایران و ثبات جهانی، نمی‌توان اجازه وقوع این اتفاق را داد. واشنگتن بایستی، رهبری این تلاش را به عهده بگیرد.»

«بلفر»، چهار راهکار را برای کاهش بهای نفت مطرح کرده است:

اولاً، لازم است تفاهم نفتی موقت میان عربستان سعودی و روسیه، به عنوان اولین و دومین صادرکننده‌های بزرگ نفت جهان برای کاهش تولید نفت متوقف شود.

دوم، ایالات متحده بایستی تلاش‌های درازمدت برای افزایش تولید نفت را ادامه دهد- کاری که واشنگتن، در حال حاضر با توسعه عملیات‌های حفاری فراساحلی نفت انجام می‌دهد- و با احداث خط لوله‌ها و تأسیسات بیشتر ظرفیت خود برای صادرات نفت و فرآورده‌های نفتی را بالا ببرد.

این اقدامات باعث اعمال فشار‌هایی برای کاهش بهای نفت می‌شوند، اما لازم است آن‌ها با تدابیر کوتاه‌مدتی همراه شوند که می‌توانند اثرات فوری بر قیمت نفت بر جا بگذارند. ایالات متحده بایستی توافقی هم با یک ائتلاف به رهبری عربستان سعودی برای افزاش تولید نفت حاصل کند تا بتواند قیمت نفت را دست‌کم ۱۰ دلار به ازای هر بشکه کاهش دهد. به علاوه، از آنجا که تهران فاقد سرمایه‌ها و فناوری‌های بومی برای افزایش ظرفیت تولید و در نتیجه، افزایش صادرات نفت است، همین ائتلاف بایستی شرکت‌های انگشت‌شمار نفتی که تمایل به سرمایه‌گذاری در صنعت نفت ایران دارند را متقاعد کند که فعالیتشان در این زمینه را متوقف کنند.

چهارم، از آنجا که تهران به بازار‌های مالی دنیا دسترسی ندارد و بانک‌های آمریکایی سرمایه‌گذاری در ایران را بیش از حد مخاظره‌آمیز می‌دانند، تنها امید اران به بانک‌های اروپایی، و در سطحی پایین‌تر به بانک‌های آسیایی است. دولت ترامپ بایستی قاطعانه به بانک‌های اروپایی و آسیایی پیام بدهد در صورت اعطای اعتبار به هر شکل به ایران، دسترسی آن‌ها به بازار‌های سرمایه آمریکا با خطر مواجه خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۷۷۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اختلاف ها حل نشد اما واشنگتن و پکن مسیر گفت و گو را انتخاب کردند
  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • تورم نقطه به نقطه تولید در فروردین ۲۳.۸ و سالانه ۳۱.۲ درصد شد
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برای حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • تحلیل اندیشکده آمریکایی از توان پهپادی و موشکی ایران
  • دعوت جهانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • کاهش چشمگیر بهای سکه و طلا در یک هفته اخیر