Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ اجرای ارکستر سمفونیک تهران به رهبری شهرداد روحانی شب گذشته(جمعه)، همچون شب نخست ساعت ٢١ و ٣٠ دقیقه اجرا شد.
ارکستر سمفونیک تهران پس از یک اجرای زیبا از آوای اسلوانیک شماره ٨ اثر آنتوان دورژاک، اثری از فردریک شوپن را که در سن ١٨ سالگی نوشته است، اجرا کرد.
این اثر کنسرت پیانو شماره ٢ نام دارد که دارای سه بخش تند، آرام و تند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سولیست این کنسرتو مارتین فان دن هوک از هلند بود که با هنرنمایی خود مخاطبان را به وجود آورد.
شهرداد روحانی همچون شب نخست از حاضران خواست که پس از پایان سه بخش کنسرتو، ارکستر را تشویق کنند تا تمرکز نوازندگان بر هم نخورد.
مهدی افضلی مدیرعامل مؤسسه فرهنگی هنری توسعه هنرهای معاصر و کاردار سفارت ژاپن در ایران مهمانان این اجرا بودند.
ارکستر سمفونیک تهران در اجرای جمعه شب نیز قطعه بی نظیر «قطره های باران» را به یاد جانباختگان نفتکش سانچی و خانواده های آنها نواخت، قطعه ای که هنگام اجرا، سالن غرق در سکوت بود.
طرح های سمفونیک اثر احمد پژمان، «مدیتیشن» اثر جول سنه و «پرنده آتشین» اثر ایگورا استراوینسکی دیگر اجراهای شب پایانی سی و سومین جشنواره موسیقی فجر ارکستر سمفونیک تهران بود.
ارکستر سمفونیک تهران در سال ١٣١٢ به رهبری غلامحسبن مین باشیان و با نام ارکستر سمفونی بلدیه (شهرداری) فعالیت خود را آغاز کرد.
این ارکستر در سال ١٣٢٤ توسط پرویز محمود سازماندهی شد و به شکل امروزی در آمد.
طی این سالها این گروه تحت تحت رهبری اساتیدی چون پرویز محمود، روبیک گریگوریان، مرتضی حنانه، هایمو تویبر، حشمت سنجری، فرهاد مشکات، نادر مرتضی پور، فریدون ناصری، علی رهبری، نادر مشایخی و منوچهر صهبایی کار کرد.
این ارکستر طی دوران های مختلف از رهبری اساتید مهمانی چون منوچهر صهبایی، ایرج صهبایی، شهرداد روحانی، مجید انتظامی، لوریس چکناواریان، نادر مشایخی، ماتیاس کروگر، نازنین آقاخانی، درک گلیسون و نادر مرتضی پور بهره برد.
این ارکستر در ایران و کشورهایی چون آلمان، ایتالیا، بلژیک، هلند، فرانسه، سوئیس و قطر اجراهای موفق بسیاری داشته است.
سی وسومین جشنواره بین المللی موسیقی فجر از 20 تا 30 دی ماه با اجرای گروه های مختلف موسیقی در تالار وحدت، سالن رودکی، فرهنگسرای نیاوران، سالن ایرانیان، برج آزادی و برج میلاد تهران برگزار شد.
آیین اختتامیه سی و سومین جشنواره موسیقی فجر ساعت ١٩ شنبه 30 دی ماه همزمان با اعلام برندگان جایزه باربد در تالار وحدت برگزار می شود.
در این مراسم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، مسئولان فرهنگی و هنری، هنرمندان و اصحاب رسانه حضور خواهند داشت.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۶۹۷۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، سید رسول موسوی‌نژادیان در تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سراسری موسیقی کرال به میزبانی شیراز در هفته آتی بیان کرد: نخستین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران مرداد ۱۳۹۷ از شیراز کلید خورد و دومین دوره نیز آذر ماه ۱۳۹۸ به میزبان شیراز برگزار شد.

