Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-28@23:59:13 GMT

رشد 7.63 درصدی سفرهای بهاری از سال 93 تا 95

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۶۶۶۷۱

رشد 7.63 درصدی سفرهای بهاری از سال 93 تا 95

تین‌نیوز | 

مرکز آمار ایران براساس اطلاعات حاصله از نتایج طرح آمارگیری از گردشگران ملی که از سوی این مرکز انتشار یافته است،حدود ٥٧ درصد خانوارهای کشور که معادل13 میلیون و 653هزار و 588 خانوار می‌باشند فصل بهار سال ١٣٩٥، حداقل یک سفر داشته‌اند که نسبت به بهار ١٣٩٣ به میزان ١,٥٨ درصد افزایش داشته است.

به گزارش تین‌نیوز، تعداد سفرهای داخلی در فصل بهار، 75میلیون و 523 هزار و 305 سفر بود که ٥٢ درصد از سفرهای داخلی فصل بهار، با اقامت شبانه و ٤٨ درصد بدون اقامت شبانه بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین سفرهای با اقامت شبانه فصل بهار در سال ١٣٩٥، با هدف دیدار دوستان و بستگان (٥٨ درصد) و سپس با هدف‌های گردش و تفریح (٢٥ درصد) و زیارت (هشت درصد) انجام پذیرفته است. سفرهای با اهداف فوق در مجموع ٩١ درصد از سفرها را تشکیل داده است. حدود ٩ درصد از سفرها در فصل بهار با اهدافی نظیر درمان، آموزش، خرید و کسب و کار انجام شده است.

در این گزارش آمده است: همچنین ٣٥ درصد از سفرهای بدون اقامت شبانه با هدف گردش و تفریح، ٢٩ درصد با هدف دیدار دوستان و بستگان، ١٧ درصد با هدف درمان و ٦ درصد با هدف زیارت انجام شده است. ١٣ درصد سفرهای بدون اقامت شبانه، با اهدافی نظیر آموزش، خرید و کسب و کار انجام شده است.

اقامتگاه اصلی مورد استفاده در سفرهای داخلی با اقامت شبانه خانوارها در فصل بهار سال ١٣٩٥، خانه بستگان و آشنایان با ٧٢ درصد، ویلا و آپارتمان اجاره‌ای و ویلا و آپارتمان شخصی هر یک با هفت درصد، اقامتگاه عمومی و اقامتگاه سازمانی هر یک با چهار درصد و چادر و کمپ شخصی و سایر اقامتگاه‌ها هر یک با سه درصد بوده است.

استان های خراسان رضوی، مازندران، گیلان، تهران، فارس، اصفهان، خوزستان، کرمانشاه، آذربایجان شرقی و کرمان مقصد بیشترین سفرهای با اقامت شبانه در فصل بهار ١٣٩٥ بوده‌اند.

استان های گیلان، قزوین، فارس، اصفهان، خوزستان، کرمانشاه، تهران، آذربایجان شرقی، گلستان و کرمان مقصد بیشترین سفرهای بدون اقامت شبانه در بهار ١٣٩٥ بوده‌اند.

شهرستان های مهم گردشگرپذیر کشور در بهار سال ١٣٩٥، شامل تهران، مشهد، رشت، شیراز، قزوین، اصفهان، قم، کرمانشاه، تبریز و لاهیجان بوده است که دارای بیشترین تعداد سفر بوده‌اند.

توجه به این نکته ضروری است که الگوی گردشگری از لحاظ نوع سفر، در این شهرستان‌ ها با هم متفاوت است. عمده سفر‌ها در شهرستان‌های مشهد، تهران، شیراز، اصفهان و قم از نوع سفرهای با اقامت شبانه و عمده سفرها در شهرستان‌های رشت، قزوین، کرمانشاه، تبریز و لاهیجان از نوع سفرهای بدون اقامت شبانه بوده است.

طبق اعلام روابط عمومی مرکزآمار ایران، طرح آمارگیری از گردشگران ملی یکی از طرح‌های مرکز آمار ایران است که با هدف تهیه آمار و اطلاعات مربوط به سفرهای گردشگری خانوارهای کشور، برای بررسی‌های اقتصادی و تصمیم‌گیری مدیران و برنامه‌ریزان در حوزه گردشگری، توسط مرکز آمار ایران به اجرا در می‌آید.

