Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سیداحمد علم الهدی در خطبه های امروز نماز جمعه مشهد، با تسلیت حادثه ناگوار و دردمندانه تانکر سانچی گفت: این حادثه بسیار ناگوار بود و ملت باعاطفه ایران از رهبر معظم انقلاب تا اقشار مختلف مردمی با خانواده های داغدار همدردی کردند.
وی اظهار کرد: طرح مسائلی درباره کشتی سانچی که در شبکه های مجازی گسترش یافت، تنها شایعاتی بی اساس بود که دروغ بودن آن با اعلام سفیر کره جنوبی مبنی بر تعلق محموله نفتی کشتی مذکور به آن کشور، آشکار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امام جمعه مشهد گفت: از سوی دیگر، این افراد که کلیدواژه های استکبار را در دست دارند، قرار داشتن پرچم کشور پاناما بر سانچی را در شبکه های اجتماعی علم کردند که مشخص شد، این یک روال معمول در دریاست که کشتی ها با پرچم های مختلف برای امنیت بیشتر تردد کنند.
آیت الله علم الهدی اظهار کرد: این افراد به هیچ وجه رحم ندارند و فجیح ترین و باشقاوت ترین اقدامات را با ابزار شایعه انجام می دهند.
وی بیان کرد: شایعه پراکنی شگرد دشمن شکست خورده در برابر نظام مقدس جمهوری اسلامی است، دشمنی که از ابتدای انقلاب از همه ترفندها و شگردها از حمله نظامی گرفته تا ترور و تحریم را به کار برد اما نتوانست به هدف خود برسد و قطعا دیگر از شگردهای شکست خورده قبلی بهره نمی گیرد.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: آمریکا جدا از شگردهای شکست خورده، یک شگرد را تا امروز ادامه داده است و آن جنگ نرم علیه ایران بوده که با هدف جدایی مردم از نظام جمهوری اسلامی، ناامید کردن مردم از نظام، نابود کردن اعتقاد و ایمان مردم به اسلام انجام گرفته است.
آیت الله علم الهدی اظهار کرد: دشمن نمی داند، تا زمانی که مردم به اسلام باور و به پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) محبت دارند هرگز دست از نظام اسلامی برنمی دارند.
وی بیان کرد: تنها راهی که دشمن برای تحقق اهداف شیطانی خود انتخاب کرده است، جنگ نرم با استفاده از ابزار شایعه است تا از این طریق به افکار عمومی نفوذ کرده و آن را برهم زند.
وی ادامه داد: امروز فضای مجازی بویژه شبکه های اجتماعی بستر را برای شایعه پراکنی دشمن فراهم کرده است و درصدد برآمده با دروغ پراکنی مردم را از نظام جدا کند که این مساله کاملا در ناآرامی های اخیر ملموس بود.
امام جمعه مشهد با تاکید بر اینکه شبکه های اجتماعی که کلیدش در دست دشمنان خارجی است باید اصلاح شود، افزود: چندی قبل رئیس جمهوری گفتند که 'اگر چند تصادف در اتوبانی رخ می دهد، نباید اتوبان را بست' ما نیز نمی گوییم اتوبان را ببندید، بلکه باید آن را اصلاح و مدیریت کرد.
وی بیان کرد: فضای مجازی بویژه شبکه های اجتماعی بستر کار و ارتباطات مردمی است و امروزه به ابزار زندگی و معاش مردم تبدیل شده و شاید ضرورت وجود شبکه های مجازی از موبایل نیز بیشتر شده است.
وی ادامه داد: اما شبکه های اجتماعی که کلیدش در دست دشمن است، معایبی دارد که شامل ابزار دشمن برای سرباز گیری جوانان در عملیات های تروریستی، قرار دادن جوانان در برابر مقدسات نظام، تشکیل پیاده نظام برای خود با استفاده از نوجوانان 17 و 18 ساله و ایجاد اغتشاش و ناآرامی در کشور و همچنین فضایی برای دزدی و سرقت از مردم است.
امام جمعه مشهد اظهار کرد: شبکه اجتماعی که محل عملیات راهزنان برای قتل، گسترش فساد اجتماعی، ناامنی، ایجاد اغتشاش و گرفتن کشور توسط دشمن باشد، باید مدیریت و کنترل شود.