معاون هنری سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس افزود: با شیوع کرونا شاهد برگزاری یک دوره مجازی جشنواره گروه‌های کر در سال ۱۳۹۹ بودیم و اینک به منظور تداوم این مسیر، «سومین دوره جشنواره گروه‌های کر ایران» به میزبانی شهر شیراز با مدیریت اجرایی حسام هوشیار و دبیری هنری طیب فقیه ۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ماه جاری برگزار خواهد شد.

وی افزود: این رویداد هنری با مجوز و همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس به همت مؤسسه مفاخر و نواندیشان هنر پارس و با همکاری شرکت نوازندگان سرزمین آفتاب (بنیان‌گذار جشنواره گروه‌های کر ایران)، با مشارکت بیش از ۲۰۰ نفر از هنرمندان عرصه موسیقی آوازی در قالب گروه‌های کرال (آوازی) از سراسر کشور برنامه‌ریزی گردیده است.

موسوی‌نژادیان گفت: جشنواره پیش روی بر بنیان شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان و گروه‌های موسیقی فعال در زمینه موسیقی آوازی سراسر کشور و نگاه ویژه به فرهنگ متنوع و ارزشمند اقوام و آداب و سنن مرتبط با این شاخه از هنر، برنامه‌ریزی و اجرا خواهد شد و در همین راستا، دبیرخانه جشنواره بدینوسیله از کلیه فرهیختگان، هنرمندان و علاقه‌مندان به عرصه موسیقی آوازی به منظور بازدید از این دوره از جشنواره دعوت می‌نماید.

معاون هنری فرهنگ و ارشاد فارس گفت: در روز اول از ساعت ۱۱ صبح به ترتیب گروه‌های آیریک، مهر وطن، فیلارمونیک، آوای ماهان، وندا، آزرمان و آداک تا ساعت ۲۰:۳۰ به اجرای صحنه‌ای در تالار حافظ می‌پردازند و در ادامه در بخش اجرای خیابانی، گذر هنر حافظ میزبان گروه‌های وندا، آزرمان، مهر وطن و فیلارمونیک می‌شود و همچنین بخش پژوهشی نیز با عنوان «نشست پژوهشی با حضور سهند شکرزاده» در تالار غزل ساعت ۱۱ برگزار می‌شود.

وی در پایان گفت: یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه که روز دوم جشنواره است نیز از ساعت ۱۰ صبح تا ۱۸:۳۰ تالار حافظ در بخش صحنه‌ای به استقبال گروه‌های، آزرمان، آوای ماهان، پارسه، وندا، آیریک، آداک، فیلارمونیک و مهر وطن خواهد رفت و در بخش خیابانی نیز پذیرای گروه‌هایی همچون آیریک، آداک، آوای ماهان و پارسه می‌گردد.

موسویان نژاد در پایان گفت: نشست پژوهشی نیز با حضور دکتر علی رادمان در تالار غزل ساعت ۱۵:۳۰ برپا است و آئین پایانی نیز ساعت ۲۰ یکشنبه ۲۳ اردیبهشت ماه جاری در تالار حافظ اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6099791

دیگر خبرها

  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • کنسرت موسیقی آذربایجانی آلنام برگزار می‌شود
  • عمارت نوفل لوشاتو میزبان چه نمایش‌هایی است؟/ تاریخ فرهنگ و هنر ایران، مدیون کیمیایی است
  • ارکستر سمفونیک هنرستان موسیقی پسران به تالار رودکی می‌آید
  • دویستمین سالگرد سمفونی شماره ۹ بتهوون؛ تاج موسیقی غربی!
  • موسیقی شمال خراسان سوژه ساخت یک آهنگ جدید شد
  • کدام نمایش‌ها در مونودرام خوزستان به صحنه می‌آیند؟
  • تنظیم متفاوت از یک قطعه موسیقی نواحی ایران
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا