Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:22:11 GMT

عدم رضایت پرستاران از فشار کاری در طرح تحول سلامت

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۶۸۵۸۲

عدم رضایت پرستاران از فشار کاری در طرح تحول سلامت

گناباد- مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت: طرح تحول نظام سلامت باعث ایجاد فشار کاری بر پرستاران شده و به دلیل عدم پرداخت کارانه ها پرستاران از این طرح رضایت ندارند.

مینا مصباح در گفتگو با خبرنگار مهر، به مناسبت روز پرستار اظهار کرد: حرفه پرستاری رشته ای است که نیاز به عشق و ایثار، فداکاری و گذشت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علم و دانش، معرفت و بینش باهم توام می شود و به کاستن آلام بیماران کمک می کند.

وی افزود: خانم ها به دلیل روحیات عاطفی بالایی که نسبت به آقایان دارند تمایل بیشتری به این رشته نشان می دهند که البته با توجه به نیاز پرستار مرد در سال های اخیر گرایش آقایان به این رشته بیشتر شده است.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص انگیز پرستاران در خدمت رسانی به بیماران بیان کرد: پرستاران مشکلات فراوانی شامل حجم بالای کار، شیفت های اضافی و در گردش ،تنها با وجدان کاری، عشق و علاقه و روحیه انسانیت می توانند مشکلات را تحمل کنند.قدردانی از پرستاران سخت کوش، کم کردن فشار کاری و پرداخت مطالبات مالی و معوقات می تواند تا حدودی زحمات این قشر را جبران کند. 

وی با اشاره به اهمیت ارتباط بین پرستار و بیمار در کاهش استرس ابراز کرد: برقراری ارتباط بین پرستار و بیمار هسته اساسی علم پرستاری است. این ارتباط براساس اعتماد و احترام متقابل و در جهت ارتقاء سطح سلامت بیماران انجام می شود و به منظور ارتباط مناسب بایستی زبان مشترک و قابل تفهیم برای هر دو گروه پرستار و بیمار موجود باشد تا این ارتباط هر چه سریعتر انجام شود. 

مصباح ادامه داد: بهبود ارتباط با بیمار باعث توانمند شدن در به دست آوردن اطلاعات و شناسایی مشکلات بیمار و در نتیجه شناسایی دقیق تر مشکلات می شود و برهمین اساس مهمترین عامل در ارتباط بیمار و پرستار به مهارت وی بر می گردد. 

وی در خصوص ویژگی های یک پرستار نمونه اظهار کرد: داشتن نظم و انظباط اداری، تعهدات حرفه ای، انجام وظایف حرفه ای و تخصصی و انجام فعالیت های فوق برنامه می تواند از ملاک های تشخیص پرستار نمونه باشد.

مدیر خدمات پرستاری دانشگاه علوم پزشکی گناباد با انتقاد از فشار کاری ایجاد شده در طرح تحول سلامت عنوان کرد: با طرح تحول سلامت، فشار کاری برای پرستاران بیشتر شده است البته میزان پرداختی کارانه به پرستاری هم افزایش داشته که به علت تاخیر در پرداخت به پرستاران در مجموع رضایت کافی از طرح تحول سلامت وجود ندارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۸۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد

یونس عرب مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان اینکه آمار ابتلا به بیماری تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوبی کشور بیشتر است، اطهار کرد: در واقع آمار ابتلا به تالاسمی در استان‌هایی که در مجاورت دریا قرار دارند بیشتر است.

وی ازدواج‌های فامیلی را نیز یکی از عوامل اصلی ابتلا به تالاسمی عنوان کرد و ادامه داد: در استان سیستان و بلوچستان آمار ابتلا بالاست، چون دو فاکتور اصلی وجود دارد یعنی هم در مجاورت دریا قرار گرفته و هم ازدواج‌های فامیلی در این استان آمار بالایی دارد. در واقع این استان با داشتن یک‌هفتم بیماران تالاسمی و جمعیت ۳ هزار و ۷۵۰ بیمار، رکورددار تولد بیماران تالاسمی است.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی به استان‌های مازندران، خوزستان، بوشهر و گلستان اشاره کرد و افزود: آمار بیماران تالاسمی در تهران هم کم نیست، در تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی داریم که هم مهاجرت در این آمار دخیل است و هم بخش دیگر آن به ازدواج‌های فامیلی برمی گردد.

عرب گفت: در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی، کردستان، همدان، قزوین و یزد کمترین بیمار تالاسمی وجود دارد.

مدیرعامل انجمن بیماران تالاسمی با بیان اینکه کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی دستاورد بزرگی در نظام سلامت کشور است، گفت: هم اکنون در کل سال در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ نوزاد مبتلا به تالاسمی به دنیا می‌آید که این در حالی است که در سال‌های گذشته این آمار به بیش از هزار نفر می‌رسید، در واقع این دستاورد بزرگی در حوزه سلامت کشور به شمار می‌رود.

یاسر داودیان، رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران نیز به خبرنگار آنا گفت که واردات داروی بیماران تالاسمی با تحریم‌ها به مشکل برخورده است. به همین دلیل داروسازان تلاش کردند دارو‌های بیماران تالاسمی را در داخل کشور تولید کنند و در حال حاضر تعداد زیادی از بیماران تالاسمی که دچار مشکل ژنتیکی خونی هستند از این دارو‌ها استفاده می‌کنند و باید زمان بگذرد تا میزان تاثیر این دارو‌ها مشخص شود.

وی تصریح کرد: امیدوارم از سوی وزارت بهداشت برنامه‌ای اتخاذ شود تا مشکلات بیماران صعب‌العلاج و نادر همانند تالاسمی به زودی مرتفع شود.

 رئیس هیئت مدیره بنیاد بیماری‌های نادر ایران در ادامه با بیان اینکه ۲۷ سال پیش نخستین بیمار تالاسمی در آمریکا شناسایی شد و در حال حاضر، این بیماری شایع‌تر شده است، گفت: با توجه به توان حمایتی دولت و شرایطی که بیماران دارند، انتظار داریم وزارت بهداشت و هر دستگاه مرتبط با بیماران صعب‌العلاج تدبیری بیندیشند تا بیمار به جز درد بیماری، درد دیگری نداشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • تبادل مرگ و زندگی در جریان اهدای عضو
  • پوسیدگی‌های دندانی و افت عملکرد مغز و قلب / ارتباط بیماری‌های دهان با بروز برخی سرطان‌ها
  • ۸ کاری که افراد موفق هرگز صبح‌ها انجام نمی‌دهند
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • ارتباط گُرگرفتگی زنان یائسه با سلامت مغز
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!