Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- سهیلا جلودارزاده، نماینده تهران معتقد است در حال حاضر بزرگترین مشکل کشور اشتغال و بیکاری است و اگر قرار باشد از بودجه‌های غیرضروری کشور در برخی حوزه‌ها چشم‌پوشی کرد بهتر است که آن بودجه صرف اشتغال‌زایی شود.

در روزهای گذشته کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 97 مصوبه‎ای به تصویب رساند که بر طبق آن قرار است بخشی از بودجه‌های غیرضروری نهادهای فرهنگی حذف و در قبال آن، مبلغ حاصل صرف سامان بخشیدن به مسکن رزمندگان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سهیلا جلودارزاده، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‎وگو با رویداد۲۴ درباره این مصوبه کمیسیون تلفیق گفت: در حال حاضر بزرگترین مشکل کشور اشتغال و بیکاری است. به نظر من اگر قرار باشد از بودجه‌های غیرضروری کشور در برخی حوزه‌ها چشم‌پوشی کرد بهتر است که آن بودجه صرف اشتغال‌زایی شود. مثلا اگر بنا بر این باشد که بودجه‌های نه‌چندان لازمی که در برخی کارهای فرهنگی خرج می‌شده قطع شود باید این پول در سامان بخشیدن به حوزه ازدواج و اشتغال جوانان خرج شود. متاسفانه خیلی از جوانان به دلیل نداشتن شغل روی به ازدواج نمی‌آورند و همین رویکرد در برخی مواقع آن‌ها را به سمت انحراف سوق داده است.

جلودارزاده در ادامه افزود: البته این دغدغه‌هایی که من مطرح کردم به این معنی نیست که از مسکن رزمندگان باید غافل شد ولی باید توجه داشت که به حوزه مسکن مخصوصا در سال‌های گذشته اعتبارات قابل توجهی تعلق گرفته است و امروز در اکثر شهرها با مسکن‌های خالی مواجه هستیم و به نظر می‌رسد با یک مدیریت خوب بشود از ظرفیت این مسکن‌های خالی برای حل مشکل مسکن رزمندگان استفاده کرد زیرا هزینه جدید به بار آوردن باعث فشار به دولت می‌شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در رابطه با تخصیص درست و منطقی بودجه به حوزه‌‎های مختلف گفت: در کشور، بودجه به تناسبی خاص به حوزه‌های مختلف اختصاص داده می‌شود و در سال بعد می‌توان از هزینه‌هایی که شده است یک خروجی گرفت. اگر احساس شد در حوزه‌ای به نسبت بودجه‌ای که اختصاص داده شده خروجی مناسبی نگرفتیم بهتر است در سال بعد، آن بودجه در همان حوزه ولی در جایی بهتر هزینه شود. اگر در این سال‌ها بودجه‌هایی که به حوزه فرهنگی تعلق گرفته، آن‌طور که باید و شاید جواب نداده معنی‌اش این نیست که بودجه فرهنگی در حوزه دیگر خرج شود بلکه باید دید در چه قسمت‌هایی در حوزه فرهنگی با مشکلات اساسی‌تری روبرو هستیم و آنگاه پول را در اختیار نهادی قرار دهیم که در حل آن مشکل با برنامه‌تر ظاهر شده است.
جلودارزاده تاکید کرد: امروز مسئله بیکاری در کشور ما ام‌الفساد است و اگر بشود برای حل این مشکل اساسی کار شایسته‌ای کرد خواهیم دید که بسیاری از کمبودهای فرهنگی ما حل و فصل خواهد شد. تمام تلاش مسئولین باید این باشد که هر بودجه‌ای از جایی به دستشان رسید با اولویت حل مشکل بیکاری آن را خرج کنند.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۱۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • اینفوگرافیک/ همه دستگاه‌هایی که درباره حجاب وظیفه دارند؟
  • عزم جدی دولت برای ساختن ایلام قوی
  • طرح نور مایه قوت قلب و امید مردم است
  • اشتغال بیش از ۶۴ هزار نفر در پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان
  • رتبه نخست استان همدان در تحقق اشتغال به رزن رسید
  • پرداخت ۲۲۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی در کاشان
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • تحقق ۱۱۴ درصدی تعهد اشتغال در شهرستان بهار