وی افزود: بحث ما امروز بستن و مسدود کردن شبکه های اجتماعی نیست بلکه استفاده از نخبگان و امکانات کشور و تقویت شرکت های دانش بنیان برای راه اندازی شبکه اجتماعی ملی است که کلیدش در دست نظام باشد تا نیاز مردم برطرف و جلو سوء استفاده دشمنان گرفته شود.
وی بیان کرد: دبیر شورای عالی فضای مجازی اعلام کرده بود که اگر ما بخواهیم نیروی انسانی و امکانات کشور را برای راه اندازی یک شبکه اجتماعی داخلی به کار گیریم و دولت از ما حمایت کند، فقط یک سال زمان نیاز دارد این شبکه اجتماعی راه اندازی شود و از انحصار شبکه های اجتماعی خارجی نجات پیدا کنیم.
آیت الله علم الهدی اظهار کرد: اکنون امنیت سیاسی، اخلاقی و اجتماعی کشور به دلیل وجود شبکه اجتماعی که کلیدش در دست سرسخت ترین دشمنان کشور است به خطر افتاده است لذا باید هر چه سریعتر اقدامی انجام داد و ملت را از اسارت شبکه های اجتماعی خارجی نجات داد.
5132/7489
خبرنگار: میترا عبداللهی ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۸۱۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا با تشریح گوشه‌ای از دستاورد‌های پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان‌یافته و شبکه‌ای اظهار کرد: پلیس به‌عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع است و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.
وی با تأکید بر این که اقدامات و مأموریت‌های پلیس به‌ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقاء امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ‌بخشی (نیمه‌آشکار و نیمه‌پنهان) به پروژه "سرویس اسکورت" و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آنها به خارج از کشور می‌نمودند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.
به‌گفته منتظرالمهدی، در فاز اول این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده‌اند که پرونده آنها در دست اقدام و پیگیری است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه‌ای سازمان‌یافته برای قاچاق زنان به کشور‌های ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آنها با باند‌های تجارت مستهجن و غیراخلاقیِ خارج از کشور مشخص شد و در نهایت پلیس اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر کرد و تحویل مراجع قضائی داد.
سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروّج فساد به‌صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیراخلاقی می‌کرد، گفت: متأسفانه برخی از دختران کم‌سن‌وسال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِر بِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌کرد گرفتار آمده بودند و آن شبکه پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملّیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی «رافائل» که با هدف تغییر ذائقه فرهنگی مردم به‌سوی ابتذال و حیازدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سرشبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکو‌های تبلیغاتی آنان را مسدود کند.
وی خاطرنشان کرد: البته کار به‌روی این پرونده به اتمام نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشور‌های آمریکای جنوبی و ساکن کشور‌های همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باند‌های فساد، فحشا و سایت‌های شرط‌بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتوا‌های مبتذل ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارج کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به‌طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایر راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.
سخنگوی پلیس در ادامه سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به‌بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناسایی دختران برای اهداف غیراخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاق انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌کردند، رفت و گفت: پشت‌پرده برخی از تبلیغات به‌ظاهر مفرّح و کم‌خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.
وی تصریح کرد: پلیس امنیت عمومی به پرونده «سایه» همان خانه فساد یکی از مناطق مرفه تهران که زیرشاخه‌های متعددی داشت، ورود کرد که پس از رصد و پایش اطلاعاتی دقیق صورت‌گرفته در فاز یک این پرونده ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی و دایرکنندگان فحشا شناسایی، دستگیر و به دستگاه قضا تحویل داده شدند و در فاز دوم که گستردگی جغرافیایی یافته، اما تمرکز و عمده فعالیت‌هایش در تهران بود، نیز ۵ زن و یک مرد در تور اطلاعاتی گرفتار و دستگیر شدند.

دیگر خبرها

  • کادرسازی برای نظام جمهوری اسلامی اولویت حلقه صالحین باشد
  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • تحقق شعار سال جزو وظایف ارکان نظام اسلامی است
  • توسعه اجتماعی شاخص‌ترین دارایی نظام است
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات پرونده قاچاق دختران؛ ۸تصویربردار بازداشت شدند
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت/ باند‌های قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • شناسایی باند‌های سازمان یافته قاچاق دختران و خانه‌هایِ فحشا و فساد