Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@10:45:34 GMT

چشم به راهی بغض آلود مادران یاسوجی در سرای سالمندان+فیلم

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۱۹۴۵۸

چشم به راهی بغض آلود مادران یاسوجی در سرای سالمندان+فیلم

‍‍‍‍‍‍

رنج و مشقت مادرانی که شب و روزهای سختی را گذراندند تا فرزندشان بزرگ شود تمامی ندارد زیرا هنوز در انتظار دیدار فرزند دلبندشان چشم به در سرای سالمندان دوخته‌اند. ۰۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۱ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سرای سالمندان یا‌‌ همان خانه پیران، اصلا این عنوان عذابم می‌دهد کاش روزی فرا برسد که این عنوان برای همیشه به فراموشی سپرده شود زیرا گنجینه‌های را در خود محصور کرده که ثانیه به ثانیه از کسانی در بیرون خاطره دارند آنانی که شاید فراموش کرده‌اند که کی بودند و چگونه بزرگ شدند تا به اینجا رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مگر می‌شود مادری که شب‌ها بیدار ماند تا فرزندش بخوابد، سختی‌ها کشید تا فرزندش رفاه و آرامش داشته باشد و گرسنگی کشید با بچه‌اش سیر باشد و... به این امید که در پیری عصای دستش باشد سر از جایی دربیاورد که درست نقطه مقابل مهروری، عاطفه، عشق، دوست داشتن، مهر مادری و... است.

سرای سالمندان آرامش یاسوج جایی که 45 مادر مهربان در انتظار دیدار فرزندانشان چشم به در دوخته‌اند و با هر صدایی از خواب پریده به این امید که دیگر پایان انتظار است ولی بعد از نگاهی به اطراف و دیدن چهره‌های غیر از فرزندان مجدد با چشمان پر از غم به سراغ تخت خود می‌روند و ناامید سر بالین می‌گذارند.

سرای سالمندان یاسوج با انچه در فیلم‌ها دیده‌ایم متفاوت است زیرا اینجا نه پارکی وجود دارد و نه خبری ازسرگمی برای گنجینه‌های عظیم مهربانی و عطوفت است.اینجا شباهتی حتی به خانه ندارد بیشتر شبیه آسایشگاه دوران سربازی است.تخت‌های که پشت سر هم چیده شده و انسانی‌های که با نامهربانی روزگار کمر خم کرده و بر روی انان دراز کشیده شده‌اند.

مادران منتظر و چشم انتظار به در با هر صدایی از بیرون دلشان هزار راه می‌رود و خوشحال از پایان انتظار با دیدار فرزند.اما آه سردشان انگار تمامی ندارد البته خود بریده از آرزوهای دنیا و تنها امید به دیدار فرزندانی دارند که آنان نیز شاید آلزایمار دارند که مادر خود را به یاد نمی‌اورند و الا مگر می‌شود در استانی عشیره‌ای و قبیله‌ای مادر را فراموش کرد.

انتهای پیام/

R41452/P1336/S6,69/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۱۹۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال

به‌گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر، اسکندر پاسالار در گفتگو با خبرنگاران با بیان این‌که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۱ آمار ولادت در استان بوشهر کاهشی بود، از صعودی شدن روند ولادت پس‌از ۷ سال خبر داد و افزود: در مجموع ولادت‌های ثبت شده در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۱ در استان بوشهر، رشد ۸ دهم درصدی داشته است.

وی اعلام کرد: سال گذشته ۱۳هزار و ۶۳۶ واقعه ولادت در استان بوشهر ثبت شد و جمعیت این استان به بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار و نهصد نفر رسید.

به گفته مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیشترین ولادت ثبت شده در سال ۱۴۰۲ در شهرستان بوشهر با ۲۶.۴ درصد و کمترین ولادت در شهرستان دیلم با ۲.۷ درصد بوده است.

وی اضافه کرد: نسبت جنسی حاصل از ولادت‌های ثبت‌شده در سال ۱۴۰۲، ۱۰۶.٩ بوده، یعنی به ازاء هر ۱۰۰ نوزاد دختر متولد شده، نزدیک‌به ۱۰۷ پسر به دنیا آمده که این رقم در سال پیش‌از آن ۱۰۸.۹ بوده است.

پاسالار گفت: میانگین سن مادران بوشهری در تولد اولین فرزند در سال گذشته ۲۷.۱ سال بود در حالی که این میانگین در کشور ۲۷.۳ سال بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین ولادت‌ها با ۳۸.۱ درصد در ۵ سال اول زندگی زوج‌ها به وقوع پیوسته است، افزود: فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از زندگی مشترک زوج‌ها ۲۹.۸ درصد و بقیه ولادت‌ها پس ۱۰ سال زندگی مشترک زوج‌ها ثبت شده است.

مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر به گروه سنی مادران اشاره کرد و گفت: بیشترین ولادت‌های ثبت شده در استان بوشهر مربوط به گروه سنی مادران ۳۰ تا ۳۴ سال است و گروه‌های سنی ۲۵ تا ۲۹ سال و گروه سنی ۳۵ تا ۳۹ سال به ترتیب در رده‌های بعدی قرار دارند.

دیگر خبرها

  • امباپه خیال هواداران تیمش را راحت کرد
  • صعودی شدن روند ولادت در استان بوشهر پس از ۷ سال
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند
  • جلوی افت موالید را گرفتیم/ رشد نرخ باروری در ۱۴ استان
  • ام‌باپه خیال هواداران PSG را راحت کرد
  • رشد نرخ باروری در ۱۴ استان/ تنها نیمی از قانون اجرا شده است
  • ام‌باپه خیال هواداران PSG  را راحت کرد
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی