Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@22:59:31 GMT

توضیحات موسسه خانه کتاب درخصوص وب سایت این موسسه

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۶۹۵۴۰۳

توضیحات موسسه خانه کتاب درخصوص وب سایت این موسسه

تهران - ایرنا - موسسه خانه کتاب درباره شایعات اخیر درباره وب سایت این موسسه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، موسسه خانه کتاب روز شنبه تصریح می کند: طی چهار سال گذشته و با تمهیدات و برنامه‌ریزی‌های مختلف، وب سایت ketab.ir توانسته به عنوان اولین وب سایت پرمخاطب کشور در حوزه کتاب تبدیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طی این سالها رنک این وب سایت طبق گزارش‌های دقیق وب سایت الکسا رتبه‌ای حد فاصل 300 تا 700 در ایران داشته و به طور میانگین روزانه 50 هزار بازدیدکننده را به خود جذب کرده است.
در این سالها همیشه سعی‌ ما بر این بوده که با نظرسنجی‌ها و گزارش‌های کارشناسی مختلف، گام به گام در راه بهبود وب سایت خانه کتاب قدم برداریم تا جایی که اکنون طراحی نسخه‌ای ویژه و کاربردی‌تر برای این وب سایت با مشارکت حداکثری همه فعالان حوزه کتاب در دست است که نیمه نخست سال آینده رونمایی خواهد شد.
نکات و گزارش‌های سرور و کارشناسان فنی موسسه خانه کتاب درباره شایعات اواخر هفته گذشته با موضوع وب سایت این موسسه در فضای مجازی، به منظور اطمینان بخشی از صحت عملکرد این وب سایت به شرح زیر است:
** طی 48 ساعت گذشته پروسه های سرور از طریق دستور htop بررسی شد و مشکلی مشاهده نشده، در حال حاضر لود سرور خانه کتاب در حدود یک است و باری بر روی سرور مشاهده نمی شود.

** زمانی که وب سایتی مورد استقبال مخاطبان قرار می گیرد، طبیعی است که طمع هکرها برای دستیابی به اطلاعات آن بالا خواهد رفت و این امر را تمام دارندگان وب سایت های خرد و کلان می دانند و همگی برای آن اقدامات امنیتی مناسب را در نظر می گیرند اما با این حال و با وجود امنیت پیچیده و مطلوب، باز هم برخی سایت های سرشناس از جمله سایت مرکز آمار ایران، سایت سازمان ثبت اسناد کشور، سایت اداره حقوقی قوه قضائیه مورد حمله هکرها قرار می گیرند که البته با اقدامات مقتضی، هکرها از این امر ناکام می مانند.

** راه‌های فراوانی به غیر از هک برای از دور خارج کردن یک وب سایت از جایگاه و رتبه نزد کاربران فضای مجازی وجود دارد که یکی از اینها طرح شایعه‌های این چنین است. امروزه در دنیای تجارت در فضای مجازی، طرح شایعه و اخبار جعلی برای جلوگیری از اقبال و استقبال مردم امری غیراخلاقی و البته مذموم است که متاسفانه عده‌ای بدان دست می‌زنند.
هرچند جایگاه و قدرت وب سایت کتاب آنقدر متزلزل نیست که با طرح چنین شایعه‌هایی مورد بی‌مهری کاربرانش قرار گیرد اما خانه کتاب این حق را برای خود محفوظ می‌داند که از طریق مجاری قانونی نسبت به احقاق حق خود در برابر طرح این شایعات از طریق قانونی اقدامات لازم را به عمل آورد.