براساس گزارش ایرنا در این طرح با مراجعه به خانوارهای نمونه، اطلاعاتی در مورد ویژگی‌های سفر از جمله تعداد سفر، نوع سفر( با اقامت شبانه و بدون اقامت شبانه)، هدف اصلی سفر، شیوه سفر، نوع اقامتگاه گردشگران، نوع وسیله نقلیه مورد استفاده، تعداد شب اقامت و هزینه‌های سفر و همچنین اطلاعاتی در مورد ویژگی‌های اجتماعی اعضای خانوار مانند سن، ‌جنس، وضع سواد و وضع اشتغال جمع‌آوری می‌شود.

یادآور می شود، نتایج تفصیلی طرح مذکور در قالب نشریه در دست چاپ و انتشار است، کاربران می‌توانند از طریق سایت مرکز آمارایران به آدرس www.amar.org.ir و یا از طریق واحد اطلاع رسانی به آن دسترسی داشته باشند.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق

ایسنا/کردستان مدیرکل گمرک باشماق مریوان، گفت: ترانزیت مبدأ به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدوداً ۶۵درصد رشد داشته است.

فرید حق‌پناه، امروز شنبه (۸ اردیبهشت ماه) در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: باشماق یکی از مرزهای رسمی و بین المللی کشور است که اکثر رویه های مرزی به جز ملوانی و دریایی در آن برقرار است و صادرات، ترانزیت و مسافربری هم از دیگر رویه های فعال گمرک باشماق است.

وی افزود: رویه های دیگری شامل ورود و خروج موقت خودروهای سواری، کامیون‌های باری و ورود موقت برای پردازش که این قسمت مهمترین بخش گمرک بوده از دیگر اقداماتی است که درمرزباشماق صورت می گیرد.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ باهمکاری سایر سازمان‌های متولی امرتجارت در مرز باشماق که به صورت پنجره واحد فیزیکی مستقر هستند، حدوداً یک میلیارد و ۱۶۳ هزار تن کالا به ارزش ۷۰۳ میلیون دلار در مرز باشماق انجام شده است.

حق پناه تشریح کرد: از نظر وزنی تشریفات اظهاری کالا در این مرز ۳۴ درصد به نسبت سال قبل رشد داشته که عمده کالاهای صادراتی شامل کاشی، سنگ های ساختمانی، محصولات نفتی، میوه و تره بار بوده اند.

وی اظهار کرد: مرز باشماق جزء سه مرز عمده کشور در بحث ترانزیت کالا است که سال گذشته تشریفات ۲میلیون و ۵۸۰ هزار دلار از طریق این مرز انجام شده که غالباً محمولات نفتی و وسایل برقی بوده است.

مدیر کل گمرک باشماق مریوان تصریح کرد: سال گذشته مرز باشماق بعد از مرزهای شهید رجایی بندرعباس و پرویز خان قصرشیرین، رتبه سوم ترانزیت مبدأ را به خود اختصاص داده که با توجه به آمار سال ۱۴۰۱ رشدی در حدود ۵۹ درصد داشته است.

وی افزود: بیشترین کالاهای وارداتی به کشور از طریق مرز باشماق مربوط به مواد اولیه کارخانجات و واحد های تولیدی از جمله ضایعات فلزی، آلومینیومی، مسی و همچنین ضایعات کاغذ، باطری و پلاستیک است که کارهای تشریفاتی آنها که هزار تن بود، انجام پذیرفت.

حق پناه افزود: واردات مرز باشماق طی سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۸۰ درصد رشد داشته و از لحاظ ارزشی هم حدود ۳۵۲ میلیون دلار ارزش کالاهای وارداتی بوده است.

مدیرکل گمرک باشماق مریوان خاطرنشان کرد: فروردین امسال هم اقدامات تشریفاتی حدوداً ۱۲۹ هزارتن کالا در مرز باشماق انجام شده و در بحث ترانزیت مبدأ به نسبت مدت مشابه سال گذشته حدوداً ۶۵ درصد رشد داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرقت مغازه در استان بوشهر ۲۸ درصد کاهش یافت
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • اقامت در مجموعه آب درمانی محلات ۵۷ درصد افزایش یافت
  • ببینید | تدابیر پیشگیری از خواب آلودگی بهاری
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • افزایش ۲.۵ درصدی مشترکان برق
  • رشد ۶۵ درصدی ترانزیت مبدأ در مرز باشماق
  • رشد هفت درصدی اهدای خون در خراسان رضوی
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار