Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر فغفوری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون 56 میلیون و 846 هزار و 360 دلار حواله ارزی در سیستم بانکی این استان صادر شده است.
وی یادآورشد: در این مدت 761 میلیارد و 527 میلیون ریال هم تسهیلات صادراتی اعطا شده است.
فغفوری به عملکرد بانک ملی در این مدت اشاره کرد و از پرداخت 20 میلیون و 225 هزار و 921 دلار حواله ارزی، پنج میلیون و 150 هزار و 925 دلار اعتبار اسنادی و 15 میلیارد و 490 میلیون ریال تسهیلات صادراتی در آن خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: بانک ملت در این مدت موفق به صدور 9 میلیون و 216 هزار و 645 دلار حواله ارزی و یک میلیون و 850 هزار و هشت دلار اعتبار اسنادی شد.
وی خاطرنشان کرد: بانک تجارت در این مدت یک میلیون و 637 هزار و 365 دلار حواله ارزی و 29 میلیون و 482 هزار و 171 دلار اعتبار اسنادی صادر کرده است.
فغفوری ادامه داد: بانک توسعه صادرات هفت میلیون و 805 هزار و 432 دلار حواله ارزی، 2 میلیون و 857 هزار و 662 دلار اعتبار اسنادی و 746 میلیارد و 37 میلیون ریال تسهیلات صادراتی صادر کرده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان به اعطای 9 میلیون و 103 هزار و 394 دلار حواله ارزی و یک میلیون و 268 هزار و 409 دلار اعتبار اسنادی از سوی بانک صادرات اشاره کرد.
وی با بیان اینکه در این مدت بانک کشاورزی پنج میلیون و 718 هزار و 942 دلار حواله ارزی صادر کرده است، این بانک را فاقد عملکردی در صدور اعتبار اسنادی معرفی کرد.
فغفوری اضافه کرد: بانک رفاه در این مدت موفق به صدور سه میلیون و 73 هزار و 35 دلار حواله ارزی و 13 میلیون و 978 هزار و 554 دلار اعتبار اسنادی شده است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان زنجان کل عملکرد بانک انصار را صدور 65 هزار و 624 دلار حواله ارزی اعلام کرد و گفت: بانک ملی در صدور حواله ارزی، بانک تجارت در اعتبار اسنادی و توسعه صادرات در تسهیلات صادراتی بیشترین عملکرد را ثبت کرده اند.
حواله ارزی، نوعی دستور پرداخت است، که به موجب آن، یک بانک یا موسسه مالی به تقاضای مشتری یا دارنده یک حساب بانکی، به یکی از از بانک‌های کارگزار خود در خارج از کشور، حواله‌ای را صادر می‌کند و از آن موسسه می‌خواهد مبلغ حواله را به ذینفع آن، پرداخت کند.
اعتبار اسنادی، تعهدی از بانک است که به خریدار و فروشنده داده می شود.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشاری ** انتشار: رویا رفیعی
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۱۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟

با توجه به پیگیری‌های انجام شده در خصوص توافق ارائه تسهیلات ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی در حوزه مسکن که مقرر بود با واسطه بانک مسکن انجام شود، این بانک همچنان اقدامی در جهت اجرا انجام نداده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حدود چهار ماه قبل توافق‌نامه‌ای بین بانک مسکن و صندوق توسعه ملی به امضا رسید که براساس آن امکان تخصیص تسهیلات ارزی تا سقف دو میلیارد دلار برای پروژه‌های تامین مالی حوزه مسکن فراهم شد.

با وجود اینکه مدت‌ها از امضای این قرارداد می‌گذرد، خبری از اجرای آن و تعریف پروژه‌ها برای تخصیص تسهیلات ارزی نیست. پیگیری‌ها از صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که این صندوق قرارداد مربوط را از سمت خود امضا و برای بانک مسکن ارسال کرده است. با این وجود همچنان اقدامی از سوی این بانک انجام نشده است.

قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند

بر همین اساس نیز هنوز خبری از اقدام در راستای تحقق ارائه تسهیلات ارزی خبری نیست. برخی کارشناسان علت این تعلل بانک مسکن را ناآشنایی این بانک با حوزه تسهیلات ارزی و عدم تعریف پروژه معتبر می‌دانند.

ناگفته نماند که صندوق توسعه ملی بانک ارائه دهنده تسهیلات را به عنوان ضامن وام در نظر می‌گیرد و اگر وام گیرنده نتواند اقساط ارزی خود را به موقع پرداخت کند خود بانک مسئولیت آن را برعهده خواهد داشت. بر همین اساس نیز بود که در سال گذشته صندوق توسعه ملی بخشی از سهام بانک سینا در تملک کرد.

با توجه به این تجربه شاید غیرطبیعی نباشد که بانک مسکن هنوز اقدام عملی انجام نداده است. با این وجود این موضوع تنها یک سناریو است و خود این بانک باید در خصوص علت عدم اجرای قرارداد با صندوق توسعه ملی شفاف‌سازی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت روز ارز‌های مبادله‌ای
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • نرخ دلار و یورو در مرکز مبادله ارز
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۲
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای/ دلار ثابت ماند
  • نرخ جدید ارزها در مرکز مبادله ایران
  • سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت؛ قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • دلار مبادله‌ای ثابت ماند/ یورو رشد کرد
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۰