** پس از طرح شایعه فوق، متخصصان امنیت به صورت ویژه و تخصصی وب سایت ketab.ir را مورد بررسی قرار دادند و اعلام کردند که مونرو توسط کارت های گرافیکی (GPU) قابل استخراج است.
می توانید با در اختیار قراردادن کامپیوتر قدرتمند خود برای شبکه، از مونرو با نام XMR استخراج و از آن استفاده کنید. همچنین مونرو را می توانید از صرافی های معتبر خریداری کنید، کیف پول های زیادی برای ذخیره مونرو وجود دارد.
استفاده از چنین اسکریپتی برای تولید ارز آن هم برای سایتی که کارکرد آن فرهنگی و خدمت رسانی است، تهمتی بیش نبوده و افراد سودجو فقط برای تخریب مجموعه ketab.ir دست به انتشار آن زده اند.
شما می توانید با استفاده از افزونه no coin block miners (آنچه در تصویر و گزارش آن آمده است) از صحت امنیت این وب سایت مطلع شوید و شاهد باشید که سوءاستفاده سایت کتاب دات آی آر کاملا بی پایه و اساس است.
در پایان اعلام می‌داریم که وب سایت پربازدید خانه کتاب (پایگاه ketab.ir) پایگاهی امن و قابل اطمینان بوده و تمام اقدامات به جهت بالا نگهداشتن امنیت این پایگاه از سال ها پیش در دستور کار بوده، همچنان نیز ادامه دارد و جای هیچگونه نگرانی برای هیچ یک از اعضای این پایگاه بزرگ نیست.
فراهنگ ** 1880 ** دریافت: پروین اروجی * انتشار: امید غیاثوند

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۵۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان

یک گروه جستجو بقایای پنج نفر از جمله یک نوزاد تازه متولد شده را در حفاری در خانه هرمان گورینگ در محوطه مقر سابق آدولف هیتلر در لهستان کشف کردند.

براساس گزارش آر تی، این مطلب که از سوی مجله اشپیگل گزارش شد، بیان کرد که این کشف توسط گروهی از باستان شناسان آلمانی و لهستانی در سایت لانه گرگ مقر هیتلر و مجموعه فرماندهی ارتش نازی آلمان واقع در ماسوریا شمال لهستان  انجام شده است، که در حفاری آنجا بقایای انسان‌هایی بدون دست و پا کشف شد.

بر اساس این گزارش، در زیر کف چوبی قدیمی خانه گورینگ اسکلت‌های پنج نفر یافت شد: سه بزرگسال، یک نوجوان و یک نوزاد، که همگی بدون دست و پا بودند.

یکی از اعضای گروه معتقد است که ممکن است اجساد پس از ساخت خانه دفن شده باشند، زیرا اگر این کار زودتر انجام می‌شد، کارگران بقایای آن را کشف می‌کردند. اما این احتمال وجود دارد که اجساد پس از پایان جنگ جهانی دوم دفن شده باشند.

اشپیگل خاطرنشان کرد که دادستان عمومی لهستان تحقیقاتی را آغاز کرده است.

 مقر لانه گرگ مجموعه‌ای متشکل از بیش از هشتاد مخفیگاه و ساختمان مستحکم در جنگل بود که در منطقه حفاظت شده‌ای به وسعت ۲۵۰ هکتار قرار داشت و اطراف آن را حصار‌های سیم خاردار، میدان‌های مین، برج‌های دیده بانی و ماشین آلات محصور کرده بود. 

 نیرو‌های آلمانی در ژانویه ۱۹۴۵ پس از منفجر کردن سنگرها، با نزدیک شدن واحد‌های ارتش سرخ روسیه در حال پیشروی، از مقر فرار کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • «اُمّ علاء»؛ مادر شهیدی که هفت عزیزش را تقدیم اسلام کرد
  • بهترین سایت سفارش آنلاین کتاب در ایران
  • کتاب «خانه زیر آب و جوجه لاک پشت ها» منتشر شد
  • دستگیری ۶۸ معترض در موسسه هنر شیکاگو
  • بُن‌ پاشی در نمایشگاه کتاب؟ +توضیحات رئیس نمایشگاه کتاب
  • کتاب «اسلام و مبانی حقوق بشر» نقد و بررسی می شود
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • کشف بقایای اجساد انسان‌ها در مقر هیتلر در لهستان